Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви бяха реакциите и пожеланията на форума по повод раждането на близнаците на Кака Мая?
Какви документи са необходими за приемане в родилното отделение на болница?
Как се почистват и стерилизират бутилки, помпи и биберони?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви бяха реакциите и пожеланията на форума по повод раждането на близнаците на Кака Мая?
Форумът изпрати топли поздрави и пожелания за здраве и щастие за бебетата, както и бързо възстановяване на Кака Мая. Членовете бяха развълнувани от новината и изразиха нетърпението си да видят снимки на двете малки момичета. Те пожелаха само радостни сълзи и смях до зори за бебетата и изпратиха своята подкрепа и любов към Кака Мая.
-
Какви документи са необходими за приемане в родилното отделение на болница?
-
Как се почистват и стерилизират бутилки, помпи и биберони?
-
Как да почистя помпата за кърма?
-
Къде се намира поликлиниката на Майчин дом в София?

Ама все си мисля, че корема ми е по-голям отколкото на други мами с около моя термин, няма значение де, важно е бебка да е добре и да си расте вътре на воля
За движенията на бебето говорите - мойта маймунка е много активна през деня, не ме рита, но постоянно се движи и шава, какво прави само тя си знае
Ама после разбрах, че тя спинка когато аз спинкам и сега не я тормозя повече така.. Дано като се роди пак така да си спинка през нощта
Много искам, нали?
а аз направо изпадам в ужас от това 4е няма да си усе6там краката 3 4аса 
,много компетентни станаха тия мъже относно раждането ...ми то на 4ужд гръб и 100 тояги са малко
и през това време си мисля за бебето, за раждането, за след това...
или аз нещо не съм на ред...Само по една рокля съм и едва дишам,потя се страшно.Аз ако пак ще раждам секцио ,пак ще е с пълна упойка.Само ме притеснява тая тръба дето вкарват в гърлото че миналия път ми го бяха разранили и кашлях 1 седмица после.Анали се сещате как се кашля с операция 
Ми те са 80км ако родя по пътя
Много се радвам, че щъркелите вече започнаха да носят юнските бебета