Размяна на парфюми - V

• 37 616
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
за този ставаше дума,но исках да го направя както другите  Simple Smile
А така,слага се (/)пред краиното (img)
И разменяш ли го,какво търсиш насреща?Колко мл е?
да,разменям го 50 мл е но половината го изпръсках и ми омръзна Grinning.Искам подобен аромат -ако някой знае как мирише този разбира се... Grinning

# 211
  • София
Зазменям този     Незнам за какво BlushКупувала съм го от Ягодка,но напоследък харлесвам по-плътни аромати и този ми идва много ефирен.Останали са около 20мл.

Аз бих го взела, но това което мога да предложа като замяна е само 15тина мл Трусарди Джийнс или разни C-Thru.

# 212
  • София
за този ставаше дума,но исках да го направя както другите  Simple Smile
А така,слага се (/)пред краиното (img)
И разменяш ли го,какво търсиш насреща?Колко мл е?
да,разменям го 50 мл е но половината го изпръсках и ми омръзна Grinning.Искам подобен аромат -ако някой знае как мирише този разбира се... Grinning
Писах ЛС  Wink

# 213
  • на пистата
продължавам да разменям този от 75мл е,пръснато окло 5 от него,от англия е,очаквам предложения на лични

# 214
  • София
..

# 215
Разменям и този Esprit Lifе, 30ml, пръскано е от него, може би 2-3ml липсват.

# 216
Търся

F by Ferragamo
Happy to be by Clinique

Ако на някоя от вас е останало някакво количество от някой от двата парфюма, съм съгласна на размяна или покупка.

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 23:31 от mwraki

# 217
хепито го има бая народ май.... newsm78

# 218
Да и хич не готин. Sick

# 219
Да и хич не готин. Sick
Какво значи, че не е готин  newsm78? След като mwraki го търси, значи й харесва. Тя не пита дали парфюмът ни допада, просто иска да го притежава  Peace.

# 220
Да и хич не готин. Sick
Какво значи, че не е готин  newsm78? След като mwraki го търси, значи й харесва. Тя не пита дали парфюмът ни допада, просто иска да го притежава  Peace.
Значи точно, че не е готин за мен. Mr. Green А mwraki ще си го намери, щом го търси.

# 221
Да и хич не готин. Sick
А какво ще кажеш за Mb Mariella Burani By Mariella Burani ,видях че тук се коментират парфюми newsm78
Живо ме интересува как ухае

# 222
densy, аз разбирам какво си искала да кажеш и в никакъв случай не съм целяла с поста си да те обидя по някакъв начин. Но наистина коментари от този род са излишни Peace. Sorry за спама.

# 223
Да и хич не готин. Sick
А какво ще кажеш за Mb Mariella Burani By Mariella Burani ,видях че тук се коментират парфюми newsm78

Не познавам този парфюм и не мога да ти отговоря. Peace

# 224
  • Бургас
................... ,видях че тук се коментират парфюми newsm78

...всъщност тук се коментират по изключение, но в правилната тема може и да получиш отговор  Peace

Общи условия

Активация на акаунт