ВОДНО бебе?

• 43 508
  • 531
  •   1
Отговори
# 135
  • София / Пловдив
Господ и майчината любов правят чудеса!  Praynig
Дано молитвите на всички ни да бъдат чути!
Бъди силна и вярвай, че малкият герой ще се справи!

Не знам, дали си чела в седмичната тема, затова копирам от там:
-----------------------------------------------------------
Една нощ сънувах сън.
Разхождах се с Господ по брега на морето, а по небето проблясваха сцени от моя живот. На всяка от тях имаше два чифта стъпки по пясъка, но за моя изненада забелязах, че в много случаи по пътя ми имаше само един чифт стъпки. Открих, че това се е случвало в най-тежките моменти от моя живот.
Попитах Бога:
"Господи, Ти беше казал, че след като веднъж реша да Те следвам, винаги ще ходиш с мен. А сега установявам, че през най-мъчителните мигове от живота ми, има само един чифт стъпки по моя път. Не разбирам защо си ме изоставил, когато най-силно съм се нуждаел от Теб?"
Бог ми отвърна:
"Мое скъпо дете, никога не съм те изоставял в изпитанията. Там, където виждаш само един чифт стъпки, Аз те носех на ръце."
--------------------------------------------------------------------------

# 136
  • София, "Младост 3"
ДАно преживее и тази седмица, и другата и .... много години с много седмици и дни!
Много много много ми е мъчно! И без това е толкова сиво и мрачно... дано поне мъничкия Луис се пребори!

# 137
Ох, неееееее!!!
Тея не преставаме да се молим за вас! Мислим ви постоянно и ви пращаме цялата си подкрепа и енергия!
Нито за миг не спираме да вярваме и да се надяваме! Не спирай и ти!
Кураж! Ние сме с теб и Дани!
Топли прегръдки от нас!

# 138
Не се предавай! Всички се молим за него  Praynig

# 139
 С вас сме, дано, дано, дано нещата се обърнат и станат по-розови, дано, дано, дано  Praynig Praynig Praynig

# 140
  • Italia
Тея,мили4ка,аз продължавам да вярвам. Вярвай и ти,моля те. Знам,4е е трудно а и лекарите понякога греШат.  Моля се непрекъснато за вас. Дани е силен,няма да се даде. ПрегръЩам те силно и бих искала да мога да дам 4астица енергия от себе си за да се оправи мъни4ето  Praynig Praynig Praynig

# 141
  • Варна
О, не! Дано, дано, дано да се оправи! Мъничкия Дани! Тея, прегръщам те, моля се за вас всеки ден! ТРЯБВА да се пребори миличкия!!!  Praynig Praynig Praynig

# 142
  • Там,където се събуждам щастлива.
Скъпа Тейа, имате ли православна църква, където си, за да направиш маслосвет. Носи се брашно, олио и памуче...

Имай вяра и въпреки, че винаги е тежко за родителите не забравяй, че Господ най-добре си знае кое е добро за детенцето ти... Hug Кураж и не се предавай....

Praynig

# 143
Постоянно следя темата за Луис Даниел. Тея, мила, много, много силно се надявам да настъпи благоприятен обрат при малкото бебоче Praynig! Отправям и моите молитви за здравето на твоето детенце. Praynig Кураж, Тея! Вярвай и бъди силна! Hug  bouquet

# 144
Майчета,  да запалим по една свещичка и се помолим за здравето на Дани Praynig

# 145
Кураж мила!
Бъди силна и знай,че дори и най-добрите лекари грешат!
Моля се за вас!!!!

# 146
Моля се дано всичко да се оправи ,мила Тея!Много сила и търпение ти желая!Ако можеш прегърни малкият Дани от нас и му предай,че всички мами тук му желаят само здраве,а останалото с такава прекрасна майка като теб-ще го има!Кураж!

# 147
Това е голямя мъка ... да гледаш как ти се мъчи детенцето...
Бъди силна майчице Тея!!!
Дано и малкият герой да продалжава да е силен и да се пребори!!! newsm17

# 148
  • The new Earth
Тея,миличка...няма да спирам да се моля за Дани,докато не чуя добра новина...Не се предавай,моля те...моли се и вярвай...не спирай да се надяваш Praynig
Ако имаш възможност,викни поп,който да кръсти бебчо в болницата,има много случаи,които са били безнадеждни и след кръщене ,нещата започват да се оправят...
Бъди силна,мила майчице Praynig Praynig Praynig

# 149
Тея, стават чудеса. Вярвай, надявай се, мисли позитивно.

Общи условия

Активация на акаунт