Отговори
# 240
Честит рожден ден  на Куне и Vmitkova  bouquet много здраве и късмет!
 newsm51Честито на бъдещите мами-Шехеразина и Лилетка! Успех и леко бременеене!
И ние сме болнички, казаха ни че е грип и ни изписаха витамини и калции.Дано само с това се разминем, че не ми се дават антибиотици Praynig

# 241

# 242
  • София
Честит Рожден Ден и от мен на Vmitkova и Куне!!

lia25, Лийче, значи все пак реши да се махнеш оттам...шефът ти какво каза?

# 243
Честит Рожден Ден Vmitkova и Куне   bouquet

Ми мисля на есен да напусна, но още не съм им казала. Лошо ще им стане. Трябва ми промяна,ще пусна Габи на ясла, да видя как ще тръгне, ако пък не се получат там нещата ще си остана да я гледам в нас.

Магеста зададох си въпроса в счетоводство и ми казаха, че трябва да попълня пак същите документи, като след 315 дни.
Ти взимаш ли си цялото майчинство като Жижи е на ясла?

Някой знае ли дали наистина е така?

# 244
Честит Рожден Ден Vmitkova и Куне!

Да ви почерпя за рождения ден на мъжа ми

Честито и на бъдещите мами-Шехеразина и Лилетка!

Нашите сандалки са ето такива http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246247&photo=45 и много ми харесват, защото са същата фирма на която бяха и зимните ни. Теди единствено с тях не си криви крачетата. Преди това и купих летни маратонки на геокс, но хич не съм доволна, запотяват и се крачетата, а да не говорим, че са изкуствена кожа за 90 лв.

Всички много са пораснали, направо не мога да ги позная  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 14:58 от Пижулинка

# 245
  • София
Честит рожден ден на Вмиткова и Куне, да са щастливи и обичани като жени и майки Heart Eyes

Лили ще ти пиша ЛС Wink

# 246
Честито на всички рожденници и имащи повод да празнуват!  bouquet  bouquet  bouquet
Eui,  Hug

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 15:18 от esy

# 247
Честит Рожден Ден на Куне и Vmitkova!Да сте живи и здрави и много обичани! newsm59
Пижулинка и на теб да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша и обича!

# 248
Честит рожден ден на всички имащи повод за черпене.Да са живи и здрави и много щастливи.

Магеста,не видях да предлагат мъжки сандалки.За фирмата на обувките пише само Beatiful Cat  и нищо повече.

# 249
Здравейте, малко позачезнахме, ама изведнъж ме сполетяха приключения... Приключване на учебна година, финал на друга такава, вируси и пр. Прилагам малко снимки, да не кажете, че сте ме забравили Grinning http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88066&photo=16
Консултирахме се вчера - 10.400кг. (+900гр., ама за три месеца, де) и 81 см. (+5)... Ваксина не и сложиха, щото малко е сополива - живот и здраве Септември ще свършим тая работа!

Честито на Вмиткова, Куне и мъжът на Пижулинка!
Браво на Лилетка и Шехерезина - лека и безаварийна бременност!

Нищо не съм чела назад, само половин око хвърлих и видях тези прекрасни новини! Утре ще чета подробно!

# 250
Със закъснение да поздравя рожденничките ....
Веси, бъде здрава и щастлива всеотдайна мама !

ЧРД и на Куне ! / дето по моему не се е вясвал тук повече от година ...  ConfusedGrinning

Имах доброто намерение още от вчера да се включа с поздравите, но бях на "мини" - НПМГ ейска сбирака по женски  Laughing
Една друга моя съученичка и приятелка рожденничка, една мама от квартала също черпи / въобще интересна дата  Hug/
По повод сбирката, оставих мъжка чета да се приспива сама вкъщи  Wink сефте и духнах да запивам  Grinning
Е, справили са се ... как беше ... няма невъзможни неща  Laughing
Пешеходке, разгледах ви .. и девойка и батко и тенджери  Hug ... пък и теб те запомних, ако те мерана из маалата да се обадя  Wink Party
Инче, мерси за инфото ! Peace Ще се оглеждам за нещо мъжко - друго активно тогава .. / сандали , де  Wink/

Усмихнат ден !

