Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за предучилищно образование в Англия?
Какви са препоръките за избор на продукти за деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за предучилищно образование в Англия?
За предучилищно образование в Англия, можете да се консултирате с местни училища или образователни институции за информация относно началото на учебната година, процедурите за записване и възможностите за прием. Също така е важно да подготвите детето си за адаптация към новия език чрез насърчаване на използването на английски думи в домашната среда.
-
Какви са препоръките за избор на продукти за деца?
Когато избирате продукти за деца, като храна и каша, е важно да проверите етикетите, за да се уверите, че съдържат подходящи съставки за възрастта на детето. Предпочитат се органични храни. Освен това можете да потърсите препоръки от други майки или да разгледате различни марки като Plum Organics, HiPP, Heinz и Cow & Gate.
-
Какви са препоръките за избор на алармена система?
-
Кога започва учебната година в Обединеното кралство и каква е разликата между подготвителна група и училище?

Изкарах 7 месеца там през '98ма година и оттогава ми е легнал на сърцето. Последно ходихме до там миналия септември като се жени брат ми. Подписаха тук и после в Кентърбъри на разходка и ресторант
. Аз отдавна не съм писала тук и малко ви прочетох по диягонала
. Иначе да кажа и за мен, мина първия ми видеозон, беше на 06.05., бебчето беше толкова хубаво и така игриво, но има един проблем
, сърцето му биело много по-бързо от необходимото и сега ме водят маи рискова
. Много съм притеснена момичета, на 21-ви пак ме викат да видят бебо, незнам дали това нещо минава и отшумява, много го мисля и честно казано все още не съм се похвалила на близки и приятели, само на родителите казахме. Иначе бременността ми за ега е перфектна, само това от каде се появи. Моля се всичко да премине
, че направо незнам.
. Аз предимно се ушашках като прочетох после във фаила какво са написали, че бебето е с тахикардия, и че маиката е предупредена, че може да се стигне и до смърт на плода
(не че някои ме е предупредил), но това просто ме хвърли в ужас
. Та за това ми е така криво, но гледам да се държа и да не го мисля, че и малката бомбонка се нуждае от мама без нерви и така. Желая ви лек ден на всички
.