Отговори
# 225
  • ВАРНА
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес! Да са много здрави и щастливи!   bouquet

Дано днешния ден донесе добри новини за Тео!  newsm17

# 226
  • Варна
Честит имен ден на празнуващите днес   bouquet  Бъдете здрави  newsm51

бубето 29, страхотни рими съчиняваш  Hug Става ми много мило и винаги си поплаквам, като ги чета  Heart Eyes  bouquet

За съжаление и днес Теди е зле  Cry Дори мисля, че е по-зле от вчера.
Лекарствата не действат  Rolling Eyes
Казали са, че положението хич не е розово...май и лекарите не дават особени надежди  smile3518
Дано, ако има Господ, да чуе молитвите на толкова много майчета и да направи чудо  Praynig Praynig

Слави ви поздравява и много ви благодари за подкрепата   bouquet Много и е мъчно, че не може дори да го докосне или гушне  Cry

Това е засега Confused Съжалявам, че пак не нося добри вести  Cry

# 227
  • София
Амар, Слави, моля се с цялото си сърце и цялата си душа, да има обрат в разитието на нещата! Praynig Praynig Praynig Надявам се силно, следващият пост да е абсолютно положителен! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Злато, Hug

# 228
# 229
  • ВАРНА
Защо Господи, ЗАЩО? Не е честно .....
Моля се за малкото момче Тео. Дано успее да се пребори  Praynig Praynig Praynig

# 230
  • София
Хайде, малко момченце! Бори се миличък!  Praynig Господи, защо........., дай сили на малкия Тео и на семейството му!

# 231
С такава надежда влязох във форума!Много ми е мъчно! CryГоспод не е добър щом позволява всичко това да се случи!

# 232
аз също силно се надявах да има добри новини,чесно казано вече ме е страх да вляза във форума.незнам какво ще прочета Cry.и все пак нека не губим надежда и да се молим за бебче Тео! Praynig Praynig Praynig

# 233
Сърцето ми се е свило, чакам добри новини и не спирам да се моля, Ива и тя с мен.
Господи, Богородичке майчице, помогнете! Praynig Praynig Praynig

# 234
  • Кьолн
Ох, и аз не спирам да се моля Praynig Praynig Praynig Дано господ чуе молитвите ни и да оздравее мъничкия Тео! Слави кураж всички сме с теб!

# 235
# 236
Продължавам да се моля с цялото си сърце ....
Надявам се новините в 17ч. да са по-добри !
Нямам какво друго да напиша,и моето сърце и свито........
Така искам по-бързо да се оправи мъничето.
Тео,бори се детенце мило !

# 237
Моля се ,с цялото си сърце и душа  PraynigГосподи ,Богородице ,дайте сили на малкия мъж.Слави дръж се Hug
Злато Hug

# 238
# 239
моля се за Тео. :pray

Общи условия

Активация на акаунт