Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 791
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 840
Аз пак пропуснах-на финала се класирах  Rolling Eyes

# 841
Скъсаха ми телефона от звънене Shocked изпуснала съм да се видя Thinking аз отдавна исках да си смените снимаката с по хубава и то там съм на 20-я ден от диетата, по големия ефект беше след втория месец.Важното е, че не са казали нищо лошо, а и да бяха казали, аз си харесвам диетата и има над 30 човека мои познати които се подложиха и имат невероятен ефект, а и който и да ме види се пали веднага и я започва. HugАз още като прочетох книгата и взех решението за себе си, за това всеки сам решава дали да спазва диетат.Аз не вярвам в това че диета е вредна, пазила съм я три месеца стриктно и съм си правила изследвания и никога не сам имала толкова добри кръвни резултати.,мъжът ми също се подложи на тази диета и неговите резултати са отлични, а и с диетата си регулира кръвного налягане и холестерола.

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 21:41 от elikaragyozova

# 842
Скъсаха ми телефона от звънене Shocked изпуснала съм да се видя Thinking аз отдавна исках да си смените снимаката с по хубава и то там съм на 20-я ден от диетата, по големия ефект беше след втория месец.Важното е, че не са казали нищо лошо, а и да бяха казали, аз си харесвам диетата и има над 30 човека мои познати които се подложиха и имат невероятен ефект, а и който и да ме види се пали веднага и я започва. Hug

newsm10

# 843
  • София
Добър вечер на всички. Реших, че е по-лесно да пусна ново мнение, отколкото да редактирам старото, защото доста дълго стана  Whistling Затова ще задам дневния си въпрос в началото, барем някой го прочете  Whistling
ВЪПРОС: През последните 2 седмици забелязвам, че в дните ПЗ имам безумен апетит. Огромен. Невероятен. Ям си всичко, което хапвам в П дни, ПЛЮС зеленчуците, и ПАК съм гладна. В П дни всичко се нормализира. Чудя се дали да не мина на 4П/3ПЗ, че да имам по-малко ПЗ дни  newsm78 Какво мислите  newsm78 slave, съмнявам се  Embarassed

baci, svidni4ka, Цоци, благодарности за резюмето на бТВ от сутринта (не съм го гледала)

maznislava, децата преди всичко. Трета олекотена фаза, и то - само ако ти понася!

Nelly82, бравас   bouquet

polishanka, храната ти е ужасно малко според мен и няма месо... Уф, ама ти си била мъничка, бре... В книгата пише просто на намалиш сладкото и хляба   bouquet

Fancy N,   bouquet

gero-dukan, привет  bye

П.П. Подгответе се психически утре за въпроси от рода на "Трици или ядки" , "Сиренце може ли" , "А алкохол" , "Бисквитки и шоколадчета за диабетици"  Whistling  Crazy  Laughing

hahaha  Joy  hahaha

Цитат
Извара може всякаква

И накрая, една малка молбица... Онзи ден една позната изрази съмнение за режима, защото цитирам "те в тоя сайт рекламират само определени марки продукти, не им е чиста работата" - ставаше въпрос за блогосайта... Според мен няма нищо такова, но пък призовавам всеки, който ползва продукт, който не вижда на блогосайта, да снима и да даде линк към снимката в темата.

Приятна вечер на всички   bouquet

П. С. Днес по К1 ще дават Шивачки (сравнително нов БГ филм), а утре - 1-ва серия от екранизация по Б. Акунин... При това не са по нощите, а от 21 ч. Не мога да повярвам...

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 20:31 от М-зИленкУтУ

# 844
М-зИленкУтУ ,аз съм на 4П/3ПЗ втора седмица.Доволна съм,но не съм имала проблема ти с апетита(даже обратното-нямам никакъв апетит вече месец  newsm78 ).При мен зеленчуците са си наистина само гарнитура на месото.

# 845
  • софия
М-зиленкУтУУУуу,да не би да е проработила буквичката М.Ич не сЪ черви,аз съм длъжна да дам мнение.
Не съм ви чела,отивам да се поправя. EmbarassedАааа и добър вечер! Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 21:49 от slave

# 846
Зеленко, нормално е да ти се яде повече в дните със зеленчуци, защото (незнам колко е научно обяснението) се храносмила по-лесно, червата работят по-добре и такива ми ти работи- всичко идва от зеленчуците.
В протеиновите дни се обработва по-бавно храната.

Извинете ме ако съм го написала малко глупаво, мога да го потърся и научно, но се надявам че ме разбра

Това с петия месец е странно, освен организма ти да влиза в час, или си сменила зеленчуците

ylitha, консултирай се с лекаря си за стомаха, а като начало спри да ядеш триците и не яж подправки никакви освен копър, магданоз, джоджен и босилек, но само пресни , не и  изсушени. Не яж зеле, чесън ,люто , салати(марули) не яж нито един зеленчук от който те боли стомаха. Ако трябва спри режима или влез веднага в трета фаза, докато не се разбереш с лекаря.
Като те слушам трябва първо да се излекуваш от стомашните проблеми с щадяща диета подходяща за проблема ти.
Аз изчерпах отговорите на въпросите ти.

Геро-Дюкан, ако правиш всичко както трябва и пиеш необходимите течности всичко би трябвало да е наред. Можеш да си пуснеш изследвания и да ги пратиш на майка си, да отиде на лекар да и ги разчете, че всичко ти е в норма.  Peace
Ти в Студентски град ли живееш, там имаше фантастико в сградата на бившия експрес консулт, там трябва да има извара--тази на Дядо Либен. (аз говоря за София, но незнам ти в кой град си)
Ако не си в Студентски град пиши къде си да те ориентираме за близки подходящи магазини.

angel_sin  успех на теб и мъжа ти

Mma Ramotswe, честити ти 3 месеца

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 22:17 от svetlat

# 847
  • София
svetlat, благодаря, само да вметна за който ще отдели 1 минутка да ми отговори, че вече съм пети месец на режима и досега този ефект го нямаше  newsm78

# 848
М-зИленкУтУ Hugпри мен това наблюдение е от близо месец,но не се притеснявам и продължавам 5/5 Peace

# 849
Привет, приятелки!
Сутринта гледах по бТВ простотиите и само се ядосах! Сега, го изпуснах! Но нямам притеснения от това!
Отчет за деня:

- закуска - мляко Верея Калций от 300 г с овесени трици и кафе без нищо
- обяд - пилешка пържола на скара, с малко сирене Ескуиза -0.2% и малко пуешка шунка
- вечеря - пак пилешка пържола на скара, малко извара, разбъркана с яйце и черен пипер и една купичка желирано кисело мляко
- вода - 2 л
. кола-лайт - 2-3 чаши
Теглих се - минус нямам, днес ми е трети протеинов ден след 5 ПЗ!
Лека и приятна вечер! Прегрешението с виното не ми се е отразило! А защо изобщо трябваше да го пия, като съм пишман пияч!

# 850
И аз да се разпиша накратко за днешните събития свързани с новините.
1во чули недочули и коментират, най-обичам такива неща.
месото било вредно да се яде толко много.... много ми е интересно как са преживели хората едно време като само ходили на лов и нямало внос на хиляди различни плодове и зеленчуци.... яли са си месо като попове и са си били супер.
Освен това да ме извиняват , но въглехидрати ЯДЕМ просто в минимални количества.
Да не говорим , че режима създава полезни навици като например да се яде често да се пие много вода.....
абе смешни са с техните.
А и особено "полезно " е да изкараш 20 дена само на плодове и вода....
абе пълни идиоти.
Така или иначе всички знаем , че всичко трябва да бъде оплюто, ако не е разбрано.
Нищо НИЕ СМЕ БУНТАРКИ  smile3533
в края на краищата всеки си има глава на раменете и решава сам за себе си, НЕКА МЕ УБЕДЯТ В ОБРАТНОТО .
Това е от мен, лека и отслабваща на всички  Hug

# 851
да се разпиша и аз...
не съм гледала въпросното предаване, но и по-добре Peace
Честито на всички с минусчета! Hug и на задържащите -  Heart Eyes
Аз днес съм малък плюс, който се надявам да е временен. Последните няколко дни си почивам повечко, дори на работа не се хабя ( шефът,ако чуе, ще има резачка...), но утре ще ми е мн натоварено и от сега се настройвам ooooh!
Прегръщам всички и ви желая лека нощ!  bowuu Mr. Green

# 852
Благодаря на всички ви за съветите   bouquet
имаме си в къщи кростренажор и се старая по 3 пъти на седмица да се качвам за по 40 мин.
а през останалите дне вървя колкото се може повече и се старая да се движа.
иначе ще увелича месото и рибата и изобщо ще хапвам повечко,но ми се иска да продължа с режима,защото много искам да се избавя от ощи 6-7 кг Rolling Eyes
може ли да ви помоля някоя от вас да ми напише своето примерно меню,за да знам ориентировачно какво и колко трябва да ям.
благодаря ви отново за доброто посрещане   love001
лека вечер

# 853
 Peace Честито на медийните ни звезди  Laughing
М-зИленкУтУ - и аз като Ривелка - близо 3 месец съм на режима - в ПЗ дните - апетит - та знае ли се !   chef И аз си карам 5/5 !
ЦелИвам всички любови мои !!!  Heart Eyes

# 854
Момичета, тези които са гледали Тази сутрин по бтв, не мислите ли че беше много неиздържано. Първо струвами се този доцент ли беше какъв беше, май не беше много добре запознат със диетата а само отгоре отгоре. И  гостенката не беше отслабнала със Дюкан. На тези двамцата изобщо не им беше мястото там. Не чух нищо конкретно за диетата. А въпросите на водещата изобщо не струваха. Това е мойто мнение. НИКОЙ НАМЯ ДА НИ ОТКАЖЕ ОТ ДЮКАН.

Общи условия

Активация на акаунт