Отговори
# 120
  • София
Eто една снимка и от нас, че не сме се отчитали отдавна Embarassed:

ПС: май само ние имаме две снимки, всичко на всичко. Ох, ужасно мразя да се занимавам със снимки - качване, форматиране и т.н. Embarassed

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 14:07 от GoldenEyeful

# 121
Здравейте мили мами!
Ние нямаме асансьор вече трети ден и е ужас излизането .Слизаме с кенгурото , че от 7 етаж не виждам как ще сваля количката.Откраднали са някаква бубина , която задвижва асансьора дадохме парите и ,казаха от асансьорното, че щели до 3 дни да дойдат и да ни е сложат.Но така или иначе бяхме решили за 24 май да пътуваме, та просто от по-рано съпруга ми си взе отпуска и от сряда и заминаваме при неговите родители, който са на почти 400 км от София.Ави ще се радвам много да се видим. Hug
Там нямам нет и няма да мога да ви чета , но като се върна след седмица ще наваксам.Ще се моля за Тео  Praynig и дай боже всички бебчета са добре Praynig
Евелинка - дано повторните резултати на Маги са добри! Praynig
На всички болни бързо оздравяване!!! Hug
Приятен ден!И слънчева седмица изпълнена само с хубави мигове!!! Hug Hug Hug

# 122
  • София
...
А вижте кой е на снимката на деня, познато ми е това бебе.  Grinning Ефросинка много е сладка принцеса Анна.
http://www.snimka.bg/
...
Хехехе, вярно че моята бубичка е там, а как ли е станало newsm78. Явно случайно избрана снимка Mr. Green
Ние се върнахме да се разхладим в къщи, че навън е страшна жега и после пак излизаме.
За захранването смятам най-рано на 5 и половина месеца да започна и то само като представям вкусове. Не ми се налага да се върна веднага на работа, че да замествам хранения и затова ще карам така до годинката. Ще почна със зеленчуково пюренце, защото знам, че кашите са за по-слабо наддаващи бебоци, а ние сме си големички Wink Sunglasses. Освен това по-добре първо зеленчук, а после плод, за да не ми го отказва после. Може би картофено пюренце (да речем от сладък картоф, че по се харесва), а после морков, тиква и т.н.
Честити месечинки на всички...и ние сме утре наред Party

# 123
Ей , ама много хубавка Аничка! Grinning
Радвам се, че новините за Теди са добри, все така и занапред!!! Praynig
Мамо Ави , искам да те питам какви са размерите на твоята госпожица?Понеже Мони се роди на следващия ден след Габи с едни и същи килограми и 2 см разлика в дължината, та ми е любопитно.За протокола Габриела е около 5400  и около 62см но  с точност може би тази седмица към края ще разберем.
Малко снимки и от нас  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241527&photo=80

# 124
Честито на всички бебочета, които днес имат месечинки. Аз за захранване още не мисля. Свеки още в началото на втория месец си направи устата как трябва да давам сокче. Като видя, че номерът не минава, почна да обяснява уж случайно на Калоян, ама така че да чуя, как от следващия месец ще му пълня шишето с кисело мляко. Цитирам: "Като ти напълнят бутилката с кисело мляко и ще си цокаш, цокаш". А аз най-небрежно подхвърлих през рамо: "Точно така, мама, пък в четвъртия месец ще ти напълня шишенцето с ракия - от тая, дето дядо ти я вари". Дотам беше със "случайните реплики". Ама какво ли се впечатлявам и аз, като си правя, каквото съм си решила. Чайче давам само ако бебо се разхълца, когато сме навън. Никаква вода. Със захранването пак ще е така, както аз преценя. Имам усещането, че свекървата много съжалява, че стана номера с работата от вкъщи, но поне до Нова година и аз ще съм неотлъчно до бебо, надявам се, пък за после ще мисля как да ги съчетая нещата. При всяко положение няма да й го командировам, колкото и да си прави устата. Виждам последиците от тяхното възпитание върху другата им внучка. Калоян няма да ми го разлигавят по същия начин.
Мари-рус, съжалявам за твоя доктор Sad
Давайте още бебешки снимкии, всеки ден проверявам и много им се радвам. Голдънче, аз съм на другата крайност Embarassed. Вчера мъжът ми тръгна да записва на диск снимки на Калоян и установи, че един ден съм го щракнала 67 пъти. Явно едно след друго, ама дори и за мен е рекорд.

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 16:42 от Puhka

# 125
Ох, дребчовците още спят и аз си поемам въздух. Днес успях да изчист и сготвя (нали утре съм на зъболекар и театър и няма да успея), даже да дремна за половин час. Блажката понякога много ми помага, да не повярваш, че е на година и половина. Днес сам си подреди всички играчки и избърса прах.
Мари Рус, ужасно съжалявам за доктора ти!  Sad Hug (извинявай, че съм се отнесла и чак сега ти пиша  Embarassed, много се радвам, когато намираш време да драснеш по някой ред и при нас!)
Много сладки снимки на февруарчетата. И аз съм от тези, които не качват снимки. Не само, че не качвам, но не обичам и да снимам. За срам ще ви призная, че за 3 месеца чак вчера снимахме 2 минути Маги с камерата Embarassed, ако някой близък не я нащрака въобще не се сещам да я снимама с месеци - и нея, и Блажката. И себе си не снимам, дори като бременна почти нямам снимки. Даже от сватбата още не съм си извадила снимките. Точно в най-важните и смешни моменти искам да съм 100% до децата си и да ги наблюдавам как растат, да изживея напълно мига, пък фотоапаратът или камерата ме отвличат. Митко казва, че аз "снимам" в съзнанието ми (имам ужасна памет- помня и най-дребни детайли) Mr. Green.
Бени, ужасно е без асансьор, до преди година и аз бях на 5 ет, и знам какъв ужас е да качваш количката.  Twisted Evil Приятно пътуване!
Радвам се за добрите новини за Тео! Дано все така да е по-добре и по-добре и скоро да се радва на лятото Praynig Praynig Praynig!
Отивам да си взема един дълъг душ, че след малко двамата ми змейковци ще ревнат в един глас  Crazy .

# 126
Здревейте моми4ета!Ние днес също ставаме на 3 месеца та, да ви по4ерпим   party023Ние от 3-4 дни през деня сме много неспокойни,неиска на ръце,неиска в леглото,абе не се знае какво иска.Но пък ве4ер си поспива,събужда се  да я кърмя към 3 4аса и после до към 6.30 си спинка.Много се радвам за добрите новини за Тео-продължавам да се моля докато не се приберат живи и здрави във Варна.Утре сме на консултация и ми е малко притеснено,защото ще ни правят първия Пентаксим.Ще се от4ета след консулта.Оффф и аз да се опла4а малко от моята свеки.В4ера Маги имаше слуз в акото ,и аз и се обаждам да я питам от какво може да е това/все пак е мед.сестра в дом -майка и дете ве4е 30 години/и тя ми заявява 4е съм я била пипала с мръсни ръце,ейййй вярайте ми ако ми беше насреща незнам какво щеше да стане ,ама го отнесе сина и/милия той/Хептен за смахната  ме взе,ама скоро ще яхвам метлата-здраво съм се заканила.Хайде да не ви товаря с моите проблеми.Лек и приятен ден на вси4ки.Слави о4акваме само добри новини за Тео!Ето малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241527&photo=85

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 10:25 от yana-varna

# 127
Здраевейте,милички Hug
Честити месечинки на всички бебоци,родени на 19  bouquet  bouquet  bouquetПетър също ми е роден на 19 февруари и днес става на 3 годинки и 3 месеца. Mr. Green
Много се радвам,че новините за Тео са добри Hug

Мамо Ави много ми е домъчняло за вас... не сме се виждали от както бяхме с коремите. Няма ли са идвате към морската?
Роси,идваме към морската почивните дни,даже вчера бяхме с Изидка на капанчетата beerХайде другата седмица ще се обадя да се видим,че и аз съм се затъжила за вас Heart Eyes

Мамо Ави , искам да те питам какви са размерите на твоята госпожица?Понеже Мони се роди на следващия ден след Габи с едни и същи килограми и 2 см разлика в дължината, та ми е любопитно.За протокола Габриела е около 5400  и около 62см но  с точност може би тази седмица към края ще разберем.
Тани,на 29.04.последно като ходихме на консултация Мони беше 5 500 и 57 см.Сега на 30.05 пак ще ходим да видим мерките.Ама голяма дунда е станала вече Joy,само й целувам пухкавите крачета и й се радвам.

Някой беше питал за кремчетата за слънце-аз взех на Мустела фактор 50 и я мажа от няколко дни,че е много беличка и дори в количката на сянка пак я хваща слънцето.
Пюренца
ще започенем като навърши 5 месеца,ще започнам със зеленчуково пюре или оризова каша,още не съм решила.Иначе и нашата кукла ни гледа в устите и преглъща,когато сме на масата Grinning

Бени,лек път и  в каря на седмицата ще се видим,ние мислим да пътуваме в петък следобяд.

И аз да се оплача,Петър ми е болничък Sad Cry,с бронхит е ,кашля от снощи и вдига температура.Сега пием сиропчета ,дано се разминем само с тях и да опазим бебка Praynig Praynig Praynigда не се разболее.

Отивам,че Мони ме вика,до после Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 20:21 от mama avi

# 128
  • София
Бени, това са асансьора ми е до болка познато. Живеем на седми етаж, количката ми седи в колата, а поправката е мисия невъзможна. Трябва да се смени мотора, тъй като е амортизиран отдавна и само го закрепваме за известно време. Но никой не иска да съберем пари от входа, защото се пада по около триста лв. на семейство. Но през месец по четиристотин лв. за поправка можем. #Cussing out Както и да е.....
Пух, Hug ама наистина ми е отврат. Затова и ние имаме купища снимки, по дискове и карти. Тази пролет извадихме на хартия, снимките откакто се е родила Лили, някъде около петстотин. Crazy
Евелинка, дано всичко да е наред! Praynig Hug
Мари, много съжалявам за загубата! Sad
Весело празнуване на празнуващите! Аз готвя гювеч с месце! Mr. Green

# 129
И аз съжелявам за него момичета Hug Но явно е изпълнил мисията си в живота да помага на хората.Аз също се радвам да ви чета все пак французите ми даваха термин двайсет и седми януари(има голяма разминаване между бг и фр термини) и ако бях преносила няколко дни щях да съм си февруарка Hug чувствам ви близки и се радвам на бебенцата ви Hug

# 130
Добър вечер, момичета!
Много се радвам на добрите новини за Тео..... Hug Благодарности и на вестителката ни ..... Hug  дано да продължи да ни радва с още резултати... Praynig
Мари_рус - много съжалявам за лекаря ти Sad...личи си, че го чувстваш много близък и искрено скърбиш за него....радвам се, че отскачаш и в нашата темичка....Знаеш ли, откакто започна да пишеш при нас се улавям, че когато казват прогнозата за времето се заслушвам и за Париж.... Crazy...и аз незнам защо...просто без дори да се замисля....даже незнам дали живееш там,  ....абе луда работа....то май наистина мозъка ми изтича с кърмата... Thinking
Напоследък се улавям, че правя доста странни неща (повечето пъти даже комични)....общо взето все от разсеяност.

Спирам да пиша, че мрънкамееее....

# 131
Здравейте, дами!
Не съм се включвала отдавна, но общо взето почти всекидневно ви чета. МНого се радвам за положителното развитие при малкия Тео
Ние сме добре. Днес получих резултат от микробиологичното изследване на акото на малката-нищо не откриха. Явно тази слуз, която откривам е от запичането, а нейния рев е от колики...Имам усещането, че се превръща в злоядо дете и доколкото знам, ще се наложи да се въоръжа с търпение( яде през 2 часа по мъничко ooooh!)..Не се развиваме много физически( не умее да се обръща още), но напредваме интелектуално Laughing-пее с мен, по цял час си говори с играчките. Днес й купих нова шапка и не спря да реве, докато не я взех от количката=да я видят всички, какво е гъзе Laughing
Ами това е засега от нас.Прегръдки на всички..И наши снимки можете да видите тукhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=241527&photo=90
Бургазлийки, напълнихте ми душата онзи ден като ви видях...Обмислям варианти за следваща среща Hug

# 132
  • Варна
Минавам на бързо да проверя какво е полажението с малкия ни герой  Simple Smile Мнвого се зарадвах на добрите новини. Peace Браво на ТЕО
Не ми остава време да пиша, от работа  Sad Търся безуспешно /засега/ гледачка, някой ако има нещо на идея да свирка  Wink
Весел ден на всички!

За  МИЯ  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 133
Здравейте и от нас:)
Радвам се за Тео Praynig
Искам да ви питам мажете ли бебоците със слънце защитни мазила? Вече слънцето започна по силничко да пече, а моята девойка е с много бяла кожа....
Вчера мислих да купя, но много се чудих каква марка да е и какъв фактор, 50 ми се струва много висок newsm78??

# 134
Честита месечинка на Анна и на всички бебчета празнуващи днес  bouquetДа са живи и здрави и да растат весели и щастливи дечица Simple Smile
Дано Тео бързо се възстанови и скоро да се гушкат с мама вкъщи
Мъничко ангелче Миа Praynig Flowers RoseЗлато Hug

Общи условия

Активация на акаунт