Страхотни снимчици разгледах. абе много са ни чаровни декемврийчетата. Спор няма
Бети, благодарско че си се погрижила да има къде да пишем

Шеметче, дано да сте приключили вече с боледуванията

Мимак, Зори заспива без проблеми в леглото си. Аз от много мъничка държах да няма ритуали и чудеса. Като й се доспи я слагам в чувалчето с бибата и тя се повърти-повърти па си заспи. До скоро можеше и да си излизаме от стаята, но напоследък на чуждо място държи да сме около нея докато заспи.
Зизу и твоята адашка рядко изпива повече от едно шише вода на ден. До скоро и на 1/3 се радвах, но се кърмехме когато си реши та не съм я мислила много. Откакто минахме само на едно кърмене за деня рязко пропи вода и даже сама си носи шишето да го отворя. Но не изпива повече от 200 мл вода на ден. Аз обаче гледам да правя попарата с доста чай и да предлагам разни супи когато мого за да вкарам по този начин допълнително вода. Иначе пампите са й прилично мокри.
macko, пробвай да купуваш диетични зрънчовци. Има едно "Трохо", което обаче трябва да призная е доста безвкусно
Но Зори много харесва "Царевин". Вкусът му напомня соц. царевичните пръчици. Ако го одобрите взимай от него и предлагай и на другите деца. Така поне в някаква степен ограничаваш приема на боклуци. То няма как да му се спестят боклучавите храни. Всеки родител ги мъкне та да си трае детето.
Зори нали проявява алергии и аз като някаква квачка само ходя по нея и непрекъснато отказвам предлаганите боклуци като обяснявам, че прави алергии и не яде всичко. В такива случаи хората се съобразяват. Но предполагам че проблемът тепърва ще тава по-сериозен. В нашата тайфа боклуци не се купуват, с две мами в района сме на един акъл, а Зори все пак е относително малка и до момента успявам да я овардя (с няколко изключения), но не ми се мисли като тръгне на ясла как ще да бъде.
Особено като си помисля за желираните тъпотии, в които водата е единствената естествена съставка и ми се свива стомаха moonlady честита ви придобивка!
1. Сандалки още не съм купила, но ще стане до седмица. Сега сме с едни относително отворени обувки от текстил на Колев и Колев.
2. При нас проблемът с млечните е просто ОГРОМЕН
Все още се кърмим, но само сутрин и то колкото да се каже, че правим нещо. Сукне 4-5 пъти и се врътне на някъде. Та съм решила до началото на юни да се отбиваме. Април месец предложих адаптирано мляко. Резултат - разтройство със слуз.
След 2 седмици предложих и овче кисело. Резултат - обрив и червени петна.
И така. Караме си само на козе сирене. Милото ми дете
Така ме гризе съвестта, че не поема достатъчно млечмни храни обаче идея си нямам какво да направя. Сега ще я пробваме с малко кози кашкавал пък дано да се получи.
.Зори така се подсече снощи от някаква храна в детската хухня, че ми идваше днес да рева с нея. Дупето й беше като на маймуна червено и с вид на шкурка. Реве милата, не може ни да седне, ни да ходи. Цяла сутрин седя гола, а аз я почиствах с чайче от лайка и мажех с дефламол и крем Бочко. На обяд си яде супата в легнало положение, но понеже не й е удобно и се опита да седне. При което естествено се разрева и седя милото ми слънчице подпряно на ръчички и половин кълка. Гладна, ама като не може да седне. Идеше ми аз да рева с глас, но гледах да съм спокойна заради нея. Вече не знам какво да правя. В началото на юни поне записах час за алерголог, пък да видим какво ще измъдрим.
3. На море няма да ходим поради финансови причини. Миналата година ни се отрази на всички чудесно. Но тази ще пропуснем. Като се върна на работа обаче пак ще измъдрим нещо

. благодаря ви за отговорите
Напоследък се изучи да го маха от филийката и яде само него