Астрологията... Зодиите...

• 61 965
  • 808
  •   1
Отговори
# 660
  • Далечният изток
Цитат
Черна Луна в Риби

Лилит в Риби- това е едно от най-силните положения на Черна Луна в Зодиака. То прави човека самотен, склонен към всевъзможни тайни пороци. Може да има склонност към алкохолизъм или наркомания, тежки психически отклонения, шизофрения. Кармически такова положение е заслужено с това, че в предишна инкарнация човек се е занимавал с магия, подслушвал е, шпионирал е, разпространявал е наркотици, бил е сводник на малолетни.

# 661
  • offshore & overseas
А "моя" Лилит как да открия къде е? Нещо не съм в час... Crossing Arms

# 662
Точно това разглеждах: http://www.astroto.com/personinfo.php?id=-2&
Тук можеш да видиш къде ти се пада Лилит  Wink

Камерън предполагам всяка черна луна има негативно отражение, въпросът е как ни влияе... то като гледам няма положителни влияния черната луна...

# 663
  • Варна
Камерън, при мен излезе това:  ooooh!

Черна Луна в Скорпион

Черната Луна в Скорпион е едно от най-силните и опасни положения на Лилит в Зодиака. Човек с такова положение е подложен на силни съблазни и може да се чувства като марионетка в ръцете на съдбата. Често ще изпитва удари върху психиката си, което ще предизвиква пълната и трансформация. Той е склонен към самоубийство, изпитва непреодолимо привличане към всичко тъмно и окултно, към магията и опит с ниски астрални същности. Може да заслужи славата си на убиец, маниак или тежко болен психически човек.

Кармически Лилит в Скорпиона показва човек, който в минали инкарнации е бил черен магьосник, престъпник, сексуален маниак или бандит. Той може съзнателно да прави хората жертви на тези си наклонности.

У човек с Лилит в Скорпион може да е поразен пикочния мехур, правото черво, уретерите, половите органи и жлезите с вътрешна секреция. Смърт може да настъпи от удавяне, отравяне с течности, венерически болести и отмъстителни врагове.

Преработването на Лилит никак не е лесно. На първо ниво всякакви промени / брак, развод, уволнение или постъпване на работа / ще предизвикват в него устойчиви фобии, съпроводени с чувство на мистичен ужас и усещането за пълна невъзможност да се защити. Кризите се изживяват дълбоко и емоционално, макар и да не е склонен да споделя. Хората, които го обкръжават, като че ли са подбирани по това, доколко може да ги понася. Лошите мисли или думи на такъв човек, винаги достигат този към когото са отправени и му причиняват зло. Проклятието на човек с Черна Луна в Скорпион е страшно.

При задълбочено преработване човек започва да възприема своите психологически кризи като етап на вътрешно духовно развитие. Той добре чувства магията на вещите, на хората, на местата. Може да възприема астрала и има възможност да управлява света по магически начин.

Смее ли някой да се доближи до мен?  Mr. Green

# 664
  • offshore & overseas
Ами сега! Наборке, и аз съм с Лилит в риби, ама гледай какво още пише! Не чети само лошото! Naughty Ще приемем, че двете с теб сме "на високите етажи"...

Черна Луна в Риби

Лилит в Риби- това е едно от най-силните положения на Черна Луна в Зодиака. То прави човека самотен, склонен към всевъзможни тайни пороци. Може да има склонност към алкохолизъм или наркомания, тежки психически отклонения, шизофрения. Кармически такова положение е заслужено с това, че в предишна инкарнация човек се е занимавал с магия, подслушвал е, шпионирал е, разпространявал е наркотици бил е сводник на малолетни.

Черната Луна в Риби дава заболявания на психиката, склонност към самоубийство, алкохолизъм, наркомания, импотенция или фригидност, опасност от истерия и епилепсия. Трудна работа в разузнаване или подобни закрити обществени заведения – болници, затвори, санаториуми.

Смъртта може да настъпи от отравяне с лекарства, от отрови, от удавяне, от гнойни рани и заразяване на кръвта – сепсис. При преработване на първия етап човек не е склонен да жертва нищо в този живот доброволно. Той се занимава с тайни интриги. Лъжа, коварство , премълчаване са основните принципи на неговото съществуване. Игри със подсъзнанието, самоизмама, илюзорен живот – всичко това е характерно за човек с ниска преработка на Лилит в Риби.

На средно ниво се появява зачатък на жалост, милост, снизхождение и безкористна грижа за другите. Но това ниво на изкупване на кармата предполага получаване на моментални ответни удари за всяко негативно влечение на човека. На това ниво, той е подложен на увреждане, халюцинации, заблуди, илюзии, внушения. На битово ниво той може да бъде подложен на продължителна самота, затвор, попадане в болница или да трябва да се грижи за хронично болен, лишен от подвижност и лежащ човек. Може да се наложи да изпълнява опасна тайна работа.

На високо ниво на преработка човек възпитава в себе си смирение. За него самотата става естествено и творческо състояние в което може да види своите скрити способности и потенциални възможности, за които преди това не е подозирал.

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 22:32 от Мяуче

# 665
  • Далечният изток
Мяуче  Hug

О, не, не чета само лошото.
 Това си виках да не го пускам, ама...като си казала- там сме, на високото. Heart Eyes
Между другото Лилит не се разглежда отделно по принцип, както и другите планети де. Как да кажеш- ама Лилит му дава да е убиец или шизофреник и като видиш в даден хороскоп това /без да познаваш човека/, какво ще кажеш? Той е убиец? Той е луд?  По принцип Лилит не я гледам аз. И не ме е заинтригувала нещо да ви кажа... Че кой си няма пороци и скрити страни?!

# 666
Здравейте и от мен! Аз съм голяма почитателка на астрологията, имам си няколко книжки и когато имам време си ги чета, много са ми интересни. Наскоро си направих и рожден хороскоп в сайта на astro.com това, което ме озадачава е, че имам много планети в 8 дом, останалите са в 9 и 10 дом, само луната ми е в 1-ви дом. Следователно имам много съвпади и почти никакви квадратури и опозиции.

Можете ли да споделите с две думи какво знаете за 8 дом. Съвпадът нали по принцип се смята за благоприятен аспект?

# 667
Как се изчислява Лилит? Това съм го чувала, но само толкова.

Между другото Честито на всички Скорпиони!   bouquetПък тези дни ще пусна инфо за Стрелец.

# 668
Да, изчислих Лилит. Ето какво ми излезна:

Черна Луна в Козирог

Лилит в Козирог превръща човека в упорит, хладен и пресметлив егоист. Той обича да командва, не прощава обидите и грешките на другите и е готов на всичко, за да заеме високо положение в обществото. Проблема е в това, че такъв човек може да направи кариера върху трупове в буквален и преносен смисъл погазвайки човешките закони.

Това положение на Лилит произтича от греховете в предишни инкарнации, а това са превишена власт, тирания и деспотизъм. Привличайки доверчиви хора, този човек под маската на доброжелателност и съчувствие лесно е скривал своите коварни замисли. Неговия цинизъм и пресметливост са знаели само тези, които вече фактически е унищожил.

Лилит в Козирог отговаря за болестите на гръбначния стълб, коленете, костите, зъбите, кожата.

Смърт може да настъпи от автокатастрофи, падания, нещастни случаи в планината, земетресения.

Преработването на това положение на Лилит идва за сметка на изкупването на минала вина по пътя на смирението и отказ от властта и манипулиране на зависещи от теб хора. Включването на Лилит в преработката може да превърне човека от коварен манипулатор в нещастна жертва на манипулации на управляващи, които ще го използват като неодушевено оръдие за изпълнението на техните планове. За да преодолее тези трудности на човек му е необходимо твърдо да определи съществува ли света за него или той съществува заради света и да установи ясна граница между желанието да бъде за нещо отговорен и да има власт или да вземе върху себе си тази отговорност, която изисква от него кармата.

# 669
  • Далечният изток
Здравейте и от мен! Аз съм голяма почитателка на астрологията, имам си няколко книжки и когато имам време си ги чета, много са ми интересни. Наскоро си направих и рожден хороскоп в сайта на astro.com това, което ме озадачава е, че имам много планети в 8 дом, останалите са в 9 и 10 дом, само луната ми е в 1-ви дом. Следователно имам много съвпади и почти никакви квадратури и опозиции.

Можете ли да споделите с две думи какво знаете за 8 дом. Съвпадът нали по принцип се смята за благоприятен аспект?

8 дом е домът на секса, парите на другите, наследство, окултни науки. Всичко казано за Скорпиона, се отнася и за човека, в чийто хороскоп е акцентиран осми дом. И все пак е важно кои са тези планети там, кой е знака там, така можем да си говорим само общи приказки /да пишем по-точно/. Отнася се и за съвпада. Напр. ако слънцето е в съвпада, положението е едно, ако сатурн е в съвпада- друго и т.н.
Луната в 1 дом дава емоционалност и въображение, чувствителност. И пак е важно в кой знак е.

# 670
Камерън, благодаря ти за включването. Ето това е рожденният ми хороскоп:
Както виждаш имам цели 5 планети в 8-ми дом, това винаги ме е озадачавало.

# 671
 Mr. Green уауууу. Да ти имам осмия дом  Mr. Green. Ето го и моя - с едва три планетки в него, но пък с доста квадрати и червени линийки

# 672
  Какво означават квадрати и червени линийки? Rolling Eyes

# 673

Квадрати-т.е. квадратури, това е аспект между две планети. Червените линии обозначават квадратурите и опозициите, а сините тригоните и секстилите.

Танина, при теб поне има разнообразие, на мен половината ми планети са в един дом.

А този текст за лилита в Козирог откъде е? Да не би от астрото? Обикновенно там чертаят такива мрачни прогмози. Аз всеки месец чета, че ще се развеждам Laughing

# 674

Квадрати-т.е. квадратури, това е аспект между две планети. Червените линии обозначават квадратурите и опозициите, а сините тригоните и секстилите.

Мерси за отговора. Simple Smile Обаче не разбрах,какви послание носят те?

Общи условия

Активация на акаунт