Размяна на парфюми - V

• 37 614
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Има ли някой, който да продава или заменя този парфюм:

Confused

# 121
............
Ще питам сестра ми, тя го има.Ти какво предлагаш?

# 122
............
Ще питам сестра ми, тя го има.Ти какво предлагаш?

Ми все още не съм решила какво да предложа... Трябва да помисля..

# 123
Аз го имам около 30мл ми е останал от 100мл

# 124
Ей,мили дами!Извинете ме за тъпия въпрос,но кажете ми моля как помествате снимките на парфюмите тук?!Пробвах но не става никак Confused
Благодаря!

# 125
Ей,мили дами!Извинете ме за тъпия въпрос,но кажете ми моля как помествате снимките на парфюмите тук?!Пробвах но не става никак Confused
Благодаря!
прочети тук :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0 Peace

# 126
да,това е ясно но незнам как да си изрежа самата картинка от сайта за парфюми да речем?!

# 127
Разменям и също пълен Tom Ford /черна орхидея/ 50 мл.Аромата е за ценителки,но аз не съм от тях!Харесвам съвсем друг тип парфюми а този ми е подарък от Италия Thinking

# 128
  • София
Цъкаш с десен на снимката и даваш Properties в средата на прозорчето ще видиш Адрес URL и го копираш като го поставяш тук като преди това натискаш исконката на Вмъкни обект  и в средата го Paste Peace

# 129
Емоционалния агент-продаден(разменен)

Заменям(продавам) Hilary Duff-With Love,50 ml,от ягодка,идва ми малко тежък,ориенталско-подправков

# 130
Разменям и също пълен Tom Ford /черна орхидея/ 50 мл.Аромата е за ценителки,но аз не съм от тях!Харесвам съвсем друг тип парфюми а този ми е подарък от Италия Thinking
Писах ЛС

# 131
  • София
Емоционалния агент-продаден(разменен)

Заменям(продавам) Hilary Duff-With Love,50 ml,от ягодка,идва ми малко тежък,ориенталско-подправков

Писах ти на лични.

# 132
  • София
и аз писах ЛС  Wink

# 133
  • на пистата
имам за размяна този купувах го от англия пръскано е 5-6 пъти,искам агент провокатор или будоар,може и нещо друго,но силничко

# 134
какво стана с истерията около tom ford разменен ли е или още отсяваш предложения, ако е така си разчисти кутията, да предложа нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт