Отговори
# 195
Забравих паролата за декемврийчетата....иначе ще кача там снимки  Embarassed Пуснете ми ги на лични парола и юзер моляя Heart Eyes

# 196
Били, само да знаеш как хубаво ми стана, браво, много ама много се радвам.  Hug
Стана ми много болно преди няколко дни като разглеждах снимките.

При нас помогна морето, а аз си мислех, че само ще влоши нещата.
Днес кожата на лицето му е страхотна. А крачката му съвсем леко зачервени.
За сметка на това пък пак изби една гадна пъпка, този път зад ухото.
Защо по дяволите пи АБ след като още се разнасят тези гадории.  Close Този път ще го заведа на кожен лекар.

Бети, и Алекс така ни буди. Ако не помогнат целувките започва да ни налага или ни сяда на главите.
А когато памперса е пълен.....пфффф.... Иначе по цял ден ме целува, прегръща и гали  Simple Smile
Честичко си изяждам и боя де.......да става весело, да не вземе да ме разглези случайно  Grinning

# 197
Аз днес голям спам му хвърлих, за всичките месеци неписане  Laughing
Сега вече трябва да се вижда Теди http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246247&view=1&photo=41

# 198
  • София
Със закъснение - Честит празник на всичките ни дечица! 
Пижулинка, нали не си пускла снимки отдавна, направо едва познах Теди, много е пораснала  Heart Eyes

Ох и Нели каква е глезанка като започне да раздава целувки и прегръдки  Heart Eyes Гушка ни силно и започва да повтаря мама, мама или тати, тати, според който е гушнала Simple Smile

Топнахме я за първи път в един басей, по нейно настояване, аз не бях много съгласна, но кой ме пита Simple Smile
Бяхме на Хисаря този уикенд и отморихме чудно. Нели като видя басейа на хотела и започна да вика малето, малето... Simple Smile
Ето ни в малето, а тук има клипче.

Инче, вие на кое място сте в резервите за ясла, няма ли шанс след разместване от класиранията да се вредите  Sad

Май се събужда малкия човек Simple Smile До скоро от нас  Hug

# 199
Ей , умират за водя тези деца  Hug
Веролинка !Heart Eyes
Видях и Теди, порасналата мома със скръстени крака  Peace Grinning
Леле не ми се мисли от сега ... като се размятат после едни минижупи , здрав да им е ангела само на момчетата ни ..(и на мъжките майки, разбира се  ) Wink
Георги , много тачи всичко ще тече ... "ко" / сок/ , "ми-ми" / вода да се мие/ .... а от дъждованта вода на дядо му в градината / в едни бидони/ - не мож' го опази  Crazy
Пък влезем ли в банята с баща му да го къпем - дваж по-чисти и мокри ние излизаме от него  Confused ... то е едно пляскане с крака, едно чудо мокро направо  Mr. Green
Прави ми впечатление / и покрай майките около мене/, че вече много момиченца / пък и момченца/ правят първите си техни изречения .
При нас няма такива наченки ... имаме вече наш си речник  Wink , ама до тук  Stop

# 200
Ми тя мойта мома е с къса роля на другата снимка  Grinning
А отнсно любовта към водата, нямаме особени разлики......освен явно наличието на море и повече шадраванчета  Laughing А днес се засили към едн пързалка и чак когато се качи горе видях, че е локва и мойто ми дете, като се зарадва, заскача, запръска и аз в ужас, защото се мокри, а ако приближа, всичко ще ми е на главата...... Mr. Green Да са ни живи и здрави бесовиците.

