М & БИ - 69

• 25 763
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
  • по пътеката
привет на вси4ки! дезертке, айде приклю4вай с изпитите, 4е се заформя форумско лято със срещи,разбира се при желание! Peace
благодаря за пожеланията, ние си го 4акаме утре баткото, шалла, да се прибират живи и здрави!! вили, тъй като по юли си ваканция, Thinking пусни малко отпуска от зада4ки за една взгяда по морето!  chef  bouquet
за вси4ки елени и костантиновци и прозиводните, 4естит имен ден!  bouquet  bouquet  bouquet
магде, багаж засега не се о4ертава да местим! няма да се остава поне сега! няма време за нищо!зна4и принципно е тунис -софия или варна ,зависи от вида карго! нищо не пре4и да имам инфо за цени и фирми, така,4е мерси за каквото и да е инфо предварително!
дала, дадох ти сайта, при нас е през агенция за самолетни билети, туристи4еска фирма  е!
кате2, явно много си заета, за кога се каните за семейно събиране? стискам палци да ти мине тежкото! много интересни неща пишеш за децата с увреждания исираците!
хари, и на тебе  успех да издириш мом4ето! ние  поддържахме дълги години с помощи - дрехи едно семейство с майка с ментално увреждане следствие на някаква криза на ли4ността и 4 деца-карамел4ета, спасен 4рез 4ервен кръст от страната на таткото! децата порастнаха , ве4е са големи хора, благодарение на баба си и вуй4о  си, намериха своето място в живота, но след като се преместиха не знам какво стана!  Thinking
сабина, как сте? бързо оздравяване на домо4адието, да  пратиш едни големи гуш от нас на децата! Hug Hug Hug

# 136
ееее-разчувсвахте ме Cry Cry-е поне така всички разбраха,
че съм Елена и ща, не ща трябва да почерпя-да знаета,че е от СЪРЦЕ

Горе са предястията,а отдолу десерта Wink
основното в следващото съобщение,че още се пече на дървените въглища
-нали ви замириса вече  bouquet  bouquet

# 137
ЕТООО-идвам-почвайте,че като изстине -не е същото

нещо за топкане(хумос) Wink
и лахме бе ажен,за който харесва  chef

# 138
  • по пътеката
дуа, мерси, ще се по4ерпя първа както, 4е ли! ама другите как така не са наобиколили поне сладките?!  newsm78къде ли си хапват истински сладости и мешуи, оха!  chef  bouquet

# 139
 Дуа, Честит имен ден!Да си жива ,здрава и много обичана и щастлива.
Аз днес съм до никъде.Тръгна ми от сутринта,успах се, изпуснахме буса ,цял ден си играя с едни поръчки от Щатите и тях съм объркала.Май е крайно време да легна да се наспя една вечер.
Ако има още празнуващи днес ги поздравявам от сърце.

# 140
  • София

На DUA с пожелания за много здраве, щастие и успехи!И с голяма благодарност за отзивчивостта и топлото посрещане!Ако сред останалите мами и техните близки също има именяци - нека здравето и щастието да бъдат  и техен постоянен спътник!

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 20:08 от sarated

# 141
  • USA
Здравей народе,аз се върнах,но нямам време за писане.
Дуа,честит имен ден!Да си все така красива и много обичана мама и съпруга!
Момичета,почерпете се за здравето на мойта Елла(почти Елена Wink).
Това е от неделната разходка с приятелката ми.Супер си изкарахме.

# 142
  • по пътеката
скай , как е гостът? оправили ли са се без тебе? много вкусни4ко си прекарала, какво е това със сметанката и ягодите? а в онази странна купи4ка като фонтан4е?  newsm78 #Crazy  chef bowuu  bouquet

# 143

Ех Дуа , надявам се да ти харесат и тези рози,така топнати в буркан, че ми се искаше да ти постна всички красиви цветя от нета,  ooooh! ама не става.
Честит празник, весела и щастлива, доволна и търпелива , обичана и .....все хубави неща. Аллах маак я хабибти.

# 144
DUA 4естит имен ден хабибти,жива и здрава да си ми bouquet
тука съм ,не съм ви забравила ама моита кайсиика много ревлива,сега се и постопли и пове4ето сме навън,така успявам да си по4ина от ве4ното й мрънкане и реване Praynigкога ще излезне първия ни зъб да се успокоим малко
целувки на вси4ки Heart Eyes

# 145

поздрав за вси4ки "ливанки"

# 146
http://www.ramania-bg.com/index.php?s=25ce3b1266c2e86928e057614a … topic=97&st=0
много хубав сайт и говори за корана и жените

# 147
  • Монреал

Честито на всички Елени и Ели-та. Да сте живи и здрави и винаги усмихнати!   bouquet

# 148
Добро утро   bouquet
Дуа, мила , благодаря че питаш за мене  Heart Eyes Добре сме, алхамдулилах, гледаме се с малката а Бебе расте - вече съм в 17та г.с. Тя прави първи опити да срича думи (на английски) . Мъжо ще ни води днеска на хотел в Ал Айн и съм много щастлива, че ще сменя обстановката . И че някой ще готви вместо мен  Party И ще плувам!!  Hug Инак през седмицата е доста скучно, тук за разходки не става щото вече е 47 С навън. Единствената опция са търговските центрове, ама отбягвам да ходя всеки ден, защото все ме изкушава някой парцал от Манго или Промод или Камалю, а хич не са евтини...
Вчера си получих резултата от първия ми тест по арабски - имам 26.5 точки от общо 30. Добре е , ама можеше и по-добре  Flutter
 И аз ти пожелавам всички най-прекрасни неща, да ти се случат. Каквото пожелаеш, да го постигаш. И у дома всички да те слушат, и ти да си боса (ама мъжо да си мисли че е той  Wink ) Пожелавам ти ги искрено,  защото си добричка и те харесвам -  именните дни не ги честваме у нас. А софрата ти си я бива  Peace Арабската кухня наистина е враг на всички диети  Joy
Хаяти ,благодаря че ни каза за филма Маунтин оф Елла, да не го гледам. На мене и дъ Кингдъм не ми допадна, по същата причина. Показват хора в саджда, после показват куршуми ... какво е общото се питам Cry
Достатъчно ми е че се самоизмъчвам да гледам антиислямски клипчета по Ю Тюб - там бъка от такива! Опитваш да намериш нещо образователно-ислямско, а откриваш антиислямско. Ама и тези корумпирани имами са виновни, дето залъгват наивниците с лъжите си  Tired... Исляма е религия на  толерантността и средния път, как някои мюсюлмани не го разбират! А дават шанс на западните медии да ни изкарат мъжете сатани, а нас - подтиснати комплексарки  Shocked
Гледам че има отчетен форум на бременните мами в чужбина. В момента предимно бг-германки се подвизават там, та реших да им пиша. Свеър, Снежнатамар - защо не се включите, да го разнообразим малко този форум   Wink
Свеър, този ислямски учен ,който спомена по Дубай ТВ , е бил съсед на бабата на мъжа ми в Багдад  Simple Smile И ние понякога гледаме предаването му, доста интересни неща казва, машалла - ама мъжа ми трябва да е моуджуд (наличен) че да ми прави таржим (превод)  Joy
Шилан енд Шиар, вчера цял ден не мога да се съвзема от разказа ти  #Crazy За сирийския баща, дето  прострелял сина си че се е оженил за българка  Sick Бива, бива властност от страна на родителите... ама пък чак толкоз не бива! Уф, не ти е лесно...ако ходиш към хасаке, постави предварително условие да се разоръжат  hahaha   Confused
Готина руса коса на снимките bouquet Аз веднъж се изрусих, ама замязах на мечето Миша, хич не ми ходи русо... виж, червеното е бомба  Peace
Много поздрави на всички мами и не мами , които пишат тук   bouquet

# 149
Привет  Hug
Младежът рано- рано ми звънна да ми честити "деня на учителките"  Grinning- в Афганистан го празнуват днес. В това отношение ние изоставаме с два дни.
На мен ми предстои натоварен ден и още по- вълнуваща нощ. Първо- подготовка за открития урок, после- прическа и прочие глезотии... Вечерта е балът на моите сладури.
Лек и приятен ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт