КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 6 - защо избрах ЧДГ/ЧУ?

• 49 301
  • 311
  •   1
Отговори
# 30
  • София
D-2, дай инфо диска има ли части от представления или е само с музика Hug

Ох, не съм ви изоставила, но се забих в една друга тема във форума, където също нещо ми е интересно.

На всички довечера много готино изкарване  bouquet

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 17:25 от TanyaMG

# 31
Millena, ние няма да ходим на KISS.  newsm45. Уплаших се да не ме разочароват - старички са вече, предпочитам да ми остане детски незабравим спомен. Сигурно не съм права, и малко съжелявам сега за решението си, но вече е късно. Ако кажете, че е било готино, следващият път ще отида.

Мерси и за комплиментите, че съм пишела увлекателно - но си мисля, че си е чисто ласкателство. Между другото, аз имам даже истинска научна публикация в Австрия, но като си спомня какъв труд е. Все ми се струва, че не съм се изразила тук, както бих искала, а ме мързи да си чета постовете и да ги редактирам. Но вие като ме хвалите, ми  е приятно де, признавам newsm03.

И се присетих Май, че теб рядко те хвалим. Страшна си, можеш спокойно да въртиш някое списание като редактор, не съм срещала никой толкова продуктивен отдавна. newsm20

# 32
радмила, не е ласкателство, както виждаш всички ги споделяме, така че дори не са комплименти, а ФАКТ  Hug
А за Кис, имах и такива мисли, но не са ми най-любимата група, така че няма да го приема прекалено навътре, ако не ми харесат толкова. И все пак спомените са си спомени, очаквам шоу Simple Smile Не можех да си представя да ми дойдат на крака и аз да не отида. Ще ти кажа после как е минало през моя поглед.
Тръгвам Simple Smile

# 33
ехо, ето ме и мен...
днес и аз се разправям с болни, а лекарката ни е на центъра - докато се занеса дотам и да се върна и до аптеката да ходя - половината ден мина... Sad
Благодаря за милите думи на мама Веси, всичко ще си напиша, дай ми малко време Simple Smile
а и съм писала назад, не че е някаква тайна къде учим...
за дадо Коледа - не съм забравила, май... но да знаеш какво издирване и направих на жената, много съм нахална Simple Smile
тя си забравила телефона не знам си къде и аз звънях на мъжа й, та през него... обещаха ми да ми пратят адреса - email е... специално питах... като го имам ще го публикувам за всички...
съжалявам, може и да ми го пратят утре...
сега отивам да си храня италианците - че като са гладни са и много съдити Simple Smile
и си мислех да ви напиша нещо за италианските храни, които намирам по софийските магазини... какво и как готвя, ако ви е интересно...
хайде, до скоро!

# 34
http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=5455

Пробва ли тук?

Ако ли не си направи сама е-маил например santa _claus99999@yahoo.com и да го прати там.

# 35
  • София
мама Веси, беше ми много интересна виртуалната разходка. Благодаря за подсещането за ЧДГ Фоти, трябва да я посетя.

Alberta, интересно е за италианската кухня. Може да спретнем тематични ястия за вечери. А за магазин Сенси, около Парламента, какво ти е мнението?

Май, не съм намерила автографите, благодаря за поздрава Simple Smile До сега мислих къде може да ас, вече имам 1-2 идеи и ще почвам да търся Simple Smile

# 36
TanyaMG, на диска е само музиката , но иначе и книжката е хубава . Има и четири пъзела,
които като се откъснат отдолу излизат същите картинки с кратка информация . Показани са и основните позиции . Това е което успях да видя, сега е прибрана и зорко пазена , вече нямам   
достъп до нея  Simple Smile.

# 37
Невероятни сте! Не ми трябва списание, нали го има клуба.
Алберта, направо ме е срам, че така настоявам за този мейл. Ама синът ми наистина иска да си праща вече писмото - той винаги мисли няколко хода напред, не само в шаха.  Grinning
Радмила, сега ще погледна статията в "Аз жената".  Simple Smile Не бях се сетила да измисля мейл.  Blush Нали е все пак сериозно нещо и няма лъжа-няма измама. Ама ако закъсаме, т.е. познатата на Алберта не го помни, а в "Аз жената" - не става, ще действам и така.
Имаме още малко време на разположение. Надявам се, че като се върне след концерта, ще се съгласи да не е точно днес пуснато писмото, но определено вчера вече беше леко притеснен откъм сроковете.  Joy Joy Joy

С бебо направихме невероятна разходка и съм заредена за още работа. Толкова отдавна не бях се наслаждавала на фонтани - нещо невероятно е! Такъв релакс!  Simple Smile

# 38
Гласувах  ooooh! Дани, разби ме направо  Laughing Но най-надлежно си ги прочетох и гласувах /за много работи  Laughing/!

мама Веси, Банкя ни е любимото място за разходка. С такова удоволствие пак се разходих виртуално    bouquet Обичам и из Банкя да се разхождам, и до Клисурския манастир сме ходили и по пътеките нагоре към бившата резиденция... Ох, супер. Да добавя към изброените ресторанти един наш любим - "Горски рай" се казва. Не знам точно улицата - срещу Военния санаториум се пада. Като отидохме там за пръв път синът ми беше още бебе, познават ни вече, радват ни се като дойдем  Grinning Но няма детска площадка за съжаление. Има чудесен чардак  Grinning

Дани, бях обещала Перперикон - другата седмица ще гледам да свърша тази работа  Rolling Eyes. Толкова ми е тъпо, че не ми стига времето точно за тук  newsm45

Чудесна почивка на всички     bouquet

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 21:22 от cocodrille

# 39
cocodrille, за Перперикон, когато можеш. Ние няма да избягаме!  Grinning

Момичета, кой каза, че съм продуктиен!  Wink Нищо още не сте видяли.   Joy Joy Joy

Имам идея!
Нали пуснах днес анкета и за момичетата, които не са избрали ЧО, но какво харесват от него със 120 опции.
Та се сетих - ние какво харесваме в държавните/общинските у-ща/градини. Задължително трябва да има такава анкета - не може да има пълно отрицание.
Цял ден мисля!
Няколко неща не могат да им се отрекат - история, традиции, възпитаници - градили историята на БГ, сгради.

Ето какво разказах накратко за моите у-ща, в които съм учила.  Simple Smile

Едното у-ще, в което съм учила, по мое време направи 150 г. (сега добавете още 20 г.). В него са учили и преподавали велики име от нашата история .   bouquet
Ето някои от тях: Йордан Йовков, Сава Огнянов, Стоян Михайловски, Цветан Радославов, проф. Боян Пенев,  проф. Димо Казасов, Добри Немиров, Драган Цанков, акад. Михаил Арнаудов,Парашкев Дамянов, проф. Стоян Брашованов, Херман Шкорпил.
Сградата е архитектурен паметник, солидна, прилича на дворец. Беше строена някъде в края на 19 в.

Гимназията, която завърших, имаше издаден учебник, по който се учеше във всички страни-членки на Юнеско.

Много се гордея с тях!
 Hug

Та сега ми хрумна - да разкажем нещо любопитно, интересно за нашите у-ща, в които сме учили.
Моето първо у-ще е на сигурно 170 г., а в нет-а не откривам чак толкова инфо. Като знам като пионерчета колко факти и документи бяхме изнамерили.  Simple Smile
Та кой имаше талант за писане - за такава готина тема, май всички!  Hug
Кой когато може и има муза!

# 40
  • София
Май, добре дошла след дългата разходка Simple Smile Еха, утре какво ли да чакаме от толкова заредена мама Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Беше ме питала как ставам толкова рано, по най-изпитания начин - отивам след малко да приспивам Дара и както се случи, тя, аз и двете Simple Smile

# 41
Слава богу, бебо е по-поспалив от батко си. След толкова години вече мога да кажа, че си поспивам.   Laughing
Брат му хем не спеше много, хем се будеше често, хем ставаше в 5,30 ч. Аз в 6,30 ч. правех бъркани яйца с бекон за таткото (и мен).  Grinning Grinning Grinning
Сега съм по-поспалива.  Joy Joy Joy

Да допиша мисълта си - второто дете наистина внася баланс в семейството. Hug

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 22:15 от май :)

# 42
срам!!!!!!!

имаме гости, а аз за втори път поглеждам какво сте писали

трябва ни клиника за отказване

до къде я докарах, боже!!!!

# 43
 Joy Joy Joy
аз мислех, че вчера имахте - беше в програмата ви.  Joy Joy Joy Пък може и да бъркам дните - те малко ми се сливат. Grinning

# 44
Еха, я вижте утре какво ще се случва:

НОЩТА НА МУЗЕИТЕ

София.
На 17 май от 22 ч, фасадата на Националната галерия за чуждестранно изкуство (зад „Ал. Невски”) ще бъде сцена на спектакъл. По идея на Любомир Попйорданов от „Одисея-ин”  с финансирането на Френския институт, в София ще гостува създателят на жанра „танц-катерене” (или „танц във вертикала”) Антоан Льо Мeнестрел (Antoine Le Menestrel) от трупата на Сините гущери (Cie LÉZARDS BLEUS).
От 19.00 ч. Скулптурният парк на МВнР (ул. „Ал. Жендов” 2) ще бъде отворен за посетители за Нощта на музеите в София. Произведенията в парка са дело на бележити български автори от началото на ХХ век до днес. Възпитаниците на Националното музикално училище „Л. Пипков” ще се включат в представянето с изпълнения на етно-джаз формацията „Силвър бойс”. Гидове за посетители сред творбите в парка ще са ученици на Националното училище по изящни изкуства „Ил. Петров”.
В съботната вечер очакваните гости са именити български скулптури, художници, членовете на дипломатическия корпус и др.
http://focus-news.net/?id=n955183

има и за др. градове, но аз ще сложа за Перник, че нали си имаме член от там:

Перник.
Уникални стъкленици със земя от Беломорска Тракия, Северна Добруджа, Цариброд, Босилеград, Трънска клисура и Вардарска Македония ще бъдат показани в Регионалния исторически музей в Перник в “Нощта на музеите и галериите”. Своеобразната изложба е наречена “Да не ги забравяме”. Посветена е не само на земите, останали извън пределите на България след войните, но и на хората, които живеят там. Експозицията ще бъде подредена в зала, облепена с бяла кожа - символ на чистия подход към проблемите на етническите българи. Събитието започва в 21.00 часа и ще продължи до полунощ. Ще текат видеоматериали за местата, откъдето е донесена земята, събрани в киносесия "Етно". В Нощта на музеите ще свири квартет към камерен оркестър “Орфей”. До полунощ в Перник ще бъдат отворени за посетители галериите “Кракра” и Културно-информационен център.

Общи условия

Активация на акаунт