Отговори
# 270
ВМиткова, благодаря и аз за информацията Hug
Ще взема и аз да пробвам това рибено масло /като не ядем риба обаче???-тъп въпрос ама?!? Outta Joint/пък да видим, че до никъде не сме с алергията Sad
Вече правя няколко опита и все неуспешни Rolling EyesТелешко не давам аз и още много, много неща-то какво ли давам ама ooooh!
Има ли още кърмачки , момичета?Аз в чудо съм се сложила, как ще се отбиваме не знам такава пристрастеност ooooh!
След 20 дни ще ходим на море и после мисля да работя по въпроса с отбиването, че е ужасно вече положението.
А с гърнетата до къде сте?Ние кога кажем, кога се скрием, вече и пишото усеща, но докато каже и то тръгнало Laughing
Аз да отивам да спя, че утре станало Crazy

# 271
Ха сладки сънища на всички  Grinning Аз по никоето време съм тук, но нашия тати скоро ще защитава дипломна работа (на дърти години  Laughing) и аз цяла вечер чета, че да коригирам разни печатни и стилистични грешки. Че човек като си свикне с текста и не ги вижда, друго си е друг да погледне. Но ще лягам и аз най-сетне.
Били хлапето, страшно се радвам на хубавите вести от вашия лагер. Ха дано скоро Сончето да се отърве изобщо от гадните екземи.  Hug
esy, стискам палци скоро и от вашия лагер да дойдат добри новини. Почвайте го туй масло, че да ви се радваме на постиженията. Не би трябвало да има проблем с него защото обикновено алергиите са към някакви белтъчни структури, пък тук става дума за мазнини. Ама знам ли де  newsm78 Дано да нямате проблем  Hug
За лененото семе аз някъде тук из форума бях чела, че не е подходящо за деца до пубертета. Било богато и на фито аналози на женските полови хормони, та за малки деца не е добра идея. Но аз си го слагах в супите от време на време за да преминават омега 3 киселините с кърмата и към Зори. Колко е станало идея си нямам. Но поне мога да потвърдя добрият слабителен ефект на това чудо. Аз нямам нужда де, ама все пак то не пита  Joy
Що се отнася до кърмачките - аз все още съм такава (до след няколко часа надявам се)  Joy Зори става точно на годинка и половина и реших, че това е подходящо време да врътна окончателно кранчето и да затворя сергията. То при мен и количествата последните два месеца не са кой знае какви. Та от около седмица й давах на Зори да суче през ден и утре сутрин (демек тази де) мисля да е за последно. Пък да видим...
С гърнето сме до под кривата круша. Нито си казва, нито иска да седи, нито пък прави нещо като седна (колкото и рядко да става това). За сега съм я оставила да не я мъча, но от септември като тръгне на ясла ще се пробваме с пълна сила да махаме памперса. Директорката каза, че там ги учат през деня на гърне и съответно и ние ще подемем тази песен у дома. Милата ми душица, само ако знае какво й готвим  hahaha

# 272
Ние още сме в отбора на кърмените. Преди време имахме тук анкета до кога мислим да кърмим и бях писала до година и половина. Е, този момент дойде, но аз още нямам нагласата на вмиткова. Не ми се отбива още. Сега съм си сложила срок 2 години пък да видим. А и Венета като каже АМИ! и няма оправия Joy. Хубавото е, че имаме режим и не си иска по всяко време. Кърмим се сутрин, следобяд след сън и вечер преди заспиване.
И мен забирихте с това рибено масло. Мисля обаче да взема от сиропчето, дето го споменава Ники.
Ники и Муун, с нетърпение чакаме нова среща с вас - дори синът ми вчера казва - Мамо, помниш ли като се срещахме с едни майки на морето? Нали пак ще ги видим! Joy Дано сте там и двете през август!

# 273
Добро утро! Вали гадно!
Да споделя една приятелка как отби бебето си. Той е много злояд и по площадките, като дойде време за обяд прави невероятни панаири-не иска обяд, иска цица. А кърмата вече е нодостатъчна, обърква му се режима и т.н. Та тя си намаза гърдите със сироп за кашлица. Малко драстично, но подейства на момента. Сега си яде добре, а тя се цеди няколко дена по малко и всичко си дойде на мястото.

# 274
Днес тук е ден на таткото, та да ги почерпя нашите мъжленца

Да са ни живи и здрави, все така грижовни и гальовни  newsm03

И тук е гадно. Вали, спре, хладно, задушно...Мани и тая лудница с европейското, няма как да се разхождаме из махалата, че в центъра страшно  #2gunfire
Ние с гърнето сме зле, най голямото постижение е като се наакада каже АКО и до там  ooooh! Силно се надявам на морето да се научи като търчи по цял ден по дупе на двора  Praynig
Това е от нас, чакаме да видим наш тати къде ще ни води днес  Joy

# 275
Добро утро! Вали гадно!
Да споделя една приятелка как отби бебето си. Той е много злояд и по площадките, като дойде време за обяд прави невероятни панаири-не иска обяд, иска цица. А кърмата вече е нодостатъчна, обърква му се режима и т.н. Та тя си намаза гърдите със сироп за кашлица. Малко драстично, но подейства на момента. Сега си яде добре, а тя се цеди няколко дена по малко и всичко си дойде на мястото.
hahaha една моя приятелка си беше намазала зърната с чесън

# 276
Еси и ние още се кърмим. До преди месец някъде бях страшно притеснена как ще я отбия, как ще заспива и т.н. Сега хич не ми дреме, не съм се разбързала, не знам кога нито как ще я отбия. За сега давам отсрочка. Не работя, не вредя на никого, така, че.............
Бети, аз съм тук август, надявам се и Никки да е тук.

А за възклицанията по улиците и мен много ме дразнят като ме питат "Има ли годинка?" и като кажа на колко е да ми възкликват "Ама тя е много дребна, защо така?" #Crazy И после ме успокояват:"Нищо, тя нали не е момченце, не е толкова страшно"!!!!!!!!!!!!
А да ви се оплача, заведох я на личната, защото има някакво обривче на крачето и тя ми вика "А, не се притеснявай, и аз имам такова. Не знам от какво може да е." Изписа ми Фенистил. Знаех си, че трябваше направо да си дам пари и да я заведа на специалист, ама мъжо вика "за какво са тия лични.........." и аз..... Crossing Arms
Та това за което всъщност ще се оплаквам е, че педката като свърши с "прегледа" реши, че трябва да направи РЕНТГЕНОВА снимка на коляното на Нора, защото вървяла много дребна и тя все се притеснявала да не би да й имало нещо! Ама моли ми се вече, щот тя носела отговорност, ако след време се окаже, че има нещо, а е можело да се вземат мерки и аз поддадох! Естествено нищо й няма! Ми той гена й такъв, на кого да прилича висока? Баща й и аз и двамата сме 167. Свекър ми направо си е дребен, на мъжа ми сестрата е няма 1.60.............и това на педката й е известно, ама на!
Айде, наоплаквах се. Grinning
Днес и тук вали и е мрачно. Май ще се мотаем в къщи цял ден.
Честит ден на татковците. bouquet Някой заслужават, нашия и той, айде да го похваля. Приспива, сменя памперси, разхожда, храни.....бравос!!!

P.S.
[/quote] hahaha една моя приятелка си беше намазала зърната с чесън
[/quote]
Ха, ха, на нас няма да помогне, ние си го тачим чесънчето. hahaha

# 277
В кърмаческия има много информация за отбиването. Има и едно лекарство, Даум ексол, много горчиво, което се маже на гърдите и бебоците не повтарят! Sick То май е срещу гризенето на нокти, но много го ползват и има ефект Peace.

# 278
Здрасти!
За имунната система ми харесва много "Имунокинд".Хомеопатично е.Но, на нас най-добре ни подейства в това отношение класическата хомеопатия.Откакто сме с този метод на лечение и стимулация, рядко боледуваме и много леко.
Другото, което правя е да прилагам народна медицина.Чета тук-в подфорума за хомеопатия и билколечение.Има и сайт на баба Ванга, в който има специален раздел за билколечението.И така-засега се справяме и сме доста здрави.
Ето сайта:http://myshop.bg/vanga/prescriptions.html
А това е темата от форума:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197928.0

Детско Ескимо тук няма. Cry Поръчах си в една аптека, пък да видим...

