Отговори
# 135
  • София
Добро утро Mr. Green
Ето и почерпката от нас:

Тео, малко смело юначе Praynig Praynig Praynig Hug

# 136
Честита месечинка на всички бебоци които празнуват днес!   bouquet   bouquet   bouquet

Пожелавам слънчев ден на всички  Hug

# 137
  • София
Тео  Hug

Слънцезащитно купих на Клоран 50 фактор и съм доволна, моя бебос също е много беличък!

Честита месечинка на празнуващите!   bouquet

Изида, и моя мъник не може да се обръща?!? Това не ме притеснява!

# 138
Честито на Анна на Ефросина, Борис на мама Анита, на Лилия, Ивет и Леон. Много целувки от нас. На Борис се надявам да му ги предам лично в най-скоро време, като се съберем за разходка с Анита Hug Отивам да купувам подарък за първия рожден ден на една сладка бебка. В петък сме на бебешки купон.

# 139
Честито месечинка на всички!!! Hug  bouquet
Ето малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241527&photo=95
Майчета вас болят ли ви операциите? Моята доста ме наболява, като натъртено.

# 140
Здравейте(щях да кажа добро утро,ама докато се наканя да пиша и то стана добър ден Embarassed) Hug
Честити месечинки на родените на днешна дата бебоци  bouquet

Нашият батко днес е по-добре,но пак няма да излизаме Sad,така ми се ходи на разходка Confused
Евил,щях да ти предложа за детегледачка сестра ми(тя работеше в частна детска градина Черепаха във Варна),обаче тя  другата седмица ще заминава за чужбина Confused
Мари Рус,моите съболезнования за твоят лекар Flowers Rose Flowers Rose
Пухка,и моята свеки постоянно за пюретата приказва,дори предния път като си ходехме пак ми повтаря как нейните деца от новородени пиели с шише кисело мляко и на 6 месеца вече се хранели с манджите,които готвела за всички вкъщи Shocked включително и боб Shocked Shocked ooooh!
До после Heart Eyes
Злато Hug HugМия Flowers Rose Flowers Rose
Слави Hug HugТео Praynig Praynig

# 141
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
Честити месечинки на всички празнуващи.
Стискам палци на малкия Тео и днес новините да са добри. Praynig
Ние се мажем със слънцезащитно на Себа мед 50ф,понеже сме много белички.Доволна съм.
Хубав ден на всички!

# 142
  • София
Добро утро! Hug
Ефросинка, да е жива и здрава малката кукличка! Страхотна торта и коктейли! А как ми се пие една "Маргаритка"..... ooooh!
Честити месечинки и на останалите красиви бебенца от нашия отбор!  bouquet Hug
Аз имам на Мустела 30 фактор и мисля с него да действам. newsm78
Слави, чакаме хубавите новини! Hug
Злато, много Hug Hug Hug!
Приятни разходки!  bouquet

# 143
Мирка ив,много мило от твоя страна Hug иначе в  Париж живеем, но след двайсет дни се прибираме с малката в бг и толкова се радвам HugМалко се притеснявам за полета, че и прикачване в Прага имам с доста багаж съм но се надявам всичко да мине ок Simple Smile
За слънцезащитният крем аз съм взела на Мустела 50фактор
Слънчице, моята операция изобщо не съм я усещала все още, и белега вече е старшно тъничък като драскотинка, те нали тук не я затварят с конци, а с телбот и не остават после дупчици от конците.
 Hug Тео, чакаме новини от теб

# 144
  • Варна
Днес новините за Теди не са добри  Cry Cry

Снощи са го изключили за по-дълго от апарата и не се е справил  Sad  Получил е тахикардия. Върнал се е с няколко дни назад....има и инфекция пак  Tired
Вече станаха 11 дни след операцията, а състоянието му не се е подобрило изобщо  Sad
 Толкова съм ядосана на варненския лекар  #2gunfire Ако не беше се правил на Господ и не беше ги задържал толкова в тукашната болница, може би щеше да е предотвратен инфаркта и усложненията  #Cussing out
А така се надявах с всеки изминат ден да има все по-голям напредък и по-хубави новини  Praynig
Ще продължаваме да се молим  Praynig Praynig Praynig

Бъдете здрави   bouquet
Благодаря ви за подкрепата  Hug

# 145
 Praynig Praynig Praynig Praynigза Тео
надявам се не се сърдите че отскачам тук но ....откакто прочетох за това което се случва...само се моля това малко съкровище да се справи....

# 146
  • София
Ох, миличък Тео, стискаме ти палци, момченце!

Честито на прицеса Анна, на Борко, на Леон, Лилия и Ивет да с живи и здрави Grinning

Mirkam, благодаря ти Grinning, много мило някаой като се сети за теб Grinning

За снимането- аз много обичам да снимам, Георги има към 40GB, и Камен много, но аз пък не мога да ги качвам в сайта им, че баща им го прави и той писа програмата и все чакаме на неговата милост, а и все обещава, че ще ми го направи да ги качвам автоматино, но от работа все не му стига времето, а като се прибере у нас не му се поглежда компютър.
Иначе като разглеждах снимките на нашите сладки бебеоци, понеже ги пуснах на автоматично разглеждане, установих, че ги познавам всички и ги знам кое на кого е Grinning

Вчера пътуването ни мина благополучно- настаних ги двамата отзад на седалките, Георги забавляваше Камен и му даваше бибата, а като заспа дребчо си говорихме двамата- сигурно 100 пъти обясних за светофарите и за жълтите коли, ама нали кротува...

Ами това е от нас, ставам да играем с баткото и да му приготвя обяд докато Камен спи.

Ох, Тео не ми излиза от главата, ще се моля, момченце, да се пребориш!
Злато, и за теб си мисля и за малката Миа.

# 147
Бог да е на помощ! Тео дръж се пиленце мъничко! Praynig

# 148
# 149
Искаше ми се да прочета нещо хубаво за Теди!

Бог да е на помощ! Тео дръж се пиленце мъничко! Praynig

Мери,много хубаво го е казала.Не ми излиза от мислите това малко детенце,дано по-бързо се оправи!

За мазане купих Мустела 50 фактор, днес ще му правим сефтето.Надявам се да е добър!

А операцията ме преболява и мен.И мястото около разреза ми е някак изтръпнало...

Хубав ден на всички  Hug и нека се молим още по-силно за Теди !

Общи условия

Активация на акаунт