Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 872
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 585
ооо, варненките и гости Simple Smile, не мога да се сдържа да не ви похваля и аз! Изглеждате прекрасно- всички до една! Свежарки!  bouquet
Мамс, какви паласки, супер си! Hug
Нелка, ненагледна моя Hug , айде мести се вече в трета, че не остана за сваляне при теб Simple Smile
Дори и Креми Hug мацки и половина!
Мама на Кики, виждам прекрасна усмивка, а къде са бузките  newsm78 ? Hug
Играчка, изглеждаш страхотно! Hug
Бермудез, супер си, има промяна голяма от страрите снимки! Hug
Бейбидол, изглеждаш чудесно!  Hug
Нуш, чаровница, ама усмивката къде е! Hug
Диди и Мисис Дел Форси, хубавици вталени! Hug
Катенце Heart Eyes прекрасна, както винаги! Hug

# 586
Благодаря Ви много, за отговорите и съветите.  Hug Почвам наново ударния етап, няма да се откажа толкова лесно Naughty

# 587
  • София
Добър вечер, момичета и момче (дали не го уплашихме  newsm78 )

Гледах снимките: красавици   bouquet Таман да се развикам, че видях халба за бира, и се загледах, че има сламка и нещо бяло в нея. Сигурно айрян  Whistling В тази връзка да запитам според вас доколко е режимен купеният айрян. Аз нещо му нямам доверие. За нашето кафене на работа знам със сигурност, че го правят от мляко На баба....

Да кажа и аз за по-сигурно на RamEli: никакви кремвирши! Закуска не видях (може би млякото се брои? Ама едно голо мляко...) Трици не видях също и аз. Не пише за водата (поне 1,5 - 2 л.)/ Според мен нма нужда да почваш отначало....
За количеството на киселото мляко и изварата няма да коментирам, защото много пъти съм казвала, че ограничавам само триците и прясното мляко. Считам, че ако се ограничавам сега, после ще ми е по-трудно да запазя резултата, но това е мое лично мнение и не държа никой да ми обяснява дали съм в грешка или не съм. Не бързам на никъде почти. В интерес на истината се оказва, чв рядко надвишавам 1 кг. млечни на ден, но някак си психологически ми е по-лесно като знам, че не се органичавам, освен за триците и прясното мляко.

Момичета, то още няма отговори на днешните ми въпроси, а аз вече имам нови  Embarassed Днес времето е хубаво поне тук и предполагам, че много хора са му се насладили и хич не им е било до форуми. Аз да си призная се поуморих от проклетите отработваници и един ден почивка никак не ми стигна. Предполагам, че и други са така. Та нека задам въпросите си, че се отплеснах:

1) Какво мислите относно дъглосрочния прием на комбинирани витамини (тип Центрум, Витарал)? Изключвам случаите, в които се приемат по лекарско предписание?

2) Същото, ама за КалМаЦин...

3) Оф-топик (София): някой да изпробва вече безжичния интернет в парка Заимов?

Приятна вечер   bouquet

П. С. Пилета Дюк съм виждала в супермаркет БМБ в кв. Дианабад. Малко са по-скъпи от останалите, но не съм ги пробвала. Ако някой се интереува, мога да погледна точната цена някой път. Изхранваме се предимно с бутчета от фантастико (3,45 лв./кг.) 

# 588
М-зИленкУтУ относно дългосрочния прием на витамини си мисля,че докато спазваме 1 и 2 фаза е добре да ги пием,колкото и дълго да е, тъй като тогава организмът ни е кажи-речи лишен от такива!А вече в треата фаза с плодчетата,особено цитрусовите ,би трябвало да е достатъчно!Знам ,че Дюкан не препоръчва приема на витамини и казва,че се съдържат в черния дроб,но аз дробчета ям в месеца два пъти  Sick Sick По другите питанки нямам мнение !  Rolling Eyes
Ори чакаме ти снимкитеее! Да не се измъкнеш ей!  Hug
RamEli продължавай напред - недей да започваш отначало!Ще си изтощиш много организма! Много протеинови дни ще станат наведнъж!То 10 са си множко,а какво остава за повече...  ooooh! Шък и се опасявам,че ще ти омръзне бързо!Аз като знам 5П как ги изкарвам  ooooh! ooooh! ooooh!

# 589

1) Какво мислите относно дъглосрочния прием на комбинирани витамини (тип Центрум, Витарал)? Изключвам случаите, в които се приемат по лекарско предписание?