# 279
Муун, защо пък на коляното - какво ще види там? Колко е дребна, тази дребна госпожица? Много е хубава на аватара ти!
Честит празник на таткото на Еуи, на нашия не му се полага подобна чест - в немилост е!

# 280
И аз кърмя все още Вики и нямам намерение да я отбивам до 2 г. или ако сама се отбие естествено по някое време. Но тя не е пристрастена и не се буди нощем, та това не ми е проблем, даже напротив.  Peace
Честит празник на татковците! Да са живи и здрави! И нашият е от помагащите във всичко за детето.    bouquet 
Гледам Зорничка се е показала по цици, ще изтрепе конкуренцията от малка.  Wink Hug
С гърнето правим опити, но не много успешни към момента. В началото имаше повече успехи, но после й мина интереса явно.  Tired Но идва лято и не е проблем напишкването в гащите, прането, съхненето и опитите ще продължават.  Laughing
mama-shushi, Честито за ходенето и за годишнината! Много е пораснал Стефи и все по-чаровен става!  Hug (да не се чете от Нели  Wink)
Пешеходке, Дивнето също много се е разхубавила! Мерси за предупреждението за бисквитите и маковото семе по принцип.  Peace

# 281
Ами Пешеходке, не знам защо коляното...там нещо размера трябва да съответства на възрастта, иначе има изоставане в растежа. Ама всичко е наред, де....77 см. е.

С гърнето и ние никакъв напредък. Сутрин в къщи е доста топличко,защото сме с източно изложение и я оставям по тениска и дупе  Mr. Green около 2 часа някъде и дебна. Резултата е, че постоянно сяда сама на гърнето и си вика "пиш, пиш", "аки", но всички тия неща си ги върши на паркета. hahaha Мисля, че не може да направи връзката, че точно това е ако и пиш.

А аз за имунитет давах малко Цитросепт, за мен е просто вълшебно!!! Мен ме вдига на крака моментално като не съм наред нещо. То е екстракт от грейпфрут.
tini-mini, това със Зорничка по цици си е направо удар под кръста, като ги знаем какви цицомани са мъжете. Sunglasses Вдигнаха летвата, сега какво ще правим... newsm78

Маги, виждам те, не се спотайвай!!! Хайде на срещи! Naughty Hug

# 282
  • Vaudreuil Canada
И ние ще си чакаме естественото отбиване, въпреки че доста сме разредили кърменето заради връщането ми на работа - но дребното гледа да навакса събота и неделя  Wink По-вероятно е от намаления брой кърмения да ми спре кърмата отколкото той да се откаже да суче, а и аз насилствени методи не смятам да ползвам а и не мисля, че ще се наложи (освен по медицински показатели ама дано нямаме такива).
Гърнето съм го оставила за след още няколко месеца - като гледам как се учиме бързо на какви ли не магарии в градината и това ще научим като му дойде времето.

# 283
  • Бургас
Пеши с гърнето е чат-пат. Слагам го всеки ден по два-пъти сутрин и следобед, защото през другото време сме навън. Винаги пишка, но много рядко ака...., а по това време си ака принципно. И аз съм се амбицирала лятото да не използваме памперси. С пишкането проблеми ми се струва, че няма да имаме, защото само като се види без памперс и чуе моето пиш-пиш и веднага пишка, но с акането нещата не стоят така и ми се струва, че това ще е трудната задачка  newsm78

Бети и аз се надявам да съм тук през август. Още не сме решили кога ще пътуваме до Свищов

# 284
Да се изкажа по въпроса с гърнето: newsm11 newsm45 smile3515, а той - smile3533 smile3534. Първо реших, че класическото гърненце - тип чашка не му харесва и заех едно като пате със свирка на главата. След седмица скачаше като опарен и от него. После го сложих на тоалетната и нещата потръгнада...до преди великден. Сега никога не ми отказва на тоалетната, ако е след сън или го хвана, че се надува, но ако нищо не му се прави-да не ста наблизо. Прав в трвичката също отказва да пишка, макар че се стиска за чурката през гащите, дърпа ги и прикляква смешно. Ще пробвам без гащи като се затопли стабилно.

Общи условия

Активация на акаунт