Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 783
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 870
  Здравейте, момичета!   bouquet
  На това по БТВ - новините се казва "скрита реклама"- показаха книгата в близък план, съобщиха ясно и името на автора, обвързаха го с летните желания за бързо топене на кг. Това е достатъчно за желаещите да отслабват. Неточното обяснение на същността на режима в репортажа няма да попречи на стриктните, да намерят книгата и да разберат за какво иде реч. А останалите още от утре ще четат в тази тема като гости или новаци .... И ще валят мнения от рода:  "ама казаха, че е вредно?!", "сред вас има ли болни?.... ooooh!

# 871
Simple Smile) Цоци...  Joy  Вярно е. Ако се пие редовно - надобряваш Simple Smile))
И аз отивам в командировка, в четвъртък и петък  Wink Ще напека мръвки. Ще спретна дюкански дисаги  Sunglasses
SECILIA7 - бе...  newsm78 сутринта нямаше реклама, но до вечерта им е уврял акъла  newsm62
Лека нощ! Но преди това да видя, какво имаше в дюканския албум  Sunglasses

# 872
Divana..... я помисли ...за този човечец ...проф. Божидар Попов, председател на Българското научно дружество по диететика и хранене.....
ама момичета не сте справедливи към него .... представяте ли си човека с толкова "титли " ... и ние как постъпваме с него .... знаете ли колко ще му е гадно ..... като отиде да се регистрира в Бюрото по труда ...като безработен

а горката Емилова ....ми тя ЩЕ УМРЕ ОТ ГЛАД ...както сме подкарали този Дюкан .... не е допустимо да отслабваш ...само с една книжка от 10 лева ...

Baci .... дека ще командировстваш бе душо ...по кой край на милата родина ..... аз да ти кажа ... мръвки няма да нося ...ще разчитам на "барбекюта"  по разни ...тъмни механи ...

# 873
  • Варна
Хе, и аз ходих да разгледам албума, че отдавна не бях.
Тъкмо навреме, погледнах и таблицата "Ние сме тук", а вече станало утре  Joy
Та така:

честити 9 месеца на BlackSnake
4 месеца на Dido4ka
5 месеца на -Fiona-
4 месеца на Snow-Anna
  bouquet

да черпят, ако четат. И ако някого изпускам, моля за прошка.

# 874
Simple Smile) Цоци...  Joy  Вярно е. Ако се пие редовно - надобряваш Simple Smile))
И аз отивам в командировка, в четвъртък и петък  Wink Ще напека мръвки. Ще спретна дюкански дисаги  Sunglasses
SECILIA7 - бе...  newsm78 сутринта нямаше реклама, но до вечерта им е уврял акъла  newsm62
Лека нощ! Но преди това да видя, какво имаше в дюканския албум  Sunglasses

хей, я кажи как стягаш торбата, че в петък и аз ще пътува до събота, кратко е но все нещо ще си взема да си знам че глад няма да ме мори, мисля да си правя палачинка, пилешко, ролца от раци, кисело мляко

# 875

То от постовете ви разбрах, че това сутринта не е било точно коментар на правилата на Дюкан, а направо открита реклама на Българското научно дружество по диететика и хранене... Money

# 876
  • Universe

...както сме подкарали този Дюкан .... не е допустимо да отслабваш ...само с една книжка от 10 лева ...

И с една прекрасна атмосфера, сред добри приятели и съмишленици, с размятане на нерви, тигани и нережимни мъжки мръвки чат-пат.... hahaha hahaha hahaha

# 877
  • Пловдив
 HugЦоци, много ме кефиш да го знаеш!
Особено тая част с аллкохолните подвизи ни праву съпартийки. Аз бях неуморна през следването си и докато колежките ми се надлъгваха да си гледат на кафе аз най-добре виждах на дъното на чашката с водка. Нищо друго не употребявах и по стар офицерски тертип и не замезвах много-много. До последно обръщахме водките и си говорехме ли говорехме...."наздраве, наздраве!" беше основната тема от 500 грама нагоре.
Обаче преди две лета спрях водката като от раз. Сядаме на кръчма и около нас се леят бири и водки, а аз смуча вода сякаш баща ми е шеф на ВиК-Варна или поне бутилира минерална вода.
Не съм близваал никакъв алкохол от 2 години, сега даже миризмата ми е противна, а вино никога не съм обичала -никакво...

режима е вреден, вероятно, но преди това се хранех пък самоубийствено. Мисля да продължа с диетата докато мога и се радвам, че ви срещнах тук и че го има форума и блогосайта.  bouquet

# 878
  • Пловдив

а горката Емилова ....ми тя ЩЕ УМРЕ ОТ ГЛАД ...както сме подкарали този Дюкан .... не е допустимо да отслабваш ...само с една книжка от 10 лева ...

Само с книжката ли???  Flutter

# 879
lenny_pld ......моят мъж ...направи умозакючение ... че мафията и масонската ложа ...трява да идват при нас ...на обучение ...
според него Дюканстката "зараза " се разпространявала  по бързо от грипна епидемия през януари .......най вече сред жените

# 880

тя Емилова ако даже подозира ...и каква ГОЛЯМА И ДРУЖНА компаниика сме .... няма да дочака да умре от глад ....а от МАСИРАН ИНФАРКТ

# 881
  • Universe

И с една прекрасна атмосфера, сред добри приятели и съмишленици, с размятане на нерви, тигани и нережимни мъжки мръвки чат-пат.... hahaha hahaha hahaha

ВещиWink пропускаш моя отговор, май   newsm78 newsm78 newsm78
Благодаря на теб и сие, че се грижите за оформлението на темата и блогсайта      bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 00:33 от lenny_pld

# 882
  • София
Който е пропуснал БТВ новините - можете да ги гледате тук - към края на емисия 19 ч. II част.

# 883
Наирянка, разгредах албума Simple Smile) Страхотно нещо си постигнала  Hug
Цоци Simple Smile) , зове ме Хасково.

Блеки
Вече заспивам, ама сериозно

# 884
Бачи ...ще се разминем ... аз ще понаобиколя Шумен Варна Бургас ...Медвен ...и когато сколасм ще се прибера у нас ....
 Joy Joy Joy..... а момичетата за това време ще са отбили атаките ото типа ..."може ли ..... семки и бонбонки " .
Вещи .... би ли се развъртяла с метлата из личната си поща ...искам и аз да ти пратя съобщение

Наирянка.... Joy Joy Joy....ти ме разстреля с това варненско ВиК .... девойко сега разбра ли защо си напълняла ...ами ти си хванала "воден плеврит" ... за две години малееее колко вода си задържала ... ха сега тегли последствията от неправилна 'банкетна култура " smile3534 smile3534

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 00:45 от Цоци

Общи условия

Активация на акаунт