Астрологията... Зодиите...

• 61 968
  • 808
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,аз днес както готвих Mr. Green и ми хрумна идея-понеже някои от вас са наистина добри не може ли срещу определена сума да ни изготвите по един хороскоп Flutter

Отдавна искам,а наистина незнам добър към който да се обърна.А цените на Алена са ми соленички Rolling Eyes

# 346
Ea, в Русе има една готина астроложка, предполагам че прави хороскопи - http://www.clubastrology.net/phpBB2/profile.php?mode=viewprofile&u=2 Инак аз много харесвам Кирил Стойчев, но всъщност не съм си правила никога хороскоп, а и май нямам намерение засега...

А на Алена според мен цените са неоснователно високи. Тя е известна, но това не я прави добър астролог... поне това, което съм чела от нея е крайно и едностранчиво.

# 347
  • гр.Добрич
Мале момичета, много сте изписали. Аз нищичко не разбирам от зодии, но все пак има някой вярни неща от това, което съм чела.
Ако имате свободно време кажете 2-3 думички за мен. Родена съм в Добрич на 11.12.1976г. в 09.15ч.
Благодаря.

# 348
Ами ако не знам в колко часа съм се родила - тогава какво правя? newsm78
Ми и аз не знам щолко часа съм родена. Май към 22:30 . Пусто....Мама е помни  Simple Smile

# 349
  • Далечният изток
Maktub и Мяуче, можете ли да ми видите транзитите на 14.07., че ми е много важно. Става въпрос за изпит. smile3547

# 350
  • offshore & overseas
Maktub и Мяуче, можете ли да ми видите транзитите на 14.07., че ми е много важно. Става въпрос за изпит. smile3547

добре, но ще ти пиша по-късно довечера или утре на лични, ок?

# 351
  • Далечният изток

добре, но ще ти пиша по-късно довечера или утре на лични, ок?

Kissing Heart newsm26

# 352
Понеже съм съвсем нова в тази тема - ректификация newsm78
И какъв е този хороскоп ,при който се взимат датите и годините на родителите?

И аз , като теб не си знам часа на раждане , само приблизително , и когато отидох на астролог , той ми определи часа на раждане , задавайки ми различни въпроси свързани с моето АЗ , ако мога така да се изразя. По съвпаденията в отговорите определи часа ми на раждане , според , който ми направи хороскоп.Невероятно точен и верен .Някой от предсказанията , които тогава ми изглеждаха абсурдни вече са факт  Simple Smile

# 353
Maktub страшна си,мерси Hug

Аз я познавам,сега се сетих,ама моята Юпитерова разсеяност Whistling

# 354
За себе си няма да питам, понеже не съм убедена все още в достоверността на тези изчисления, но имам една приятелка, която много се увлича по астрологията и винаги й казват някакви странни неща във връзка с датата и времето на раждане...
Ако не е нахално, какво бихте казали за нея? 13.10.1988г., 18:30, София. Планетите й ги знаем, даже вече наизуст ги научих покрай нея  Laughing Имаме и 2 общи, май, но все пак ми е интересно, че все някакви апокалиптични неща й приказват.

# 355
  • Варна
Ами ако не знам в колко часа съм се родила - тогава какво правя? newsm78
Отиваш в общината в града, където си родена, търсиш ЕСГРАОН-а, влизаш и питаш. Вадят архивите (пазят се 70 години ако не се лъжа), намират те и ти казват. При това нищо не плащаш (освен ако не са го направили вече платено, но не вярвам, тази услуга е доста непопулярна). Преди около 2 години ходих да питам за себе си, няма проблем, казват ти. И си го запиши някъде като ти го кажат, че се забравя. Без малко да ми се наложи да ходя втори път. Laughing

# 356
  • Варна
Не бих се доверила астролог да ми определи часът на раждане като ми задава определени въпроси. Има смисъл човек да си знае часът на раждане само при положение, че го знае с абсолютна точност, а не виждам астрологът как би могъл да го постигне. Така че - търчете към общината, там си пише.

# 357
  • offshore & overseas
Виж, това, което казва Мимс-Мимс, е доста занимателно. Мимс, а за родените в София, в коя община по-конкретно да ходят, на болницата, в която са родени, или? Как мислиш? Thinking Аз искам да си потвърдя часа на раждане, щото майка ми твърди, че е сигурна, но нещо ме съмнява...

В тази връзка, я ми подскажете как да си сменя името. Подозирам, че става в общината, ама кво по-точно се прави. newsm78 Аз вече веднъж съм действала по въпроса (и то само преди 4 години), че нали се жених и си добавих една фамилия, но нищичко не помня. Сега искам да си махна моминската, но се колебая дали да се хващам на това хоро. ooooh!

# 358
  • Варна
Виж, това, което казва Мимс-Мимс, е доста занимателно. Мимс, а за родените в София, в коя община по-конкретно да ходят, на болницата, в която са родени, или? Как мислиш? Thinking Аз искам да си потвърдя часа на раждане, щото майка ми твърди, че е сигурна, но нещо ме съмнява...

Не знам, иди в една община и питай. Аз съм родена в Девня, а там е една община. Но задай конкретно въпроса, т.е. че искаш да си научиш часа на раждането, за да могат да те насочат правилно. Отначало ще те гледат малко като отровени, но да не ти пука Peace

# 359
  • offshore & overseas
  LaughingСтига директно да не ме изметат от там, смятам, че мога да изтърпя един два отровни погледа.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт