Отговори
# 150
Тео, дръж се миличко момченце  newsm17 newsm17 newsm17
Господ да е с теб и милата ти майчица!!!

# 151
Бог да е на помощ! Тео дръж се пиленце мъничко! Praynig
newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 152
Боже,моля те помогни на малкото дете да оздравее и да се радва на света около себе си!

# 153
  • гр.София, далече, далече на Запад
Мъничък Тео, нека Бог бди над теб Praynig
Кураж на мама Слави и чакаме само добри новини!

# 154
Мъничък Тео, нека Бог бди над теб Praynig
Кураж на мама Слави и чакаме само добри новини!
Praynig Praynig Praynig
Честито на всички бебчета , които днес празнуват месечинки!!!  bouquet
На болните бързо оздравяване!
Момичета след 2 часа тръгваме на пътешествие до родния град на мъжа ми.Дано куклата издържи, че пътя хич не е малко.
Много целувки и нека само с хубави новини се напълни темата!!!
Приятен ден!!! Hug Hug Hug

# 155
Тео-молим се за теб малко  юначе! newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17Да се отчета след консултацията,Маги е наддала+800(5.500),+3.5см(57.5).Направиха ни Пентаксима.При поставянето милата не плака ,но след това около половин 4ас палчка.Скъса ми се сърцето като я гледах как се дере,но сега се успокои и спинка.Ние днес няма да излизаме на разходка ,защото се притеснявам да не вдигне Т.Нашето педи ми каза да не я къпя тази вечер ,а тя милата как си търси бянята незнам как ще се оправим и как ще заспи некъпана.  bath1Лек и щастлив ден на бебоците !
p.s.Бени приятен път  car003!Дано бебто слушка!/ако не е тайна до Русе ли ще пътувате/

# 156
Яна - до Тополовград ще пътуваме. Благодаря за пожеланията , дано да е лек пътя!

# 157
  • Пловдив
Дръж се ,Тео! Praynig Praynig Praynig
Моля се на Господ да даде сили!

# 158
Мъничък Тео, бори се!
Ние днес сложихме втория Пентаксим и сега пак ще треперя следващите 48 часа. Въпреки, че първия път нямаше никакъв проблем, сега пак ме е страх.
За слънцезащитния крем Днес купих на Бюбхен 30 фактор и сега ще го пробвам. Нарочно взех малка разфасовка, за да видя как ще й понася.
Хубав ден на всички

# 159
Яна - до Тополовград ще пътуваме. Благодаря за пожеланията , дано да е лек пътя!
И ние ще пътуваме в петък следобяд,предния път Мони спа през цялото време,но ние сме по-близо.
Бени,лек път и ще се видим в края на седмицата Hug

# 160
Продължавам да се моля за нашето момче Тео!

# 161
Сега разбирам,защо снощи докторката не беше много разговорлива...пък и като съм чужд човек,не роднина.
Тео,дръж се, момченце! Praynig
Боже,дай му сили да се справи с всичко и да оздравее! Praynig

# 162
Тео не се предавай , бори се ... Praynig Praynig Praynig
Бени  Ф ...лек път и послушно бебче  Wink

# 163
Господи, дай сили и здраве на малкия Тео и кураж и спокойтвие за милата му майка! Свива ми се сърцето всеки път като отвиря форума! Дано докторите се справят и детето да се пребори! А как ли минават дните на Злато?!

# 164
Мъничко юначе Тео не се предавай. Ти си силен, можеш да се справиш.  Praynig  Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт