Астрологията... Зодиите...

• 61 965
  • 808
  •   1
Отговори
# 675
  • СОФИЯ
Кога  се проявява Лилит , в определени етапи от живота ли   Rolling Eyes /извинете за глупавия въпрос , но наистина не съм наясно  Embarassed /
Относно моя, прочетох такива страхотии , които нямат нищо общо с моя характер . Лошото е , че не знам точния час в , който съм се родила  Confused

# 676
  • offshore & overseas
Тълкуванията за Лилит в домовете и в знаците е наистина от astroto.com

shushi7777, ако схващам правилно, не става дума за периоди, а за тенденции в хороскопа, или за предразположения.

Както и Камерън вече спомена, трябва да се гледа рождената карта като цяло, както и всички аспекти между планетите, защото някои може да се неутрализират, а влиянието на други да се засилва и т.н., така всичко звучи много общо и условно, най-добре ще си го видиш в твоя birth chart (звездна карта). Ама ти пък като не разполагаш с часа си на раждане, не знам как да постъпиш. Преди време тук се дискутираха варианти, можеш да се поразровиш малко назад в темата. Thinking

Аз пък имам 4 планети в 7-ми дом, не е малко. Щерката пък е натрупала пет в 12-ти.  #Crazy

Ей го моя чарт:

Да питам знаещите, Лилит това всъщност е Chiron, нали? Досега бях чела все на английски и изведнъж взех да изпитвам терминологични проблеми. Mr. Green

# 677
  • СОФИЯ
Мяуче , благодаря ти , знам , че без час на раждане е трудно и неточно , убедих се и след като прочетох уж моя Лилит - едва ли това са верните тенденции , просто са точно в другата противоположност на характера ми , а пък ако действително са те , съм невероятно щастлива , че не са се проявили  Crazy

# 678
Селма, по принцип квадратурите и опозициите се смятат за неблагоприятни, а сексилите и тригоните са благоприятни аспекти. Но много зависи кои са планетите, в кой дом са, в кой  зодиакален знак са. Виждала съм и опозиции, които са доста благоприятни, виждала съм съвпади, които са и благоприятни и други, които са неблагоприятни.

# 679
  • Sofia
Кога  се проявява Лилит , в определени етапи от живота ли   Rolling Eyes /извинете за глупавия въпрос , но наистина не съм наясно  Embarassed /
Относно моя, прочетох такива страхотии , които нямат нищо общо с моя характер . Лошото е , че не знам точния час в , който съм се родила  Confused

шуши,

и с мен се получи същото - падна ми се, че Лилит ми е в Рак, нищо не се отнася до мен от написаното за Лилит в Рак /аз съм със Слънчев знак Риби/  Shocked

искам и аз да си направя подобна на вашите звездни карти

но не зная как и нищичко не разбирам, може ли някой да даде инфо като за мен - пълен лаик, но много любознателен   bouquet

# 680
Селма, по принцип квадратурите и опозициите се смятат за неблагоприятни, а сексилите и тригоните са благоприятни аспекти. Но много зависи кои са планетите, в кой дом са, в кой  зодиакален знак са. Виждала съм и опозиции, които са доста благоприятни, виждала съм съвпади, които са и благоприятни и други, които са неблагоприятни.
  Интересно!Благодаря ти!
  Имам си карта направена от проф. астролог,трябва да се вгледам в нея по-внимателно....Дано не се объркам още повече.... Crazy

# 681
vihrogonche, как си с чуждите езици? Можеш да влезеш в  www.astro.com , но  трябва да се регистрираш. След това избираш my astro не съм сигурна дали и регистрацията не се правеше от там не помня вече Embarassed но знам със сигурност, че като влезеш в менюто my astro си въвеждаш данните и ги запаметяваш. След това избираш free horoscopes и от там избираш  Chart drawing, Ascendant и така ще ти излезе чарта. Също така в менюто free horoscopes можеш да избереш Astro Click Portrait и там като кликваш върху планетите или домовете ще прочетеш кратко обяснение на рожденният ти хороскоп.

Не го обясних много ясно, нещо ако объркаш-питай Wink

Селма, можеш и ти да направиш същото и така да си прочетеш точно какво означават   аспектите ти.

# 682
  • Далечният изток
Мяуче, нищо общо нямат Лилит и Хирон. Ето нещо за Хирон:
Цитат
Хирон е нещо средно между астериод и комета, открит е през 1977 г. и влиянието му още се изследва

Някои астролози казват че управлява Дева, други Везни, трети Стрелец, четвърти - Телец...

Според други изобщо не си заслужава да се отделя внимание на това тяло в хороскопа, защото бил прекалено малък и далечен. Но личните ми наблюдения показват че аспектите на Хирон не са за пренебрегване. Неговия глиф наподобява ключ и това е може би основното влияние, което той има в хороскопа - да отключи определени сили, енергии, събития, които другите планети символизират

# 683
  • Sofia
vihrogonche, как си с чуждите езици? Можеш да влезеш в  www.astro.com , но  трябва да се регистрираш. След това избираш my astro не съм сигурна дали и регистрацията не се правеше от там не помня вече Embarassed но знам със сигурност, че като влезеш в менюто my astro си въвеждаш данните и ги запаметяваш. След това избираш free horoscopes и от там избираш  Chart drawing, Ascendant и така ще ти излезе чарта. Също така в менюто free horoscopes можеш да избереш Astro Click Portrait и там като кликваш върху планетите или домовете ще прочетеш кратко обяснение на рожденният ти хороскоп.

Не го обясних много ясно, нещо ако объркаш-питай Wink

Селма, можеш и ти да направиш същото и така да си прочетеш точно какво означават   аспектите ти.

Благодаря ти от цялото си сърце!  Heart Eyes   bouquet  Hug

Ще взема да се пробвам и после ще докладвам тук какви съм ги насътворила...  Laughing  Mr. Green  Flutter  bowuu

# 684
  • offshore & overseas
Благодаря ти, Камерън. Аз се поразрових и ето какво открих в Уикипедия:

Astrological Lilith

-------

In modern Western astrology, "Dark Moon" Lilith. It is not an actual phase of the moon, but is a blank focus of the ellipse described by the moon's orbit (the other focus occupied by the Earth). Dark Moon Lilith is often employed in astrological chart readings. "The Dark Moon describes our relationship to the absolute, to sacrifice as such, and shows how we let go.”

The moon's hypothetical apogee point (the point at which it is furthest in its orbit from the Earth), is known as "Black Moon" Lilith. It is said to signify instinctive and emotional intelligence in astrological charts.

-------

Това е "терминът" на английски и ми се струва, че отговаря и на въпроса на shushi7777.

М/у другото, цялата статия е много интересна, който иска може да погледне. Има я и на руски (за Селма специално  Wink).

# 685
  • СОФИЯ
Благодаря ти, Камерън. Аз се поразрових и ето какво открих в Уикипедия:

Astrological Lilith

-------

In modern Western astrology, "Dark Moon" Lilith. It is not an actual phase of the moon, but is a blank focus of the ellipse described by the moon's orbit (the other focus occupied by the Earth). Dark Moon Lilith is often employed in astrological chart readings. "The Dark Moon describes our relationship to the absolute, to sacrifice as such, and shows how we let go.”

The moon's hypothetical apogee point (the point at which it is furthest in its orbit from the Earth), is known as "Black Moon" Lilith. It is said to signify instinctive and emotional intelligence in astrological charts.

-------

Това е "терминът" на английски и ми се струва, че отговаря и на въпроса на shushi7777.
М/у другото, цялата статия е много интересна, който иска може да погледне. Има я и на руски (за Селма специално  Wink).

Говоря само италиански  Confused

# 686
Банда
темата ни затъна ...
Айде ... Нова година - Нов късмет за всички  Mr. Green

# 687
  • offshore & overseas
Банда
темата ни затъна ...
Айде ... Нова година - Нов късмет за всички  Mr. Green

Ахам, хайде сега да разгърнем звездните карти и да изчегъртаме по една мноо оптимистик прогноза. Mr. Green

# 688
честно казано, нищо не разбирам от астрология. Безкрайно ми е интересно, но гледам и нищо не разбирам. Провокирана от вашите карти, погледнах в нета и моята. Много е шарена, но в 7ми 8 и 11 дом нямам нито една планета. Преобладаващи планети имам в 5 ти и 6ти дом.
УТре ще ми правят проф. хороскоп и ще сравня картите:)Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
а какво значи липсата на планети в някои домове?

# 689
  • Далечният изток
Според мен, ако в някой от домовете липсва планета, значи в делата, за които отговаря домът, няма да има нито щастие, нито нещастие- просто всичко ще е идеално. Или по-точно- така, както трябва да бъде по принцип. Когато няма планети в 7 дом, може да значи слаб или никакъв интерес към брака, или съжителство на семейни начала без брак... Но естествено се гледат още много аспекти и така казано само липса на планети, не мога да ти отговоря точно. 5 и 6 дом са съответно на любовта и работата, но пак трябва да знаем кои са планетите и какви аспекти правят. Hug

Общи условия

Активация на акаунт