Отговори
# 210
Здравейте момичета. Днес ми се вижда доста ветровито и май ще го искараме само по съседски гостувания.
Като гледам май майките сме като педиатрите. Все няма угодия. Като качи малко детето - защо е малко, като качи много - сега пък много наддавате. Та и ние. Тръшкаме се, че не говорят или не правят нещо си, пък после....малеее колко добре си ми беше преди  Mr. Green Това е, важното е все нещо да не е наред, че да има какакво да ни тормози  Party
Аз обаче ще ви отправя една молба.  Praynig Някоя от вас знае ли къде в София може да се купи охладено пуешко месо (па ако ще и цяла пуйка да е)? В МЕТРО май има замразено, ама то не се знае от кой век е  Sick А охладено така и не намирам никъде. Пък Зори няма да папка от кухнята вече и все с нещо трябва да й готвя. Само на пиле не става  newsm78 Много ви данки шьойн предварително  Grinning

# 211
Здравейте и от нас   bouquet
И ние не говорим кой знае колко. В Бг си обогати много речника от думички, но до там. Най голямото и ново постижение е да пита Може ли? и да казва Меси (Мерси) или Данка (Данке)(Никой не я е учил на немски, ама диването явно всичко слуша  Rolling Eyes), когато и се дава нещо  Laughing Силно се надявам да проговори лятото в българия, че ако тръгне на ясла на есен ще се забави проговарянето заради двата езика
Ето малко снимки от БГ
http://good-times.webshots.com/photo/2555206360102586257RYaaQY
http://good-times.webshots.com/photo/2927047020102586257FFEYqD
http://good-times.webshots.com/photo/2648536360102586257DcmpwU
По късно ще пусна от вчера от едно езеро, където дивя като за последно с водата  Mr. Green

# 212
Венета не говори с изречения, но казва отделни думи. Вече са повече от 20 със сигурност. В някои случаи думата излиза на английски #Crazy. Ама аз съм виновна. Подлудих го детето - като иска да гледа детски аз само на английски език й ги пускам. Предимно гледа Magic English. Все си мисля, че заради това бави проговарянето. Примерно като види кола на улицата и казва "каа" или на бебето - бейби и т.н.
Иначе за водата - умира си от кеф, но само докато не й намокря косата. Много мрази да я мием.
Муун, Ники - ние ще идваме към морето около 10-ти август. Разчитам пак да се видим на минаване през Бургас, но тази година трябва и един плаж да направим поне, че миналата времето не беше с нас. Hug
Аз също харесвам Тома! Peace

# 213
Леле , Вмиткова   ...  ooooh! ..туй здравичкото детенце от снимката Зорничката ли е ?  Wink Heart Eyes Laughing
Колко ... 1-2 месеца не съм я виждала , а колко се е променила и пораснала  Peace
Питах днес в 345 магазина - не получават пуешко охладено.
Пуснах търсачка на гугле ... излизат разни фирми / не от безизвестние  Rolling Eyes/ дето предлагат такъв продукт , но къде зареждат  Thinking
Ще се ослушвам и ако видя ще споделя обезателно  Peace
Еуи, добре дошли на наша земя  Hug

# 214
  • Варна
moon , Никки надявам се тая година да ни огрее да минем през БургаЗ, ама не обещавам, че моя мъж напоследък все през Провадия минава за Сливен, по равен бил пътя и по-кратък Rolling Eyes
пък туй че аз искам да се видя с някой , не влизало в графика Laughing ама може да дойдем за 1-2 дена като си вземе отпуската, че иначе трудно ще го накарам  Rolling Eyes
пък ако се организираме Варненки може да се дъберем и да ви дойдем вкупом на гости с маршрутката за един ден  Wink

# 215
Хахахаха, Magesta, Зори е  Grinning Вярно, че последният месец се позакръгли малко (идея си нямам как стана номера), но иначе си е все същата дребна гъба. И сандали даже не можем да й намерим. Ще видя обаче след седмица какво точно ще покажат кантара и метъра и ще докладвам.  Laughing А иначе е голяма хала и от плахо пристъпващото детенце се е превърнала в щуро говедо дето само се катери по люлки, пейки, пързалки и каквото види, пада с главата надолу, абе.... Sick