Само ние ли не можем да говорим, дали аз нещо не правя като хората?  newsm78

# 201
  • Бургас
Пижу и Петър не говори. Освен необходимите - ам, дай / и за заповядай и за дай/, мама, мамо, тати, нани, кака, коко - друго не се сещам да употребява... За изречения да не говорим.... А, децата около нас и големи и малки не само, че говорят ми след Лорка на Вержи днес и Норето на Муунлейди ни изпя Зайченцето бяло  Shocked Ама, аз се примирявам, че те мъжете са си такива калпави. Иначе всичко разбира диването. Оня ден му викам, я мамо си сложи стола и се качи да мием зъби, и той хъка, мъка дърпа, пъшка накрая с много влачене и бутане успя да закара стола до мивката, след което се качи и с нетърпящ възражение тон каза: дай. Аз се ококорих естествено, щото все си мислех, че ме разбира, ама чак път такава упоритост и отзивчивост най-вече не очаквах от него.   Mr. Green

И моят син умира за водата, вече го водихме на плаж и той след като опозна тази нова минаваща му през пръстите консистенция се втурна към морето и това беше с топ не моеш го мръднеш от там... А, за банята направо се присъединявам към разказа на Магеста - той беше толкова образен, че нямам какво да добавя  Laughing
Така че Иве Кундурджиева чакаме ви с нетърпение за плаж. Мисля, че Митко Миташки ще се чувства прекрасно в компанията на Норето и Пеш.
И в тази връзка само да спомена, че нашата педи, при която ходим на частно каза, да си пием противоалергичното до 15 юни и после плаж, плаж, плаж, но не само пекане като скариди, ами къпане в морска вода. Абе всички екстри да са на лице. И консумация на много плодове и зеленчуци. Та смятам да се придържам към нейните съвети стриктно, още повече че съвпадат и с моето желание и чудесно ме устройват.  Peace

# 202
  • София
благодаря на всички за отговорите за маймунското дупе на ния    bouquet
май овладяхме ситуацията с калиевия перманганат newsm78 няма нови обриви, старите май завехват, ама ще видим. педката каза
да ходи без пампа през деня, както ви казах, и вече направо нямам нерви да пера гащи Tired а отделно че пропуснахме голямата работа да я свърши в гърнето и всичкото беше на холния килим размазано и подобаващо утъпкано и разнесено навсякъде ooooh!
боже, как са се оправяли едно време без памперси направо не знам newsm78
еси, линола фет не помага на ния - обривът продължи. явно всяка кожа изисква различни мазила.
веролинка, много е готина нели в басейна. ама толкова топло ли е било #Crazy
пижулинка, готино гледате тв Mr. Green ама и чаршафите ви са мноооого яки Peace
а за говора - ния казва мама, тати, ам, и такива разни. иначе не спира да си плещи разни нейни си приказки, но нищо смислено и свързано до момента. Peace

# 203
  • София
веролинка, много е готина нели в басейна. ама толкова топло ли е било #Crazy
Ами да, беше си топло, но водата не особено, като я потопихме и започна да хълца, но пък трябва да се подготвяме за морето  Laughing
А за говоренето вече и Нели прави "изречения" от 2-3 думи  Laughing "Топката Нели даде", "Кольото Нели кальа" и т.н. Simple Smile
А откакто я къпем под душа в душ-кабината си излизаме от банята почти сухи, преди това беше невъзможно  Mr. Green

# 204
К'ви изречения бе хора. Аз си мислех, че Вержината Лора е плямпало, а то я виж колко такива като нея се излюпиха.
Моя син знае доста думи, но като гледам към третата годинка ще каже изречение.....на българо-гръцки  Grinning
Иначе разбира идеално какво му се говори и на двата езика.

А сега бързам да се похваля. Тъкмо се оплаках, че Алекс ме няма за нищо и днес ме зарадва.
Цял ден изпълнява мои молби. Аз разбира се пляскам докато ми почервенеят ръцете и крещя като луда, ако не го похваля се ядосва  Laughing

За водата к'во да кажа....нали си е морско чедо, не можеш го накараш да излезе ни от морето, ни от банята.
Вчера се е киснал час и половина в морето.

