През ДЕКЕМВРИ ще покажем на света, най-красивите деца!

• 11 891
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
здравейте. какви са тези доктори ,ако някой се отнесе така грубо с мен просто втори път няма да стъпя там.аз за сега мисля да се запиша при д-р Бейлерян.ходя при нея на пеглади и ми изглежда доста мила женичка .някой ако знае нещо да пише .пропуснах да кажа болницата -майчин дом.

# 121
Бръм, напълно подкрепям мнението ти. Моята гинеколожка работи и на частно, но е еднакво внимателна и на двете места. Дори отказва да ми взима пари или винаги по-малко от установения ценоразпис. Винаги е насреща като звънна по телефона. Всеки път има снимка на бебо за албума и няма проблем таткото да влезе. Разбира се е много натоварена и винаги чакам пред кабинета,макар и с час, но мисля ,че си заслужава.

# 122
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добре дошла ВЕНИ! Леко бременеене ти желая и много усмивки! Hug
Не мисля, че докторите трябва да се държат така особенно с бременни жени.

# 123
здравейте, много бързо хвърчат тия странички, обаче успявам да ви изчета  newsm44 
Аз исках да ви питам кога смятате да правите ФМ - в коя точно седмица трябва да е. Защото все пак трябва да се запази час, а и за такива като мен от провинцията е още по-сложно.
А и аз да се оплача че всички дрехи ми стягат и трябва да сменям гардероба - качила съм но незнам колко точно. Ама как няма като непрекъснато ям  newsm55.
И аз направих изследванията ама нямам резултати още.
Желая ви лек и спокоен следобяд  Hug

# 124
Utre vlizam v 8g.s., a ve4e sum ka4ila 2kg! 4uvstvam se kato slon. Ni6to ne mi stava osven edin 4eren pantalon i vsi4ko mi stqga na korema. Dokolkoto 4etoh e normalno da se ka4at purvite 3 meseca maximum 2 kg . Sad koi znae kakva pilnena puika 6te sum na Koleda Simple Smile

# 125
Здравейте, мацки  Flutter

Аз си взех изследванията, всички са в референтните граници, само хемоглобина в еритроцитите ( Crazy) е леко завишен. Ще ходя при доки другата седмица да видим какво ще каже. За изследванията не ми взеха нито лев  ooooh! (вярно, че бях с направление, но поне някаква такса няма ли  newsm78 )

На мен досега доки не ми е дала снимка на бебо...  baby_neutral Гледа ме 2 пъти с коремен ехограф - втория път видяхме ясно зародиша и сърчицето му.. Но снимка не получих. Да си поискам ли?

# 126
shark не винаги разпечатват снимки - я няма хартия, я не са на кеф. Но ти си искай.  Grinning
На мен в Шейново не ми разпетаха, но и аз не исках. В Токуда без да искам ми даваха.

# 127
  • София
Utre vlizam v 8g.s., a ve4e sum ka4ila 2kg! 4uvstvam se kato slon. Ni6to ne mi stava osven edin 4eren pantalon i vsi4ko mi stqga na korema. Dokolkoto 4etoh e normalno da se ka4at purvite 3 meseca maximum 2 kg . Sad koi znae kakva pilnena puika 6te sum na Koleda Simple Smile

Joy Joy хи хи...Elminаa, май за Коледа всички ще сме , като пълнени пуйки.   Дори и да не качим повечко от нормалното килца, пак ще  се търкаляме...ама живи и здрави да сме!

И на мен ми става само 1 панталон и едни дънки, но добре че идва лято, че имам доста полички, роклички и тунки, които ще мога да нося.

Миналата седмица ходих до едно магазинче за бременни...Имаше страхотни дънки и ленени панталони( 7/8,  3/4)  и бяха на цени 45-50 лв.  Класическа кройка, просто отгоре с ластично парче.   Скоро мисля да ида да си взема поне 1 панталон.

# 128
явно аз съм била при Евтимова все като е на кеф, добре се държа и визитка ми даде и ми каза ако нещо ме заболи или недай Боже прокървя да и се обадя веднага  newsm78 щура работа, всеки случай ако нещо ме издразни ще я сменя все пак ходим на лекар за да ни успокояват и да ни дават съвети и насоки за бебо,  не да ни вдигат кръвното било то частно или по ЗК ..

В сп.Кенгуру имаше адрес на някакъв магазин на Графа бяха показани супер готини дрешки за бременни и бяха на супер ниски цени ...

Elmina не се чувствай като слон  Hug нали качваш за да е добре бебо, както бях казала и преди за пръв път се радвам че качвам кг., вярно не трябва да прекаляваме но все пак това си е нещо съвсем нормално, плюс това при всички е различно това че си качила сега незначи че ще качиш много, някои в началото качват после спират, други обратното  Hug хев фън важното е бебето да расте здраво

shark  Heart Eyes искай си мило, в Токуда не съм искала но ми дадоха, но на първия преглед при Димитров аз си я поисках  Simple Smile

# 129
  • София

В сп.Кенгуру имаше адрес на някакъв магазин на Графа бяха показани супер готини дрешки за бременни и бяха на супер ниски цени ...

Да не е магазина на Графа "Под Колоните"....там  също не е много евтино. Може би са промоцирали отделни дрешки, пък като идеш на място, може за главата да се хванеш ooooh!

А това списание"Кенгуру"...за бебоци ли е?

Май този път не съм мн. в час със специализираната литература...През първата бременност изкупих  "9 месеца" и " Мама", и ги пазя. Скоро тръгнах да ги преглеждам, но се оказа че всичко ми е безинтересно...просто из нет-а толкова инфо съм изчела, че даже за доктор ставам Joy

Относно снимките- искайте си...Даже за 3Д и 4 Д, ако ходите при Марков- ще ви даде диск, но трябва да си кажете, че искате. Е, плаща се допълнително, но пък е спомен за цял живот!

# 130
да за бебоци е, то общо взето почти няма нещо което да не се знае ама ми е гот да си го купувам Party...ми доста евтини бяха блузки от рода на 29 лв, панталони 39-45лв. нещо такова, ще видя точния адрес и името на фирмата и ще ги напиша.

# 131
Привет, мацки!  Simple Smile
Какво е отношението ви към брака? Ние сега се чудим дали да се женим заради бебока, какво да правим?
От 3,5 год. живеем заедно и сме си добре и без брачните халки..  kiss dancing

# 132
Привет, мацки!  Simple Smile
Какво е отношението ви към брака? Ние сега се чудим дали да се женим заради бебока, какво да правим?
От 3,5 год. живеем заедно и сме си добре и без брачните халки..  kiss dancing

И ние си живеем без брак и ни е добре:) И за двама ни подписите не са от значение.
След време може и да ни скимне нещо друго, но на този етап ...  Stop

# 133
Момичета какво ми се случи сега smile3518
Тръгвам аз на изпит към университета и в 94 какво ми стана, много хора се наблъскаха и аз започнах да се задушавам и цялата се разтреперих и изведнъж бяло петно и абсолютно нищо не виждам и започнаха да ми изтръпват крайниците, усещам че се свличам и се мъча с всички сили да се държа и нищо не виждам. Свлякла съм се и хората ме вдигнали и вече като дойдох на себе си продължавам да виждам размазано и цялата бях вир вода.
За пръв път ми се случва такова нещо и съм толкова шокирана.
За снимките - трябва да си искате. Във Фемина даже можеш да си носиш флашка на която да си качиш сниманото или да ти дадат диск, но трябва да заявиш предварително за да го записват.
Колкото до брака - на нас ни предстои тепърва, но аз не харесвам класическия тип сватби - може би ще бъде нещо от типа на градинско парти - коктейл.

# 134
милата сигурно ти е паднало рязко кръвното, сега по-добре ли си?  Hug

Ние бяхме планирали сватба за този август, но понеже искам точно такъв тип на открито и да е лятото задължително дори си мисля за морска сватба в тесен кръг ... но август ще съм живот и здраве с корем и не искам да се притеснявам пък и винаги съм се заричала че няма да съм бременна на сватбата ми все пак си е моя ден и искам да си го изживея максимално...тъй че ще изчакаме бебо да се роди и живи и здрави после ще го мислим, пък и не смятам че брака прави семейството  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт