ВОДНО бебе?

• 43 508
  • 531
  •   1
Отговори
# 150
Тея, не се отчайвай! Моли се за бебчо и вярвай!
Искрица ти е написала точно това, което смятах да ти предложа и аз. Викнете свещеник в болницата, ако може, да кръсти детето. Едва след това може да се направи маслосвета, за който пише Калинка. Но едва ли ще се наложи. Моят син беше кръстен още в болницата и вярвам, че благодарение на това се оправи.
Бъди силна! Не се страхувай! Всички тук се молим за вас! Praynig

Последна редакция: вт, 07 юни 2005, 10:32 от Ieppe

# 151
боже...
тея, моля се с цялото си сърце и душа мъничкото същество да намери сили и да се оправи ....
бъди силна, моля те.....

# 152
Тея, мила не се предавай
децата са много по издържливи отколкото можем да си представим.
Моля се за вас всичко да се оправи и малкия да е по -добре Praynig
Имай вяра, сила и надежда.

# 153
Мила Тея, нямам какво по-различно да кажа от останалите момичета. И аз ще кажа, че се моля за вас всеки Божи ден и се надявам толкова много положителна енергия да стори чудо... Искам да ти кажа, че и аз запалих свещичка за вас в Рилския манастир, така че св. Иван Рилски със сигурност вече бди над вас. Прегръщам те и те целувам.

# 154
  • София
Боже, защо трябва да се мъчи така милата душица! Моля се за вас, мила Тея, издържахте 20 дни, Дани ще се пребори, не губи надежда, не се предавай - той има нужда от твоята вяра и позитивна енергия! Тези малки бъбречета ще разберът накрая каква им е функцията - ще започнат да функционират! Вярвам в положителния обрат - толкова хора се молим за вас - Бог ще чуе молитвите ни!  newsm17 newsm17

# 155
Понякога лекарите са черногледи, но чудеса стават!
С теб сме!

# 156
  • София-Лозен
Тея, моля се за вас. Имай силата и вярата, че Бог е с теб и няма да те изостави!
Ние всички тук сме с вас и не спираме да се молим за възстановяването на Луис Даниел!
Прегръщам те много силно.
Вярвам, че Господ знае кое е най-добро за вас.

# 157
Тея,
ЛУИС ДАНИЕЛ И ТИ СТЕ В МИСЛИТЕ И СЪРЦЕТО МИ! Praynig Praynig Praynig

# 158
  • Кори Селести
Тея, незнам какво да ти пиша...само предполагам как се чустваш.
Иска ми се да ти дам кураж..сила...но знам, че ти е много трудно.
Въпреки черните прогнози...ние сме с вас и не преставаме да вярваме, че ще се оправят някак нещата...

пиши какво става...много мисля за вас.

# 159
  • Linz
Много ми мъчно, страшно много...думите не стигат. Моля се!

# 160
  • Sofia
Сърцето ми плаче, очите ми плачат...
Надявам се...

Бъди силна!

# 161
  • София
молим се за вас
дано по скоро има добри новини!

# 162
  • София / Пловдив
  Тея не е влизала отдавна във форумите, повече от 24 часа вече... Дано това да е добър знак, дано, дано, ДАНО!

Миличка, щом можеш пиши как е малкият! Молим се всички за него  Praynig

# 163
  • София
Тея, всички ние сме с теб и с Днаи, молим се за него , нека и господ бъде с вас.
Чакама и се надяваме на добри вести !!!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 164
миличка Тея, моля се за вас Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт