Отговори
# 270
Господи, спомни си за нас! спомни си за Тео и милата му майчица! Пожали това майчино сърце о направи чудо!  Praynig

# 271
  • гр.София, далече, далече на Запад
Слави, кураж мила!
Всички дружно продължаваме да се молим за сърчицето на малкият Тео! newsm17 newsm17 newsm17

Мия  Flowers Rose Flowers Rose

# 272
Незнам какво да кажа, Моля се постоянно Praynig Мисля за Теди Praynig Мисля си не може ли Слави да измоли докторите и да  стои до детенцето си  да му говори по някакъв начин то трябва да усети че мама е с него и го подкрепя.

# 273
 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17
Със свито сърце влизам да прочета има ли новини CryЧудеса все още стават,аз вярвам че нашето борбено момченце ще се справи и този път Praynig Praynig Praynig
Продължаваме да се молим и тази нощ Praynig Praynig Praynig

# 274
  • ВАРНА
Мами, искам да ви питам днес в това топло време децата ви хапват ли нормално? Емо яде много малко днес, та ми е малко притеснено.

И повръща малко, а и челото му е сякаш потно. Моля ви, кажете, нормално ли е?

# 275
  • Пловдив
Господи ,помогни на Тео!Моля те!
Дез и моето детенце е точно така ,както го описваш.И аз се бях притеснила.Мисля си че му е много топло,но знам ли!? Confused
И като време яде много по малко.

# 276
De3demonka, Виктор суче нормално, независимо от топлото. Дори днес търси по-често, но аз си го обяснявах с това, че може да е жаден... Мерила ли си му температурата на Емо? А детето жизнено ли е или е отпаднало? Това, че е повърнал може да е съвпадение. А освен челото другаде потен ли е? Да не му е  топло? Аз нямам много опит, надявам се другите мами да се включат и да кажат дали нещо трябва да те тревожи.
Мъничък Тео, дръж се!  Praynig

# 277
Господи, моля те помогни на Тео!!! Моля те майко Света Богородичке! Моля!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Дез, и ние ядем само по няколко минути и сме нервни. Поразсъблечи го да се освежи детенцето, изкъпи го и го сложи да спи по - леко облечен.

Спокойна нощ и много много сили на малкия Тео и на милата му майчица Слави!

Злато,  Hug
Малка Миа!  Flowers Rose Flowers Rose

# 278
de3demonka,мойта днес също не си дояждаше млякото,и аз се ядосвах,но сега като казахте че е нормално ...се успокоих.сигурно е от времето,даже майка ми ,ми каза че от сега нататък идва лято и ще е така обаче аз не мога да се съглася,искам да яде.

# 279
Дездемонка и Али днес няма почти никакъв апетит, въпреки че се събуди много рано тази сутрин за хапване-в 5.30ч Rolling Eyes-след това правеше четиричасови паузи между храненията и аз я слагах едва ли не насила да папка.И тя днес повръща след всяко хранене и главичката и е потна въпреки че я държа доста разсъблечена.Аз мисля, че на малчовците им се отразяват промените във времето
Тео, бори се мъничко юначе Praynig Praynig Praynig
Мъничка звездичке Миа  Flowers Rose Flowers Rose

# 280
Честит имен ден на всички празнуващи днес  bouquet  bouquet  bouquet-Евил,Еления,Слънчице(мисля че и тя беше Елена,дано не се бъркам Embarassed),ако има и други именници честито  bouquet

Дездемонка
,може да му е топло на Емо,днес беше много задушно и топло,поразсъблечи го малко.А за храненето Мони яде както обикновено,даже суче по-начесто,че май пак ми намаля кърмата Sad,пак съм болна Sad
А това че челцето му се изпотява мисля че не трябва да те притеснява(ако е жизнен и весел),спомням си като кърмех Петьо лятото целият ставаше вир водичка като го гушнех и затова го завивах с една памучна пеленка само по памперс,така го хранех и после го обличах в най-големите жеги.

Мъничка звездичке Мия Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 23:22 от mama avi

# 281
  • София
Съжалявам, че така ви нахлувам в темата...........

Просто искам да споделя, че всеки ден влизам при вас и следя новините за мъничкия Тео Sad

Немога да разбера какво е това нещо, защо, какво толкова е направила на света тази мъничка душичка, за да му се случва това Sad

Моля се с цялото си сърце, ако наистина има господ, ако има някаква сила или нещо, каквото и да е мъничкия Тео да намери сили и да се пребори Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

# 282
Praynig Praynig

Моля се Тео,моля се! Дано се пребориш с това изпитание и нека тези дни да останат само лош спомен. Сърцето ми се свива, когато си мисля за теб, когато си те представя. Така че се оправяй и нека дойде денят, когато ще мога да те видя и да те гушна, а ти да ми се усмихнеш.......Слави, прегръщам те.....

Злато Hug

# 283
Желая от цялото си сърце да има сили и воля за живот в телцето на малкото момченце Тео newsm17 Дано да има сили и кураж и измъчената майчина душа...всички сме с теб Слави Hug

Дездемонка, топлината е една напълно възможна причина за намален апетит. Аз вече доста поразсъблякох малката .... Друга възможна причина е, ако от движението на зъбчетата през венеца е започнало обилно слюноотделяне. То става причина да се гълта много слюнка , която пълни стомаха и намалява апетита на бебето. Често прави и изпражненията по-рядки.

# 284

Общи условия

Активация на акаунт