БЕБЕТА ЮНИ 37 :-)

• 15 439
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
ЧЕСТИТО  НА  МАМА  ДАРИ75 !

# 286
Сега про4етох 4е ве4е сте дали съвети за подутите крака Sad   bouquet
Пършинг дръж се мила,малко остана,разбирам как се 4увстваш,ттолкова време затворена.Мисли за момента в който ще гушкаш бебка и ще сте си вкъщи ,тримата заедно  Peace

# 287
Честито на мама Дари за рожбата smile3525 Да е жив и здрав и много да ги радва!

# 288
мама Веси и мама Дари, ЧЕСТИТО!
Много се радвам за вас!

baby baby

# 289
Meg_H и аз съм така, едно нетърпеливо очакване ме е обхванало......... Вечер като си легна само мисля как ще мине раждането, как ще видя бебчо и т.н. и после като заспя само такива неща сънувам.
Аз още абсолюно нищо не съм купувала за бебчо(от суеверие) и като родя тати ще трябва да купи всичко и после майка ми да пере и глади  Laughing поне ще си спестя ,малко работа.  Mr. Green

# 290
Честито и от мен на щастливите майки (Веси и Дари) и татковци!!! smile3525

# 291
Здравейте, момичета!

Честити деца на мамите Веси21 и Дари 75! Да са им живи и здрави!   bouquet

След тези страхотни новини и аз да се отчета - взех си днес болничния (от след Гергьовден до сега бях в отпуск), отидох на очен лекар и се уговорих в четвъртък да се запозная с лекаря, който моя гинеколог ми препоръчва за раждането, както и да ми направят първите записи на тонове в Майчин дом! Доволна съм!
Аз също доста мисля за раждането и бебето - мисля, че ще мине леко, но ме е страх какво ТОЧНО ще усетя и дали няма да е прекалено гадно...Такива неща. Също и как точно да нагодим нещата в този апартамент за гледане на бебе, защото изглежда няма да успеем да се пренесем в новия до раждането.
Сега хапнах едно кило череши с една кофичка кисело мляко и ми стана тежко...
Ще се търкулна до дивана да полегна.
Доскоро и чакам още хубави новини за дебелички, големички и здрави новородени бебчета!

# 292
ДА СА ИМ ЧЕСТИТИ ЮНАЦИТЕ НА МАМА ВЕСИ И МАМА ДАРИ!  bigdance2  bigdance2

# 293
Хайде и аз да се включа , че едва ви изчетох . Честито на Веси21 и Дари75  bouquet да са им живи и здрави синчетата и много да ги радват .   love001 От днес и аз съм в болничен и като гледам как напират бебоците ми е едно такова  smile3556 хем изкам вече да си го гушна , хем малко ме е страх , абе луда работа perko . Хубав ден на всички  ,после може пак да ви навестя .

# 294
Честито на Дари75 - страхотно бебчовците все повече се увеличават newsm44

# 295
Честито и от мен на мама Дари!!!

# 296
Честито Дари! Радост и щастие в семейството да ви носи малкото момченце!

Леле, каква е тази зависимост, всички родили са с никове с числа, я да се подготвят Гали80, галика81, Нанси75, вики127 и още много други  Joy  Joy  Joy

И аз в партията на подутите глезени. Но пък не всеки ден, странна работа.

# 297
Честито и от мен на мама Дари 75. Мн да е радва малкия юнак.

# 298
  • Вече в моята си приказка...
Всеки ден прекрасни новини! Супер!

Честит син на мама Дари75! Да расте щастлив и да радва мама и тати!
На мама Дари - бързо възстановяване!

katentze, сподели, моля те, за тези морски соли. От къде могат да се купят. Вечер много топли си чувствам краката и място немога да им намеря...
maia_a, една от причините да нямаш право да избираш упойката си е ниското кръвно. Обикновенно при такова се препоръчва пълна упойка!
nickless®, ха-ха, и аз съм така - второ ще раждам, контракции само една получих преди операцията... Ох, и тази нощ неможах да спя от размисли и страсти. Много ми е притеснено от тази упойка. И като си представя, че времето си идва...
offioly, много ти се кефя на философията, относно раждането на бебето! Браво за спокойствието ти! И аз така родих първия път - не ми пукаше, не ме беше страх, всичко сякаш се случваше на някой друг, когото наблюдавах отстрани. Много е важна психическата нагласа...

Е, едва ви изчетох.
Сега трябва да ставам, че съм на консултация. Ама много жега, ей! И се потя и вече се чудя какво да си облека, че да не ми е топло...
Кой ще пуска нова тема?

# 299
Но мойто дупе ще го боли - мисля че имам правото да си взема сама решението. И винаги съм разчитала на интуицията си - мисля да не и изневерявам и сега.

Точно така, не се оставяй да те разубедят в последния момент и да се пренастройваш !!!

Аз днес бях на ЖК. В сряда пускам изследванията и вече всеки понеделник ще ходя на консултации и ще мерят тонове. Дадоха ми и 45-дневния болничен със 10 дни закъснение. Почвам го от 09.05. а ми го издадоха днес. Значи няма проблем с късното му издаване.

Общи условия

Активация на акаунт