Отговори
# 210
За молитва гореща  сключваме ръце,
Тео ,дръж се ! -шепне нашето сърце.
Сега е момента да покажеш ,
че си силен и да го докажеш...
Бори се всеки миг, всеки час
Ти не случайно си един от нас !!!!!!!!!!!!!!!

Слави ...много кураж и вяра ..Вярвам в добрият изход  Praynig Praynig Praynig

ЗА МИА...ВЕЧНО В СЪРЦАТА НИ 

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 08:15 от бубето 29

# 211
Бубе - много ме трогна с това стихотворение Hug....направо настръхнах като го четях....
Хайде Тео, дръж се юначе.... Praynig

# 212
# 213
 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17
Цяла вечер се молих за Тео,дано днес новините са по-добри Praynig Praynig Praynig
Бубе  bouquet

# 214
 Господи , помогни на мъничкия Тео  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 215
Господи, ДАЙ СИЛИ НА МАЛКИЯ ТЕО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Praynig Praynig Praynig
Толкова се радвах, че всичко върви към подобрение, защоооооо така сега............... моля се за Тео!!!Миличка Слави, имай вяра!!! Hug Praynig

# 216
  • Бургас
И аз се включвам с молитва към Господ Бог Тео да се справи,да си възвърне силичките и да стане едно жизнено дете,каквото всъщност ще бъде.
Искам да кажа на мама Слави,че стискам всички възможни палци,да й вдъхна кураж и енергия,макар и от разстояние и че ще продължавам да се моля,както досега за малкото и момченце,та дано се подобри.

# 217
ГОСПОДИ, ПОМОГНИ НА ТЕО! Praynig

# 218
  • Варна
Добро утро!
Дано  Praynig днес да има добри новини за мъничкия ни герой ТЕО

mama avi благодаря за отзивчивостта, жалко  Sad че не мога да се възползвам.

За МИЯ
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 219
  • Варна
Милчък Тео дръж се!!!
Днес ще запаля свещичка и ще се помоля!!
Дано Бог му даде сили да се справи!!!

# 220
# 221
Честитя на всички , които имат именници днес ...КОНСТАНТИН и ЕЛЕНА ...Бъдете здрави и ....много щастливи ,другото само си идва   bouquet

ТЕО ...обичаме те ...дръж се .. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 222
  • София
Да е Честит на Всички празнуващи и нека този ден и Светиите да помогнат на Тео в борбата с оцеляването! Praynig
ЗлатоHug Hug Hug Hug Hug

# 223
  • Пловдив
Дано днес новините да са добри Praynig и малкият Тео да се пребори!Честит празник на всички именници.
Аз ви черпя виртуално защото днес празнуват едната ми баба,другия дядо и братовчедка ми(цялата рода Mr. Green) newsm38  bigdance2 Tada.
Ние се приготвяме и излизаме.

# 224
  • София
Моля се с цялото си сърце за Тео. Боже дай сили на това мъниче, помогни на това малко сърчице да затупти само. Дай сили и кураж и на майка му. Очаквам снетърпение днешните новини - дано да са добри.

Честит имен ден на всички празнуващи днес.

Благодаря за поздравите към нас. Вчера Борис стана на три месеца   party023 beer cook

Пухка май няма да ходя за по-дълго при майка, но ще ти се обадя специално и ще дойда с колата да бутаме заедно количките и да запознаем мъниците.

За слънце ползвам Мустела с 50 фактор. Много съм доволна. Боби е много бял и досега не е изгорял, а го печа по малко.

Ето малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241527&photo=99

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 12:43 от anita7

Общи условия

Активация на акаунт