2) Същото, ама за КалМаЦин...

От както съм на този режим (от 28.02.08) съм изпила 1 опаковка комбинирани витамини и 1 калмацин. От разтворимите. Не ги пиех редовно, когато се сетя по 1 таблетка. От известно време (не знам колко0 не пия нищо и се чудя дали пак да не си купя витамини  newsm78

Таман разгледах снимките от другите срещи. Драго ми беше да се запозная с всички вас (уф, че изтъркано звучи  Joy ). Кога ще е следваща среща?  Mr. Green От мен лека и слабееща нощ на всички. Утре ако имам време, ще ви чета.
  bouquet

# 590
Здравейте момичета ...
Помните ли ме ...2-3 дни не съм влизала вие сте изписали маса нещо , а аз имам чувството че цяла вечност не съм влизала ....
МОЖЕ ЛИ ...минутка за оплакване ...
строго режимна съм ... вярно е че съм на ПЗ и още в МЦ ...ама съм като надут балон ....чувствам се като слон в епогея на килата си ....
сега се прибрах от Враца ( а там винаги ме натоварват ужасно психически понеже майка ми е болна "на легло" ) ....
еееееееее то бива то може ама моето на нищо не прилича 18 дни ...кантара не мърда надолу ...то не беше закъснял МЦ то не беше от зеленчуците в ПЗ ....ама стига вече дееееееее ..и аз искам да се похваля със свалени кила .... след 10 дни ще чукна 3 месеца ..и си стоя на -12,5кг , а хората за това време по 15-16 кила пребориха ....
сега ще се накажа следващите 2 дни от ПЗ и със зелева супа ... НИКАКВА КОЛА ЛАЙТ ...и максимум 1 кисело мляко на ден ...пък да видим

извинявам се за пълния с ревове пост ...ама много дебела и нещастна се чувствам ...а аз такива душевни състояния направо не понасям ....
ааааа и вече когато съм си в софия ...мин 20 мин на скъпата си стойка за дрехи ще прекарвам ( кростренажора ) ...ей сега се завличам да му сменя предназанчението за малко
......

# 591
  • София
Честити дюкански месечинки на Лабелло, Мариаид  smile3525 smile3525
Добре дошли на баба Яга, Рамели, Емилия  bouquet  bouquet  bouquet Успех, момичета!
Рамели, с този аватар се чудя въобще как ще сваляш newsm78 Joy А, не било от аватара, а от кренвиршите  hahaha и таз кисела краставичка в П и то в ударен  newsm78
Валето, след многократно разискване на въпроса за сиренето лайт на Маджаров, единодушно се взе решение, че не е режимно. То е произведено от полумаслено мляко 1,5%, но има добавено сухо вещество и финалната масленост на сиренето е 10% , които вече са твърде много. Освен това след изчитане на френски и английски сайтове се установи, че има грешка в превода. Т. е. позволено е не сирене, а нещо между извара и кисело мляко - като екскуизата. Това по принцип. Има хора, които са свалили доста с похапване на сирене, но не повече от 30 - 40 гр. на ден и то не всеки ден.  Това е инфото, което мога да дам, пък всеки да си реши как ще спазва режима. Аз карах на извара.
Вариа, честита радост и честита трета фаза! smile3501 smile3525
Ех,винаги съм казвала , че жените зодия ДЕВА сме много красиви,вярвам ,че и на 70 да сме така;
Не само сме красиви, но и скромни. На 70 год. ще сме още  по-красиви ( като София Лорен) и още по-скромни. bowuu Нали така, ВещиJoy
В интерес на истината на 41 изглеждам по-добре, отколкото на 36, да речем.  hahaha
Фиона, стискам палци за скорошна трета! Последните 1-2 кг си отиват най-мъчително, успех!  bouquet
Блеки  Hug радвам се да те видя  Hug
Варненки newsm20  mrstraetz
Цоци  Hug ако могат да измислят кростренажор и вело с комп и бг-мама....

# 592
  • Universe
Цитат от книгата:

"ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ВЗЕМАТ ВИТАМИНИ?

Препоръчвам го, но не е задължително за кратък период от три до пет дни. Ако обаче втората фаза, смесената, трябва да продължи по-дълго, за да се свалят повече килограми, добре е към храната да се добавят поливитамини, като се избягват големите дози или продължителното приемане, което може да се окаже токсично. На практика често е за предпочитане и е по-полезно да се консумират храни, които бъкат от витамини, да хапвате телешки дроб два пъти седмично, да приемате лъжица бирена мая всяка сутрин и да си правите хубави салати от маруля, сурови чушки, домати и моркови веднага щом ви се разреши да ги включите в диетата. "
[/color]

М-зИленкУтУ , откакто гръмна скандала, че в българските поливитамини липсват отразените в съдържанието компоненти, не съм особено сигурна какво,аджеба, има и във вносните /ама кой ще посмее да съди световните фармацифтични гиганти newsm78/. По принцип съм против т.н. хранителни добавки и поливитамините - лично мнение / - някъде бях чела, че сега човечеството има най-скъпата урина в света /т.е. всичко, което купуваме за здравето, изпишкваме  Wink/. Според мен това си е доста добре премерена индустрия за печелене на пари с огромен рекламен фонд, промиващ ни мозъците.
За "Калмацина" съм чувала, че се пие 2 пъти годишно по 2 месеца /единият път е в есенно-зимния сезон/

И аз малко Оф-топик - newsm78  от къде си купувате батерии за електронен кантар /имам 2 различни вида ТСМ - стъклени - с различни батерии/ и сами ли ги сменяте Embarassed Embarassed Embarassed Може и на лични bowuu

# 593
mariaid честити 2 месеца  bouquet

Зеленко, огледах всичките си съдове за МВ, никъде не видях определен знак. Rolling Eyes Честно казано не съм и търсила такъв, когато съм ги купувала.
За витамините - аз не съм спирала да пия от самото начало, Калмацин конкретно пия от 11.04. Peace Не мисля да прекратявам засега.
За безжичния нет не знам, знам само, че съм бясна на БТК, не стига, че не си вдигат телефоните, а и не ми отговарят на мейлите - непрекъснато ми дисконектва, има някакъв проблем с модемите и не мога да изтегля нищо...

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 09:49 от Орелия

# 594
Цоци, горе главата  Hug Моя позната навремето кара някаква диета, не знам каква. Много отслабна. Но имаше един период, когато 2-3 месеца задържаше и ...нищо. Но не се отчая и не се отказа. Като и мина периода пак започна да сваля бързо. Тъй че не се отчайвай. Ще премине. Аз от 2 седмици и нещо боря едно кило и се нервя.

# 595
Здравейте всички!

Да ви поздравя с хубавото временце навън! И аз бях задържала около 10 дни, докато бях при сестра ми в италия, но то според мен се дължеше на МЦ-то. Иначе след като се върнах почти светкавично /1 седмица/ свалих 4 кг!. Вчера си купих колело, да ходя на работа с него, много съм доволна и благодарна, че открих този режим и ВАС!  Hug

# 596
  • Пловдив
Не четете, само за Цоци и тези, които са тук от две седмици е. Другите сте го чери сто пъти. Аз задържах 3 месеца. Не вярвам някой да ми подобри рекорда, не си го давам  Mr. Green

# 597
Повреме на тази диета момичета пиете ли витамини например Центрум?

# 598
  • София
РамЕли, аз от 2 години отслабвам с плодолечението на др. Емилова.Това води до забавен метаболизъм.Организмът свиква с по-малки порции храна да се задоволява.Това и малките прегрешения, които неволно си направила, водят до застой в килата.При мен е същото.За 1 месец съм свалила 3 кг.Имай търпение!Тук не стоиш гладна, както с плодовете.Това е съвсем различен начин на хранене.Трябва организмът да се пренастрои!
Лека - полека и ние ще ги преборим гадните кг!

# 599
Ехоо! Приказни сте , девойките от Варна, искренно ви е радвам!
Да се изкажа за млечните - аз специано никога не ям повече от една кофичка Верея Калций от 300 г на ден и ако има в добавка желирано, но него го правя умишлено в едни супер малки купички, а прясно не обичам и не пия, а и не правя с него!
Чела съм , че прясното мляко , макар и обезмаслено не се усвоява от организма на възрастните хора, защото ензимът, който спомага
за усвовяането му го загубваме още на 5-6 години!

Зеленко и аз видях WIFI  зона в парка Заимов, ама не знам как е ! Като съм на работа събота и неделя, ще си взема лаптопа и ще пробвам!
За задържането - и при мене при предишния режим задържах, ама сега малко мръднах, пък да видим до кога!
Просто не трябва да се отказвате!
Лека вечер, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт