Отговори
# 45
Здравейте момичета,колко са хубави всичките ни дечица, бебетата вече са  чаровни дечица Hug
За спането и ние сме безпроблемно заспиващи,  около 9.00  се къпем ,вечеряме супичка и между 9.30 и 10  оставям Алекс в леглото с шишенце компот разреден с вода, той ако е много изморен заспива бързо,а понякога се бори с едно коте в леглото и заспива.,аз също му оставям телевизор без звук.
Отвиваме се нон стоп и затова го обличам все още с боди дълъг ръкав и долнище на пижамка,.+чорапки
Тази нощ доста ни разигра ,но няма как-КЪТНИЦИ . Mr. Green
Сутрин се събужда много различно обикновено 8 ,но и в 9ч. и в 7ч. Shocked,което за мен е шок /аз съм поспаланка/.
И мен почти винаги са ме питали преди да му дадат нещо,аз си казвам не му давам още ....... и така.

Ние пък имаме друг проблем не признаваме стълби,прагчета и подобни минаваме си през тях падайки,иначе Алекс ходи много ,стабилно;просто не се усеща че понякога равният път свършва и ако не спре ще падне ooooh! незнам кога ще спра да тичам след него. #Crazy

# 46
добро утро.Що тъй ви няма никви newsm78

# 47
  • Русе
От тези бързите давам само обикновенни бисквити и рядко солети.Зрънчо е опитвал,но никога няма да купя за да го храня с него.
При нас отбиването ,уж върви добре!Сякаш започна да свиква,че няма да заспиваме с цица,само нощем ,като се събуди му давам,но скоро мисля и това да махна.Сега ,като се приберем в БГ ,като го оставим за някоя вечер да спи при баба и дядо ще видим какво ще стане.Имам нужда от почивка,до сега се броят на пръсти пътите в които съм го оставяла някой да го гледа,и то е било защото имам работа.Имахме планове с мъжа ми да идем на почивка до Хърватска ,Турция или Гърция,но май почивката ще си остане с нашенското Черноморие.Сега излезе ,че сменили часта на колата,но тя пак нещо не вървяла #Cussing out Само пари ня вятъра.Водафон още не са ни върнали парите #Cussing out Работата на кораба ,нещо не върви,мислим да го сменяме #Cussing outВ класацията на къръците тази година сме на първо място bowuu
Важното е ,че сме живи и здрави! Joy

# 48
Роси става между 7.10 и 9 (според зависи колко спим ние с баща й,че сме в една стая Rolling Eyes). Но от скоро имаме "под прозореца" едно куче, което вие и започва към 5.30, така че очаквам да започне да се буди все по- рано,тъй като няма как при тия жеги да държа затворен прозореца.. Shocked

# 49
Роси става между 7.10 и 9 (според зависи колко спим ние с баща й,че сме в една стая Rolling Eyes). Но от скоро имаме "под прозореца" едно куче, което вие и започва към 5.30, така че очаквам да започне да се буди все по- рано,тъй като няма как при тия жеги да държа затворен прозореца.. Shocked
Ние пък сме близо до летището и лятото е много гадно с многото полети.Летят толкова ниско, че няма как да не събудят всичко живо по всяко време на денонощието.

# 50
Здравейте момичета   bouquet
мен днес нещо ме е ударила носталгията, ама ще ми мине   Whistling
Ние се прибираме до БГ с Малчо..... за да го оставя малко на баба му и дядо му.... пък ще видим, как ще я карам без него...... но ми е ужасно мъчно... и незнам как ще намеря сили за това!? Но събирам кураж от вас, гледам вече всички си ги оставяте някой да ги гледа .... ние още не сме се делили  Tired най-дълго е било за осем часа... ама ще свикна, къде ще ида  Crazy
Криската пак е ухапан от мравки  #Cussing out вече ми ида да ги  #2gunfire Сега навън вали. Дано ги поразчисти малко, че не смея да си пусна детето.
Оставила съм го да заспива сам  Rolling Eyes да знаете само какви шумове се чуват от стаята  Joy ама трябва да се учи да заспива сам.
За въпроса Криската става най-късно в 6.30 и си ляга най-рано в 9.30  Mr. Green с едно спане през деня от два, два и половина часа  Heart Eyes
А по въпроса как чуждите хора не трябва да ми хранят детето .... ами просто им казвам НЕ, пък те да си се обиждат колкото си искат.... гаранция, че ме мислят за луда понякога Simple Smile А на Криско обяснявам, че от чужди хора НИЩО не се взима, все някога ще му просветне за какво говоря.

# 51
Не заспива сама, още суче на заспиване. Така заспиването е много бързо , а иначе отива повече от чак и то с люляне, я в люлка, я в нещо друго. Rolling Eyes Сама да заспи е немислимо, такива драми прави!!!
Спи с боди без ръкав и нощничка и чорапки. Естествено както и вашите бандити трябва да заспи дълбоко, че да я завия и тя до половин час се е отвила. Все още се събужда нощем много.
Тия 3 дни подред става в 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked За мен това е шок! По цял ден гледам на кръв, чак ми се реве! Cry А ляга късно, след 10.30.........
Ай стига съм се оплаквала, сега да се похваля малко!
От една седмица сме новодомци, вече самички, без баби и дядовци. Нора е много щастлива, защото е празно - почти няма никакви мебели и може да си бяга на воля. Нямаше никакъв период на адаптация, веднага се почувства у дома. Дори като се отправим към Майка ми, където живяхме  и като усети на къде тръгваме и почва да реве неистово. ooooh!
Първите 4 дни Нора спа почти непробудно, това никога не й се беше случвало, но промоцията явно свърши и пак си се буди по цяла нощ.
Много ми беше приятно да се запознаем с Ди  Hug
Малката е толкова очарователна и пухкава!!! Heart Eyes Чакаме ви в най-скоро време пак!

# 52

Честит празник на именниците!Носете със здраве и късмет името си!

ПП:
moonlady , честит ви нов дом!Да сте много щастливи в него! Hug

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 09:58 от Били хлапето

# 53
Венета става в 7, а вечер не заспива преди 10.
Зрънчо давам, солети също. Единствено все още ограничавам шоколада. Това означава, че й давам само при нужда - ако види, че баткото яде и ревне. Обикновено обаче той успява да се скрие. Започнахме и сладолед да похапваме. Единственото, срещу което съм много против, са чипсовете. И на баткото все още не давам.
Иначе и двамата много обичат плодове. Всеки ден им правя фрешове, които си изпиват за секунди.
Честито на всички празнуващи днес! Нашият батко също е именник!

# 54
Честит празник на именяците! Много хубаво име носят!

Moonlady честита свобода, бъдете много щастливи в новата къща!

За спането аз със сигурност се престаравам - само от два дни спи вече бос и с пижама, преди това с чувалче и завивка, но вече май трябва и прозореца да оставям, че става бая топло.

За приспиването си се гушкаме на нашето легло и после местя насам-натам през нощта...поне 3 пъти. Като се събуди в неговото и се усети се чува - Мамуууу, мамуу...(пауза)...ела-ела (това с най- жалния тон и аз пак го примъквам).

Имам повод да се похваля - вече седмица е без биберон при заспиване - мечката ни го взе и не го върна. В началото питаше чат-пат за бибата, но после се отказа. Реших да я махна, че навъди доста зъби. Сега ми остава да мине на шише с накрайник и чаша по възможност, но не бележа напредък. Нови неща не се слагат в устата - това си е направо нашествие, все едно съм му пъхнала змия в устата.

# 55
  • Варна
честито на всички големи и малки именници! със здраве да си носят името!  bouquet

# 56
  • София
Честито на всички именници!!
Специални поздрави за баткото на Betty L.!!

moonlady, честито ново жилище, това е страхотна новина Simple Smile

# 57
  • Под Сините камъни
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС.С РАДОСТ И ГОРДОСТ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО.

# 58
  • Варна
Почерпете се за мое здраве , че днес сьм именничка !!!

# 59
ЧЕСТИТО И ОТ МЕНЕ НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ. Носете си имената с много здраве и усмивки.
Моон- честито ви нов дом, чудесно е така , ние сме от самото начало сами и не мога да си представя да живея със майкини или свекървини.
Влади е добре, като изкл. яслата- от понеделник пак е на линия , ама реве та се дере. Първите дни не беше така, сега положението е ужасно.  #Crazy
Влади става към 8 и си ляга задължително в 21ч. За приспиване /от една седмица/ бутам шишето с мляко, давам една плюшена играчка да гушка завивам и се изнизвам. Вече рядко се буди за вода, а мляко посред нощ дори и не помирисва. Проблем сега ни е ставането вечер, като реши че е самотен взема си атрибутите и идва при нас в другата стая, до вчера си взимаше някоя играчка и възглавницата, а снощи взел и одеалото.
Голям проблем ни е и гърнето неще да сяда и това е. Изперкала съм на тая тема, ака в памперса и веднага се зачервява, какво ли не правих изливах чаша в чаша поне да пиша там , аз сядах на гърнето и на тоалетната чиния го слагах, и съм имитирала напъване и акане ей НЕ и това е ! А вече трябва да почне поне по малко ,според мен де!
давайте идей как да стане номера!                 

Общи условия

Активация на акаунт