# 251
ЧРД и от мен на патерица на рожденничките!
Пижулинка да ти е жив и здрав мъжото!
Мойто мъж вчера именяк, та от задачи и гости не стигнах до компа.
Магеста, наистина НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! Повечето приятели на мъжа ми се правят, че не могат да се справят с децата и отказват да ги гледат. Мъж ми обаче е съвсем различен. Баткото ни беше на годинка когато се върнах на работа и давах и вечерни и нощни смени и той си го гледаше идеално. Също се е случвало на няколко месеца като беше да му го оставям по цял ден. Сега с бебка е по-различно, пусто кърмене, няма мърдане! Laughing
Пешеходке, не изчезвай така! Много сладко Дивнето! Hug

# 252
  • sofia
Привет на всички!!!
   То и аз вчера имах да черпя...правим три години от сватбата. Честно казано, бях забравила, съсредоточена в днешната дата, на която Стефи става на година и половина точно /целувки за набора Жижко по този повод/. Но все пак се сетих преди таткото и го изненадах с гала вечеря...а той много се сконфузи горкия, че е забравил годишнината от сватбата Crazy но живи и здрави да сме Heart Eyes
   Да се изфукаме, че проходихме на 1 юни /то нашто май не е много за хвалба, че последни останахме/, по принцип ходим от месец март, но все за ръка, та най-сетне се отпусна младежа и не можем да го хванем сега... Grinning Излишно е да казвам колко съм щастлива, понеже забележки от сорта "ама това дете толкова голямо, пък не може да ходи..." просто ме убиваха.. Не че нещо му е имало на детето, просто е по-страхлив и предпазлив/страха е наследен то мен Embarassed/
  Ами да кажа че купихме сандали за нищожните 24 лв., които са ВЪРХОВНИ. Бях ви споменала за тях че им се чудя, но това че не са известна марка ме спираше. Поразпитах и се оказа, че са български обувки за износ за Русия. Казват се "Саша и Маша". Взех ги от веригата магазини "СТИЛ 99". Естествена кожа, тип велур,гъвкава подметка, удобни са на детето, а бе с тях проходихме общо взето и ходим много хубаво, с крачетата напред, без никакво кривене Heart Eyes Отказахме и бибата, стана от само себе си, когато имаше тежка хрема, установи , че бибата запушва единствения отвор, от който може да диша и не я пожела повече Crazy Но според мен бибероната не бива да се маха насилствено, поне на мен не ми се получаваше номера и ако не я дам вечер Стефи си имитираше цокане с устата.
   Друго за хвалба май не се сещам.... newsm78 А, от 21.06. сме на Албена на море, не сме ходили на почивка на море от 2005г., нямам търпение вече!!!!!
  Да се извиня на Пижу - като прочетох назад, видях , че всъщност аз съм тази която, те е вкарала във фалшивата бременност Embarassed Извинявай, не е било нарочно, просто нещо съм се объркала. Пожелавам ти да имаш второ бебче, когато сметнете че е време  bouquet

И накрая, да ви се покажем:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246247&photo=52
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246247&photo=53

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 11:40 от mama-shushi

# 253
"ама това дете толкова голямо, пък не може да ходи..."

Тези забележки и мен ме убиват!Страшно нетактични и невежи хора има...Соня, видяхте как се виждат обривите по тялото и, сега като е по къс ръкав я оглеждат, цъкат, ахкат и правят вметки от сорта"Аууууууууууууу, какво ви е това на ръцете..."Наскоро се жалвах на една приятелка и тя ми даде много умен съвет, ама не съм толкова гадна...Та, жената ме посъветва да отговарям, че е шарка... hahaha Joy Ама, заслужават си го! Joy Whistling
Е, честито ви прохождане!Безаварийно най-вече! Hug И честита ви година и половина!На Жижо-също, а и на останалите полугодишничета!Много здраве на дечицата! Heart Eyes
Хубав ден на всички!  bouquet

# 254
  • Под Сините камъни
Здравейте и от нас.Първо да честитя на рождениците малко на патерици,но да ме извинят.Пожелавам им здраве,щастие и успехи във всички тяхни начинания. Сандалки още не сме купили,ама и това ще стане тия дни.Това е от нас.Успешен и усмихнат ден от нас.

Общи условия

Активация на акаунт