Отговори
# 225
Ами за галошките да ви кажа, че ми харесват само детските. За мен не бих си купила. Тук са много модерни и масово са ги обули. На Ния са и удобни и тича на воля с тях и се катери без проблем на пързалките. Имайки предвид, че е много шугава и не е падала до сега с тях  Peace Peace Peace Даже скоро и взех още едни, един номер по големи ярко жълти, че тези сега са и таман и май няма да доживеят до морето. Проблема при нас е, че диването си пери пръстите на горе и си се чупят ноктите, а ние такава мъка да ги режем  ooooh! Има и сандалки и си ги менкаме

# 226
Хайде и ние сме за среща! Има ли такива, които още спят по два пъти или вече спокойно можем да си направим срещичка преди обяд?
Тия дни ще взимаме и ние Пентаксим и мисля другата седмица да свършим тази работа, че да не го мисля повече. А и ми е любопитно колко е пораснала Венета! Simple Smile
Ние борим памперса! Вчера беше с голям успех от моя страна. Изпишка се 2-3 пъти в памперса, но останалите 7-8 пъти бяха в гърнето! newsm44 Лошото е, че се наложи следобяд да я оставя на баба ми и тя я изпуснала да се наака. Тази сутрин също ще излизам и пак ще си пика на воля в памперса. Само да свършат училище учениците, че все водя брат ми насам-натам и тогава наистина ще го преборя този памперс! Получава се при нас! С баткото беше мисия невъзможна докато не стана на 2. Даже си мислех да взема от онези гащички преходните, дето са с вложка и се перат. newsm78
Еуи, непременно ще се видим, ние в средата на август сме по морето! Ще спретнем и една морска среща!
Хубав ден на всички!
П.П. Венета тази сутрин реши, че сме се наспали в 6! Tired

# 227
  • Бургас
Пеши не е мерен от годинката  Embarassed Аз тук нещо съм им набрала на нашите лекари, че нали голям проблем беше алергичната кашлица, а те само си правят експеримент с детето. Та не съм го водила..., колкото е толкова. Нито е теглен, нито е мерен.
Надявам се всички мами, които дойдат около Бургас да дръннат по един телефон, няма да ви е простено, ако не се обадите  Naughty Пък дано и нас ни има, че пак планираме да ходим при другата баба, ама още не се знае кога.

# 228
Никки, и ние не бяхме ходили 6 месеца на ДК, но реших да я заведа все пак, аз си я меря в къщи, но така за протокола Peace
Eui, мерси, ще взема да купя и аз тогава от тези галошки пък дано да ги носи! Simple Smile

# 229
  • Варна
Относно галошките имам едно въпросче . Този материал от които са направени няма ли изпотява и запарва крачетата ? И аз отдавна ги гледам тук във Варна , ама нещо не смея да рискувам ?

# 230
момичета, може ли някоя да ми помогне в едно мое запитване.
И така, аз си прекъснах майчинството, когато Габи стана на 1,3г. и в момента взимамам 50% от майчинството. Обаче мисля да напускам фирмата в която съм в момента идеята ми е да си остана в къщи. Но незнам, какво да направя, за да си взимам цялото майчинство. Дали може въобще? Имам въриант да се запиша във фирмата на мъжа ми или в бюрото по труда,по този начин ще си взимам ли пълната сума от 220лв. до навършването на 2 годинки

# 231
Лийче,    в тази тема    питай, много са любезни  Peace
Предполагам, че ще ти отговорат бързо и компетентно!

# 232
vmitkova,Роси гледа снимката на адашката, която си си сложила и вика: "Дете голо" Laughing Laughing Laughing!

# 233
esy Пробвай, мила, надявам се да са и удобни на мацката на мама  Hug и всичко лошо да е зас гърба ви  Praynig
troia не знам точно какъв е материала, за мен си е чиста гума  Mr. Green на Ния не са и се запотявали крачетата до сега, имат достатъчно дупки за въздух. Виж тук, ако може да ти помогне с нещо
http://shop.crocs.com/pc-21-4-kids-cayman.aspx?reqid=21&reqP … ;section=products
  bouquet

# 234
  • София
галошките ги имат свекито и сестрата на мъжа ми и им правят ужасни пришки Thinking и аз се бях засилила  да купувам, но това ме спря. може би си зависи от крачето Peace

# 235
  • Бургас
Когато са затворени страшно запарват, на Пеши чорапите вечно бяха мокри и за това сега е с кожени сандали и няма проблеми! Струва ми се, че ако са отворени няма да спарват.

# 236
Ауу, какво виждат очите ми - две рожденички и никой не черпи.  Crossing Arms

Vmitkova, Куне, Честити Рождени Дни!
Много здраве, много усмивки, споделени моменти на щастие и дни, изпълнени с любов!

# 237
Леле.. за малко да изпусна хубавата новина!! Лилетка, честито   bouquet и лека и безпроблемна бременност!!
Повече от седмица не бях ви чела, нещо не остава много време за пред рс-то! Хайде аз отивам да наваксвам с четенето и после да се гушкам при малката разбойничка !

Разгледах и снимчиците, много са готини и сладки всички дечица пу..пу.. Да са ни живи и здрави, колко са пораснали вече  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 00:02 от Шехерезина

# 238
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Куне и Vmitkova!
Бъдете много щастливи и обичани.

Малко ме изумихте с тези така модни галошки ... тук са на щандовете с градинарските инструменти и аз смятах да си купувам такива като се занимавам из градината със садене, поливане и други от сорта - хич някакси не ми беше хрумвало да ги разхождам официално.

# 239
Здравейте, девойки! Хубаво е да имаш приятелки, които да ти оправят бъркоча с регистрацията!
Честито на бъдещите мами-Шехеразина и Лилетка! Безпроблемна бременност!
ЧРД на Куне и Vmitkova! За вас любимото ми пожелание - обичани, обличани и събличани!
Ние чакаме тати с нетърпение другата седмица, за да ни разходи, попече на плажа (сама не съм способна на подобно геройство с моя бяс!)и да ни изнесе от тука. На 19.07. летим и "каквото сабя покаже".
Колята се опитва да дърдори, но му се получава трудно и по бебешки. Изреченията са Еверест за него още, но да се пуска на кълбо по пързалките и да виси с главата надолу от катерушките е цар. 2 квартала жители покрай детските площадки са му научили името. Sick Пришки имам на всички възможни места по краката Mr. Green и от цялото тичане не съм свалила и грам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт