През ДЕКЕМВРИ ще покажем на света, най-красивите деца!

• 11 923
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
San4es добре дошла, записана си вече при нас няма мърдане  Hug

Zahira много се радвам мила Hug и аз мисля да си доплащам за видеозони, а до часовете на мен миналия път ми казаха че сега като отида ще ми запишат ама като гледам за юни вече няма места по ЗК май пак ще го карам платено  Thinking

# 76
Аз за юни си запазих миналия месец. А честно казано ме учуди малко това каква апаратура ползват. Ти сигурно си влизала в кабинета по ехография и бебето ми го показаха на едно като малко телевизорче. И снимката не е много добра. Във Фемина поне всичко ти е на един голям екран точно срещу леглото и си го виждаш сама ембриончето, а не само лекаря да си го гледа и от време на време да ти показва. Затова мисля да си ходя във Фемина на видеозон като ми се налага.

# 77
да на същото, доста е малко наистина а във Фемина как си записваш час в смисъл пак ли за месец напред или веднага те приемат?

# 78
Здравейте и от мен!

Относно ЖК моята тактика ще е: записвам се по здравна каса някъде (избрах д-р Огнянова от Лора, прочетох доста приятни мнения за нея, а и ми е много наблизо и от работа и от къщи Simple Smile ), където ще ми пускат всички необходими изследвания, но ще си ходя и при доверения ми лекар, който за нещастие не работи с НЗОК - неговото мнение е меродавно за мен, а и УЗИто му е хубаво Simple Smile
Много мислих, ходих и в Токуда, където честно казано не съм впечатлена от вниманието, въпреки че бях платен преглед, а обикновено казват, че претупват прегледите по ЗК.... а и чакането е ужасно,.... и реших, че това ще е най-удачния за мен вариант.

За ФМ - обадих се във Фемина, от там ми казаха, че изследването в първия триместър се прави на 3Д и струва 50 лева. Записват за 10 дни напред часове. Последващите ФМ може да се правят и на 4Д, но за първото нямало смисъл. Мисля на там да се насоча, ако док не ме посъветва друго. А, и - да, и трите ФМ мисля да направя този път, само кръвното изследване може би ще си спестя, точно поради статистическата му обосновка.

# 79
Не във Фемина си запазих час същата седмица в която отидох. Няма чак такъв наплив, чистичко е, апаратурата е много хубава. Аз бях при д-р Врагалева, но май истинското светило там е д-р Димитрова - много я хвалят. Кабинета се намира на ул. Дунав.
Ето сайта за повече информация:
http://www.mcfemina.com/possibility.php

# 80
Zahirа, мониторчето в Токуда е малко, но контраста е перфектен и няма шумове изображението - всичко се вижда много ясно Simple Smile
С това искам да кажа, че апаратурата много добра, въпреки впечатленията ти Simple Smile

Ако знаеш какви УЗИта съм виждала - бой на негри в тъмна нощ, нищо не може да се различи ..

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 17:42 от Leny

# 81
Zahira мерси Hug

Leny кога ще правиш първата ФМ?

# 82
Invisible, мисля да е седмицата между 26 и 30.05, дано да имат часове - тогава ни се падат 12-13та ГС

# 83
<b>Zahirа</b>, мониторчето в Токуда е малко, но контраста е перфектен и няма шумове изображението - всичко се вижда много ясно Simple Smile
С това искам да кажа, че апаратурата много добра, въпреки впечатленията ти Simple Smile

Ако знаеш какви УЗИта съм виждала - бой на негри в тъмна нощ, нищо не може да се различи ..
Може и така да е - честно казано нямам голям опит в това отношение , но правя сравнение със предишната снимка правена във Фемина където ембриончето е една точица и се вижда и различава много по ясно.
А таткото прояви и хумор като видя тази втората: " Много е фотогенично!"

# 84
Zahirа, със сигурност ще е фотогенично ако се метне на теб Simple Smile

# 85
Бамби25, изчисти си ЛС.  Grinning

Лека и безаварийна вечер, момичета  Hug

# 86
yoyona-какво е ЛС ,какво по точно да си изчистя.извинявай ама аз не съм много в час

# 87
yoyoana в Еквита при Йорданова. Много е приятна, но едвам се съгласи защото имала много бременни

# 88
bambi25 ЛС са лични соъбщение вероятно ти е препълнена кутията и няма как да ти прати съобщение докато не ги поизтриеш  Simple Smile

Спокойна вечер от мен

# 89
bambi25 ЛС са лични соъбщение вероятно ти е препълнена кутията и няма как да ти прати съобщение докато не ги поизтриеш  Simple Smile

Благодаря, Invisible Simple Smile

Sun., две мои приятелки бяха там на ЖК през последната година и са много доволни от техниката, с която разполага Еквита. Аз засега съм се насочила към МД, но ще видим.. лека!

Общи условия

Активация на акаунт