Мнения за 125 СОУ "Боян Пенев", Младост 1

• 124 698
  • 1 037
  •   1
Отговори
# 960
От дстатъчно дълго време върви дискусията и в бг-мама за това дали е задължително да се купуват нещата от бонита. Откакто върви дискусията е казвано доста пъти - НЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА КУПУВАТЕ ОТ ИЗБРАНАТА ФИРМА.
Нито пък някой по някакъв начин може да ви задължи.

# 961
  • СОФИЯ
Joie, ама пак нито дума за делото Grinning

Вчера имах малко свободно време преди заседание в съда и гледах делото. Не успях подробно да разгледам всички представени от у-щето документи, но от протокол от заседание на ПС, на което е обсъждана жалбата ми, тази учителка се е изцепила как родител "има наглостта да препоръчва" нещо на ПС. Тези хора в кое измерение живеят? Де не е някоя паралелна реалност  newsm08

# 962
  • София
Тези хора в кое измерение живеят? Де не е някоя паралелна реалност  newsm08

Живеят в един друг строй, когато за свободомислие и инакомислие са пращани хора в лагери. bowuu

# 963
  • София
Те преди това и за проверката на РИО не споменаваха, както и за тази на администрацията на Омбудсмана. Вече достатъчно обширно сме изразили разочарованието си от ръководството на 125-то СОУ. Нищо конструктивно и в името на доброто и спокойствието на децата не очаквам от тях.

# 964
  • СОФИЯ
Те преди това и за проверката на РИО не споменаваха, както и за тази на администрацията на Омбудсмана. Вече достатъчно обширно сме изразили разочарованието си от ръководството на 125-то СОУ. Нищо конструктивно и в името на доброто и спокойствието на децата не очаквам от тях.
А освен твоята и моята жалба е имало поне още една до РИО, з по делото има три констативни протокола. Абе интересни като съдържание са представените документи, но делото е още в деловодство, а там е неудобно, з се чете на крак. Като го насрочат ще го прехвърлят в адвокатска стая и ще му отделя повече време. Ако някой е любопитен може да дойде с мен.

# 965
Баш "на време" идват тези пояснения - "Вижте колко сме ларж, а вие пак не сте разбрали!"
Въпросите към ръководството валят от Март 2014, а поясненията им се появяват в средата на юни. 
Гратисният период е 6 месеца от АПРИЛ, ама съобщават за него на 16 юни!
Ей на това му се казва бързина, точност и коректност!  ooooh!

От дстатъчно дълго време върви дискусията и в бг-мама за това дали е задължително да се купуват нещата от бонита. Откакто върви дискусията е казвано доста пъти - НЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА КУПУВАТЕ ОТ ИЗБРАНАТА ФИРМА.
Нито пък някой по някакъв начин може да ви задължи.
Trapa, така е, но ключа е, че дискусията вървеше тук, а официални и ясни съобщения от ръководството и УН липсваха. Толкова противоречива инфо представиха... И сега когато масата се върза, могат да дадат по-ясни съобщения!
Относно родителите, които се включиха в схемата, ами техен проблем! Обществото ни е овче и при единици има мисловна дейност. Жалко, но факт!

мама САННЯ може ли аз? Simple Smile

# 966
  • София, Младост 3
 hahaha

...тази учителка се е изцепила как родител "има наглостта да препоръчва" нещо на ПС. ...
Е, не! Казвам ви честно, това е най-забавната тема, която съм чела от много време насам.  Laughing Чудно ми е как въобще може да хрумне на протоколчика да запише по този начин коментар в официален документ...  Joy

Иначе аз влязох в темата да споделя, че в момента има 20% намаление на училищните униформи в  Маркс и Спенсър. Има толямо разнообразие от тъмно сини на цвят дрехи. Аз лично се възползвах от някои предложения, между които два суитчера на обща цена равна на цената на сутичера на Бонита барабар с намалението.

Нека да отдадем заслужено признание за макар и закъснялата новина от сайта. Винаги е по-добре късно, отколкото никога.
Само едно ми е много интересно. Какво ще се случи, ако съдът не се произнесе (както лично аз очаквам) до 10.10? От правна гледна точка децата няма да са задължени да носят униформи...дали някой ще съобщи това въобще? И как би се погледнало на деца, чиито родители си позволят своеволието да ги пратят без униформа на училище?

Оооо, и аз ще дойда да чета бисери с теб, Саня!

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 13:21 от pilence_74

# 967
  • СОФИЯ
ОК, ще се уговорим на ЛС.
И всички решения са взети с пълно единодушие  Laughing Дет се вика то това е статистически невъзможно. Где обаче потънаха протоколите от последните заседания на УН?

# 968
  • София
Тези хора в кое измерение живеят? Де не е някоя паралелна реалност  newsm08

Живеят в един друг строй, когато за свободомислие и инакомислие са пращани хора в лагери. bowuu

Каквото и да си говорим - Ирена Анастасова трябваше да направи необходимото, за да излезе от хипотезата за корупция. Тези съмнения за корупция ще и висят над главата като дамоклев меч с години. Каквото и да прави от тук нататък все ще я свързваме с "А-а-а, онази, където разигра схемата със скъпите униформи в 125-то".

# 969
Мислиш ли, че на някой му пука какво е нашето мнение? Партийната конюнктура е страшно нещо и изисква жертви!  Някой по трасето над нея се е "облажил" наистина, но едва ли е тя самата!

# 970
  • София
Здравейте, мами и татковци!

Виждам, че усилено дискутирате темата за униформи, но бих искала да попитам за мнение за две госпожи, които сега поемат първокласниците там. Става дума за г-жа Ирена Тасева и г-жа Нина Вълкова. Някой може ли да сподели мнение за тях? Ще ви бъда много благодарна!
Поздрави!

# 971
Имам чудесни впечатления от Вълкова

# 972
# 973
  • София
Сега е моментът "Господарите" да се включат  Mr. Green

# 974
  • София
Ха , честито да й е. За огромно съжаление, че няма да освободи училището от присъствието си  депутатстването й ще е кратко.
 От друга страна ако имаше поне грам човешко достойнство изобщо нямаше се хваща на това хоро. Жаждата за слава обаче е по-силна явно.
Но ще се окичи и с титлата депутат. Нищо, че ще е само един- два месеца и то в най-позорния парламент и най-позорното управление на държавата.

Общи условия

Активация на акаунт