# 216
Били, предтавям си как ти е олекнало на сърцето, за което много се радвам  Hug
   Муун, това лято ще съм много нагоре от Варна даже ... Grinning иначе с удоволствие бихме дошли да ви ощипем по бузките и да пеем заедно зайченцето бяло  Grinning. Ама наистина не е лесно като почнат да си казват, леле, днес го приспивам и нашия човек като завика " биби, биби", а иди му отказвай бибата  Mr. Green. А нощем " мако, мако", а иди че не му давай. Не само това ами и ръкопляскаш даже  Flutter
  Една педиатърка казвала така :" не мога да ви разбера вас майките, искате да проходят, после да провогорят, вайкате се, че не можели ooooh!. след година, две, идвате тука, и първото което казвате на детето си е " сядай и млъквай". "  hahaha
  Радвам се ,че спечели Тома, нали гласувах за него  Laughing. Айде колата я отстъпвам за Норчето, нали е дама  Wink

# 217
  • Под Сините камъни
Здравейте мацки.Гледам говоренето обсъждате.Ние не сме от много говорещите предимно-мама,тати,кака,Аикс(така вика на кака си Алекс)Казва на колко е години-На на в превод на една.Казва и благодаря-лиля.А също и баба и не.Май това ни беше речника за сега.Ама те момченцата вярно че по късно проговарят.Алекс на възраста на Миро имаше такъв богат речник.Абе все ще проговорят някога тогава дупе да ние яко.Както казва моя мъж"ако е приказлив като кака си ние с теб думата не можем си чу".Айде лек ден от нас

# 218
Здарвейтееее Hug Hug Hug
Не съм писала от много време и сега докато ви прочета Crazy
На бременните мами леко бременеене и здравички бебчета да растат в коремчетата Heart Eyes
Нашата първа думичка е "чаша"....много беше смешна като ми посочи чашите и каза "чаша" Heart Eyes
Все още не сме отучили от бибите и вече незнам какво да ги правя Thinking.....всяка вечер сама си ги търси...аз ги скрия, тя ги намира след извесно време и ровене там където и не съм подозирала, че ще бръкне и така....явно ще ги подаряваме на някое бебе hahaha
И ние ще ходим на море, но все още не знаем къде да отидем...миналата година бяхме на Созопол, но тази къде??? newsm78....ако някоя от морските мами има препоръка за някоя квартира или хотел в Бургаско - Лозенец, Приморско, Царево....моля да ми пише Hug

Отивам да ви дочета  bouquet
Целувки от мен и Елена

# 219
Митко обича да приказва, но на бебешкия си език.Смислени думи казва не повече от 10.Иначе разбира,знае някои животни как правят и като иска да впечатли някой показва целия си набор от номера, след което следва голяма радост и пляскане с ръце,чака си "Браво" човека Mr. GreenДнес сме на консултация и ще ни бият Пентаксим, дано я понесе безпроблемно baby_neutral
Ето малко снимки и от нас, след тия толкова сладки госпожици  Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246247&photo=47

# 220
Виждам вече се заговори за море, та да споделя и аз нашите планове
На 4.07 с Ния летим за Бг и до към 10.07 сме в Русе при свекъра. После до към края на август сме на вилата на Царево.....Така че викам да им направим една плажна срещичка на младежите  Laughing
По принцип обикаляме навсякъде, само базата ни е на Царево и може да се видим и на други места  Hug
А бе то до тогава има време, ама аз да дам тема за размисъл  Joy
Иначе сме добре. Тук е голяма пукница, не се търпи. Ния и днес каза нова дума каатофче  Laughing и от вчера като легне вечерта се вика мако, мако  Laughing винаги си е пиела АМ с кеф, ама да дава зор за него не....
Ето ни на езерото вчера
http://good-times.webshots.com/photo/2802905650102586257LnFypD
http://good-times.webshots.com/photo/2813380880102586257JJWqTt
За Мюзик айдъла аз и Ния сме фенки на Ясен, като го видеше се викаше Бати, бати  Joy ама и на Тома се радвам  Peace

# 221
Лори,обожава водата,стига да не й влиза в очите.За говорене предпочита бебешкия език,но вече налучквам някой думички.За моренезнам дали ще се класираме,но от събота ставаме селянки и ще се върнем,чаааааааааааааааааак през  август или септември.Купих й ето тези сандалки и съм много доволна

Бях за Тома,Нора не ми харесваше.Ясен  Heart Eyes Blush

# 222
Инче, много сладки сандалите !  Peace  Heart Eyes
Сподели моля те на коя фирма са и има ли мъжки модели ?
М-да .... ще ни се наложи и на нас такваз покупа  yes

# 223
Здравейте момичета! Hug
Аз не пиша често, но ви чета с интерес редовно  Simple SmileРазглеждам албумчето и всички снимки да се порадваме с Инес на наборчетата Heart EyesВсички са толкова красиви и пораснали, че вече си имаме едни малки, големи бърборковци Party
Ние на последък имаме много проблеми, дали от зъбите, дали от мръсотията в градинките, преди две седмици изкарахме един ентеро-вирус цели десет дни, беше ужасно.Толкова отслабна Инес, че едвам се възстанови и сега вчера пак се раз...ска SadДенс уж е по-добре, но вече ми се изправят косите като си помисля какво беше.Стискайте палци да се разминем Praynig
Ние сме още с 5 зъба, но сега тамън 4-ри са тръгнали два предни и два кътника Shocked
С алергията сме до никъде, менюто ни все още е толкова оскъдно, че вече не знам какво да и готвя Crazy
Ние доста говорим вече и почти си разговаряме bowuuНама дума на която да се затруднява и вече си ги използва по предназначение.Много обичаме водата и да се баДиме в банята LaughingДа си миеме зъбите, въобще всичко което се прави в банята с вода Mr. Green
Ние сме на море от 1-ви юли така ме е страх с тези разтройства....
Ако има някой към най-южната част да свирка може един плаж да направим LaughingНие ще сме в Синеморец за първи път било много спокойно за с деца пък ще видим Rolling Eyes
Понтес, Магеста, благодаря, че ни забелязахте на снимките HugНаистина Инес расте с всеки изминал ден както всички дечица, гледам и не вярвам, всеки ден е по различна Shocked

Вмиткова
, пуешко не знам, но заешко често има в билла охладено/не може ли да ядете заешко?/ Ние пускаме разни агенти и гледаме да си подсигуряваме тези трите вида месо от села разни, но все по-трудно става Sad
Лилетка, честито две чертички, много леко бременеене ти пожелавам! Hug
Eui, много е сладка госпожицата ти!Искам да те питам, лесно ли ходи с тези чехлички, че се каня да и купувам на Инес, пък вече имаме два чифта джапанки, които и падат от краката и тези ако взема и не може да ходи..... ooooh!
За сверка само ние преди около 1,5 м. на консултацията бяхме 89 см. и 12,900кг.
Все още се кърмим и то с пълна сила три пъти на ден ConfusedЗа отбиване и дума не става, че ще ме набие Mr. Green
Много се поолях момичета, а имам толкова неща да ви питам и да споделя Peace
Ще бъда по-редовна и ще се радвам скоро една срещичка да си организираме, че децата пораснаха и се забравихме  bouquet
Хайде лека нощ от мен!

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 23:42 от esy

# 224
Eui гледам и ти си обула Ния в "леките гумени галошки", които масово се купуват и тук?!  Thinking Я кажи, не са ли неудобни? Как се чувства Ния с тях?
Мен ме е страх, въобще не ми изглеждат ортопедично издържани  newsm78

Извинявам се че се повтарям с esy, ама като чета по диагонала

Общи условия

Активация на акаунт