Отговори
# 255
Teo, молим се за теб!

# 256
  • София
Тео, мъничък Тео, дано крехкото ти създание, намери сили и да събере душа да се пребори за живота си! Бори се, заради майка си...тя има толкова много любов за теб! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

П.П. Ние бяхме на консултация днес и ни биха поредния Пентаксим (а маймуната така се смя и гука на докторката, че ще си каже човек, че не я ваксинираме, а и даваме дрога Crazy ). Качили сме само 360 грама, но мен ме устройва, защото и без това сме доста едрички, а пък и това е в границите на нормалното.

# 257
Това наистина не е чесно!!! Господи остави дечицата да си  живеят,смили се над малката душичка Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
МОЛЯ ТИ СЕ ГОСПОДИ!!!!СПАСИ МАЛКОТО БЕБЕНЦЕ ТЕО!!!УМОЛЯВАМ ТЕ!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 258
   Искрено се моля Бог да даде сили на малкия Тео и да се справи.

# 259
  • Варна
Теди не се подобрява изобщо  Cry Cry Cry
Слави е много тъжна и само плаче  Cry Влязла е за малко при него, но още повече се е разстроила от вида му. Толкова мъничък и самичък в голямото легло, без мама, която да го гушка и да му дава сили  Sad
Никак не са я обнадеждили  Tired
Сърчицето му е много увредено, а незнам колко време може да се поддържа и на апарата....
Молим се да стане някакво чудо  Praynig

# 260
Оххх Господи защо........  Cry Cry Cry
Милото детенце,дано стане чудо,дано  Praynig Praynig Praynig

# 261
# 262
  • Пловдив
 cry cry cry
Моля се да стане чудо.

# 263
Мъничък Тео, от все сърце горещо се моля да се оправиш възможно най-бързо!
А на изстрадалата майчица желая много сила и кураж!
Толкова много мами сме с теб, дано помогнат нашите молитви!
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 264
Боже....молим се за чудо.... smile3518 newsm17
Господи...не ни отнемай още едно малко създание.... Praynig

# 265
  • Sf
Господи, помогни на малкото детенце да оцелее!
 newsm17

# 266
# 267
Много съм гневна в безсилието и невъзможността  да се направи нещо!!! Господ явно си е взел почивка!Не мога да повярвам , че всички мъки  ще са напразни!
В съзнанието ми постоянно се върти  репликата на Моканина от разказа "Бялата лястовица"-"Боже , колко мъка има на този свят!"

# 268
  • ВАРНА
Много ми е мъчно днес за Тео, а майка ми има рожден ден  Sad.
Господи, дай сили на Тео да се пребори, МОЛЯ ТЕ Praynig

Мами, искам да ви питам днес в това топло време децата ви хапват ли нормално? Емо яде много малко днес, та ми е малко притеснено.

# 269

Общи условия

Активация на акаунт