Големи мадами сте показали, наконтени, накичени.....хехехехе, какво ви чака след десетина годинки  Mr. Green

# 205
ADENA, мила, дано да е от зъбките. А на докторицата й кажи да ходи да си хвърли някъде дипломата  #Cussing out При малките бебета и невръстните деца подсичането и коликите са един от признаците за алергия към храна. Разбира се причината може да е и друга, но това не бива да се отхвърля. Стискам палци всичко да е било само някакъв малък неприятен инцидент, който да не се повтаря.  Hug
Били хлапето, дай Боже само да са живи и здрави децата. То това не е панацея, ама и малко да помогне все е нещо. Нагушкай Сончето от нас със Зори.  Hug
Никки, ти поне се успокояваш, че мъжете са по-туткави с доста работи. Ами аз какво да я правя моята маймуна  newsm78 Уж момичетата по-бързо давали. Владее около 5 думички и знае как правят 7-8 животни. От една седмица поне взе по-книжките да показва картинките, че иначе съвсем щях да се депресирам. И знае да показва крачета, ръчички, нослета, ръчички, коремчета и опашки по плюшковците. Това изречения...по-вероятно е да подкара кодмическа совалка, отколкото да каже три думи една след друга  Sick

# 206
  • Варна
И ние не говорим още . Знаем много думички , но по-лесно ни е да си плямпаме по бебешки още . Да издава звуци почти крещейки и да сочи какво точно иска . А в последно време категорично отказва да ми показва уменията които имаше . Преди казваше как се казва , как правят някои животни , на колко години и т.н. , но сега НЕ ! Naughty Започна ли да я тормозя ми обръща демонстративно гръб и изчезва от стаята ! Признавам си че вече започнах да се притеснявам ! Crazy

# 207
  • Варна
уф притеснявате се вие ама като започнат да ви казват точно и ясно какво искат , ще ви питам...
няма да важи извинението : не разбирам какво говори?! и да продължите да си пиете кафето с цигарката  Joy вярно има си удобства, защото вече не обикаляш из стаята да си играеш на асоциации и нещата стават доста по-бързо. но за някои неща дето ми ги приказва не ми се чува още  Rolling Eyes Mr. Green
установих че Лора доста се притеснява да приказва пред непознати..или не толкова близки хора и деца Thinking трябва и доста време да се отпусне, но пък после няма спирка  ooooh! явно вече минаваме на етап свенливост Flutter

Лора до скоро умираше от кеф в банята, но напоследък ми е все по-трудно да я къпя...големи писъци като стигнем до косата #Crazy иначе с голям кеф прави наводнение навсякъде ooooh!

малко Off Topic гледахте ли Music Idol ? много се кефя че спечели Тома newsm44

# 208
..големи писъци като стигнем до косата #Crazy ooooh!

малко Off Topic гледахте ли Music Idol ? много се кефя че спечели Тома newsm44

Да и при нас вече май така се получава с косата. Иначе не знам как ще я удържа поне малко на пясъка. За сега само цапа с крачета в морето, че студенко ми се струва още, ама и аз нямам търпение.... Blush
Вержи и мен ме кефи Тома, ама бях за Нора, нали е адашка.... Wink Сега чакам да печеля колата, че си нямам.  hahaha
Момичета, чакаме ви към морето. Кундурджиева, с удоволствие ще ви правим компания на плаж... Hug Шемет, вие ще идвате ли това лято? Тини, вие няма как да не дойдете! Вержи, вие също, сигурно ще имате път насам. Ди, и вие! Naughty Детелини, Бети и всички останали, които не ни удостоиха с посещение, сега ви чакаме!!! Hug
Иначе моята госпожица пее първия куплет на зайченцето бяло, къде с точни думички, къде с доизмислени.........ще снимам едно филмче да ви пусна. Също на часовника клати главичка и пее тик- так тики-така и постоянно иска да й я пея или да й пея каквото и да е и ми дава тон за песен, а после ми пляска.  Mr. Green Гаври се с мен детето. Mr. Green
Иначе права е Вержито. Преди по-можех да си  Whistling, а сега например като и давам да хапва каквото и да било и като започне да си вика, че иска кремче.... ooooh!

# 209
  • Бургас
И аз се кефя, че спечели Тома. Много харесвах Ясен, той ми беше фаворит, но от четиримата останали финалисти, се молех кой да е, само да не е Нора. Радвам се, че Тома спечели.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт