Отговори
# 30
Спиме с боди и пижамка и понеже е абсолютно невъзможно да го завия, му слагам един огромен гащеризон, който някой ни подари и аз в началото се чудех за какво е това нещо дето прилича на парцал, а то каква работа ни върши сега  Mr. Green
Приспиваме се гушкайки се с мама на спалнята, и двамата сме доволни  Heart Eyes
Мацко, проблемът за който говориш е повсеместен и вече не зная какво да правя.  newsm78 ето преди малко бяхме навън на открито заведение - Крисчо си щъка нагоре-надолу под бдящия ни поглед и какво да видя от съседната маса го черпават с пържени картофи  Rolling Eyes. Е, не са ме питали, но казвам си не го правят, за да ме дразнят, но отивам да го взема. Правя се на ударена, че не съм видяла и питам " какво правиш тука мами?" при което бивам осведобена, че яде пържени картофи. Казах, че той не бива да яде това и си отидохме на нашата маса. След малко докато се обърна, той пак там, защото явно аз съм лошата, а пък те добрите, и те ПАК му дават.  Confused. Това неприятно ли е или на мен така ми се струва?  newsm78. Не трябва ли хората да обръщат внимание на това, че майката си има своите съобръжения за дадени неща  newsm78. Да не говорим, че не мисля, че е добре да се яде от непознати като цяло  Confused. Много неприятно ми стана.Не знам какво да правя по този въпрос и как да реагирам да не се обиждат хората newsm78

# 31
  • София
Спиме боси, но в летния чувал с боди с къс ръкав или потник, пижама и едно дебело одеало, но в стаята не става повече от 18 градуса и на мен ми е студено  Rolling Eyes

А по въпроса със зрънчото и т.н. аз съм супер крайна и изобщо не давам. За щастие площадката на която играем рядко се ядат такива неща. Аз правя следното, като започнат с тези храни я хващам за ръка и отиваме някъде в другия край да си играе на нещо друго (полощадката е голяма и има доста занимавки) и гледам да го направя още преди да са отворили пакетите. Или вадя и започвам да давам вода, оризови бисквити или какъвто плод нося, общо взето досега номера минава.
Заинатила съм се боклуци да не вкуси доакто аз отговарям за храненето  Naughty
До момента винаги са ме питали преди да се опитат да дадат някаква храна.
detelini, твоя случай направо ме потресе, как може да има такива хора все се чудя Close И да, много е неприятно, а още по-неприятно е че някакви чужди хора си позвоялват да правят нещо което майката е казала, че не бива  Confused

А иначе се приспиваме с кърмене и направо ми звучи невероятно да заспи сама в кошарата  Laughing

Хубави разходки утре  Hug

# 32
Добро утро.Ние спим с боди къс ръкав и пижама.Завивам с олекотена завивка,която до час-два бива изритана.Ако се събуди посред нощ го завивам ако не ,не го завивам щот спим в различни стаи.За заспиването -заспива сам  в кошарата/и вечер и денем/Вода и сок  когато и колкото иска
чао и лек ден

# 33
  • София
Ето малко снимки и от нас  Laughinghttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=246247&photo=8  За спането просто не ми се говори ooooh!Алекс от два месеца отказва да спи сам в креватчето си и спи на ъглово голямо легло с баба си ooooh!Как ли не го прилъгваме,реве като магаре като   тръгнеме да го слагаме в креватчето,нито вечер нито на обяд иска в него  ConfusedИ като го оставиме да спи на голямото легло и само слухтя да не падне,при най -малкия шум от бейбифона и тичам да надничам да не би да се е извъртял и да падне,защото джеремето не спира да се върти #CrazyСпи с пижамка  и естествено майка ми като се събуди постоянно го завива,чувалчето  и него не го иска ConfusedВредните храни и аз уж ги ограничавам ,ама и ние сме пробвали два три пъти зрънчо Embarassed

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 14:18 от danielad

# 34
  • Варна
danielad , мисля че не трябва да се тормозиш излишно . Точно вчера попаднах на нещо , което мисля че би ти било полезно в твоя случай . Ето това : http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/77   Peace

# 35
  • София
danielad , мисля че не трябва да се тормозиш излишно . Точно вчера попаднах на нещо , което мисля че би ти било полезно в твоя случай . Ето това : http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/77   Peace
Мерси,май ще взимам такава решетка,то само такава нямаме ooooh!

# 36
Мерси,май ще взимам такава решетка,то само такава нямаме ooooh!
Laughing Laughing

ама тя тая решетка е на 1/3 на кревата като гледам,а те как се въртят тия дребоси,все ще намерят начин да се изнижат от там

# 37
# 38
здравейте - браво за темата!   bouquet

мимак, аз също все още приспивам само с кърмене...опитах без, но не ми се разправя  ooooh! страшна работа...ще отбивам май по естествен път след като оздравее напълно и след като поизбият малко повече зъби..., засега е още с 5!

detelini, не знам какво да кажа, просто трябва да си по-настоятелна и да покажеш, че не си съгласна и че ти си шефа там, та да разберат да не дават на детето ти.

Ние също се отвивахме постоянно, та затова купих едно много хубаво чувалче от Икеа, без ръкави, та от него не може вече да се измъкне, каквото и да прави.

# 39
Митко спи с боди с дълъг ръкав и пижама, с боси крачета.Зимата пак спи бос, в чувал- като излезе от него идва при мен на спалнята и така до сутринта Simple Smile Приспиването е лесно стига да лежа до него и да се гушкаме Heart Eyes
detelini, аз също не обичам да му дават неща чужди хора, но Митко плаче, ако не му се даде и става още по-гадно.Като го видя се опитвам леко, леко да го взема,ама понякога ми е доста трудно да се справя с писъците му.Неприятно е наистина, ама незнам как ще се преборим с това.

# 40
  • Под Сините камъни
Ох за яденето и ние трябва да опитаме от всичко.Вечер като седнем на маса и той като се нареди до нас и само мрънка и сочи.Пържени картофи ядем че и ни се ослаждат ама какво да правя все гледам да му дам,че той какъвто е злояд да има нещо в корема.                                                                                   Понтес благодаря!  Grinning

# 41
  • сто акровата гора
Соня заспива около 10 вечерта най късно, абе между 9 и 10 зависи кога е спала следобяд, а ритуалът ни е простичък: къпане и после шишето с адапте и отнася. Ако е по кисела нещо пускам бебе айнщайн - бебе моцарт по точно, приспива я за минути  Peace иначе тв работи обикновенно, не й пречи, заспива си. После я местя в кревата и така. От няколко месеца пие по малко адапте, защото вечеря към 8 - 8,30 ч  но явно за приспиване й действа добре. Биба ползва в зависимост от това колко я тормозят зъбаците. Сега сме на кучешки и е зор, много е неспокойна нощем, буди се по сто пъти, денем е нервна, ама какво да се прави трябва да се мине през това. Имаше малка почивка между кътници и кучешки, мноооого добре беше  Laughing
За яденето, настоява да опитва всичко което ние ядем, зрънчовци и  чипсове не давам и не давам други да й дават, ама то късмет че нашите наборчета съседчета също не ядат, мамите смятат че не е редно та е лесно. Така че на разходка имаше само една баба дето упорито ги хранеше със зайо байо и то без да са поискали, но я отучихме  Twisted Evil.

# 42
  • София
детелини, хич не се спичай, като ти черпят детето с нещо. аз директно казвам, че такова нещо не яде, благодаря и толкоз. да се обиждат, ако искат. аз, ако черпя дете някъде, винаги питам дали може. откъде да го знам да не би да е алергично, да се задави или не знам си какво.

# 43
Здравейте, и аз дасе включа. По принцип съм отново болна 4-т ипът за 2 месеца, вече незнам какво да правя, само се моля дане заразя Габи, че и на нея ще и е за 3-ти път.
За спането - сллагам я към 9-9.30 понякога и давам по малко АМ-100грама и излизам от стаята, тя си се бори в креватас един мечок и зависи колко е уморена -заспива.Сутрин сатав към 8 часа. Иначе от както се е родила спи в човалче, без ракави, много е удобно, пробвала съм с олекотена завивка и тя все е отвита, а така няма на къде.
За зрънчото и подобни и аз не си падам, но съм и давала понякога.
Даниелка много е сладък Алекс
само да попитам към колко стават вашите дечица?

# 44
  • Варна
Лора става различно, но обикновено около 9. и да става по-рано, не я чувам, защото си играе тихо в кошарата...а аз не влизам за да не я събудя  Rolling Eyes иначеи в 6 е ставала и в 12 , според зависи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт