Мнения за 125 СОУ "Боян Пенев", Младост 1

• 124 714
  • 1 037
  •   1
Отговори
# 930
  • София
За УН не знам.
В петък получих Решение от у-щето по последното ми заявление по ЗДОИ. Най-накрая ще предоставят Решението на ПС за униформите от 31.01.2014 г. Ще предоставят и логото. В 30 дн. срок тр да отида да ги взема. Следобед ще проверя в съда какво "запитване" са отправили във вр с чл. 166 АПК.
Благодаря ти за отговора. Simple Smile

# 931
  • СОФИЯ
В придружителното писмо до съда няма нищо във вр с чл.166. Упълномощеният адвокат е жена.

# 932
Има ли изобщо нещо интересно или просто "приложено препращаме"? Wink

# 933
  • СОФИЯ
Има ли изобщо нещо интересно или просто "приложено препращаме"? Wink
Не знам кое може да е интересно оттук насетне, защото представите ми за съдебно производство са обременени с годините  Grinning и действително, както уточниха родители, е неразумно да се споделя всичко тук. Все пак ответникът е представил заверени "Вярно с оригинала" копия на варианти от оригинални документи, за които се изисква утвърждаване, но утвърдени такива не са представени по делото.
Има разпореждане на съда, съгласно което в качеството ми на жалбоподател следва да докажа качеството на родител на дете от 125 СОУ. Това не е странно, в случай че страната оспорва правото/интересът от обжалване. Доказва се лесно - издаден от у-щето документ на детето за завършен клас+ Удостоверение за раждане, от което се установява качеството ми на родител/майка.
Съдебното производство тепърва започва и смятам, че са разбираеми причините да не споделям всичко.
 Уважения  bowuu , за борещите неправдата по другите възможни законосъобразни способи  newsm10

# 934
  • СОФИЯ
За УН не знам.
В петък получих Решение от у-щето по последното ми заявление по ЗДОИ. Най-накрая ще предоставят Решението на ПС за униформите от 31.01.2014 г. Ще предоставят и логото. В 30 дн. срок тр да отида да ги взема. Следобед ще проверя в съда какво "запитване" са отправили във вр с чл. 166 АПК.
Оказва се, че само ти си НИК. Предлагам да се запознаем  Stop Peace

# 935
мама САННЯ, абсолютно разбираемо! Стискам палци и ако мога да помагам, знаеш къде да ме намериш.  Hug

# 936
  • София
За УН не знам.
Оказва се, че само ти си НИК. Предлагам да се запознаем  Stop Peace

С удоволствие, но знам, че това ще свърши зле за децата, а и за мен. Не - знам - уверен съм!  Писах го няколко пъти в темата съвсем откровено - имам възможност да наблюдавам Анастасова, а и няколко учителки и изводите са ми - че може да се очакват всякакви селски простотии. Не само се очакват - те се случват. Това са ми наблюденията и не мога да ги пренебрегна към този момент. Ето защо ще отложим запознанството за напред.   Animal Snail

# 937
  • СОФИЯ
Мале мале ... Laughing, аре без коментар. А преди няколко страници предложения за нова НПО...такова, онакова  Stop Шубето е голям страх, А?   Laughing

# 938
  • София
Мале мале ... Laughing, аре без коментар. А преди няколко страници предложения за нова НПО...такова, онакова  Stop Шубето е голям страх, А?   Laughing

newsm10

# 939
  • София

Аз го написах това още преди n страници, после го повторих пак n пъти. Нищо ново. Така мисля, написал съм го без да увъртам.

# 940
  • София, Младост 3
Знаете ли дали УН предприе стъпки за уведомяване на родителите, че изпълнението на ПС за въвеждане на униформите се отлага заради заведеното дело? Някой по-горе беше споменал нещо, че са поели ангажимент?

На последното събрание УН дискутира въпроса, след като официално бяха уведомени за жалбата от директорката, но така и не взеха решение да уведомят родителите, въпреки моето настояване, че така е редно. Директорката извади един голям коз - към 30 май над 80% от родителите били подали поръчки в Бонита  Shocked и според нея не било нужно да се всява паника... още повече, че дори съдът да отмени решението, те бързо щели да се организират по сътоветната процедура и да приемат отново същите униформи, за да няма загуби за вече поръчалите.  Всъщност не съм сигурна доколко това е коз или неразумно поет риск  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 12:33 от pilence_74

# 941
  • София
Знаете ли дали УН предприе стъпки за уведомяване на родителите, че изпълнението на ПС за въвеждане на униформите се отлага заради заведеното дело? Някой по-горе беше споменал нещо, че са поели ангажимент?

На последното събрание УН дискутира въпроса, след като официално бяха уведомени за жалбата от директорката, но така и не взеха решение да уведомят родителите, въпреки моето настояване, че така е редно. Директорката извади един голям коз - към 30 май над 80% от родителите били подали поръчки в Бонита  Shocked и според нея не било нужно да се всява паника... още повече, че дори съдът да отмени решението, те бързо щели да се организират по сътоветната процедура и да приемат отново същите униформи, за да няма загуби за вече поръчалите.  Всъщност не съм сигурна доколко това е коз или неразумно поет риск  Rolling Eyes

Е просто чудно...Анастасова и Бонита - вечна дружба!

# 942
  • София
Ясен Нешов,

Аз имам един въпрос към теб. След като ясно заяви, че те е страх да се идентифицираш и да предприемеш някакви реални действия, какво очакваш да постигнеш с преливането от пусто в празно из Интернетските форуми?

# 943
  • София
Ясен Нешов,

Аз имам един въпрос към теб. След като ясно заяви, че те е страх да се идентифицираш и да предприемеш някакви реални действия, какво очакваш да постигнеш с преливането от пусто в празно из Интернетските форуми?

Световен мир! Whistling

Ти за мен не се грижи...

# 944
Нешов, тук вече се изложи.

Общи условия

Активация на акаунт