Отговори
# 120
  На 6 месеца - 118 хемоглобин Simple Smile, захраних 1 седмица по-късно.

# 121
Май ние сме с най- нисък хемоглобин от всички- 92. Да се притеснявам ли? Не ми изглежда анемичен, даже никак. Започнах да го захранвам малко преди да направим изследванията. Сега му давам повечко елда и просо, дано да се оправи хемоглобинът му...

# 122
 Ние днес  направихме изследванията - хб 113,а още сме незахранени Grinning
 Много съм щастлива, тъй като моят хб през цялата бременност беше около 100 (и малко под 100),а след раждането имах ужасна кръвозагуба, довела до хб 57 Shocked и кръвопреливания... Явно хб на майката не оказва чак такова влияние върху бебето Grinning

# 123
  • София
На 6 месеца и половина ХБ на Калоян беше 105.Захранене е на 6 месеца.
Започнах да давам месни пюрета всеки ден,давах и от време на време Малтофер,но не е имало нужда,както се оказа после.
На 7 месеца и половина ХБ му беше 140.

# 124
105,искаше ми се да е повече,ама не.Захраних я на 6м и 2дни.

# 125
  • В заешката дупка
Нямам никаква идея. И аз живея у чужбинско и тоз въпрос явно не ги вълнува. Mr. Green

# 126
Нашият беше 113 на 6 месеца, след което започнахме захранването, а педката мислеше хапчета да ни изписва, че е нисък  Crazy

# 127
  • София
На 6 месеца и 10 дни нашият се оказа 136 въпреки моите притеснения.
Май сме си почти незахранени, т.е. все още ядем само по наколко лъжички оризова каша.

# 128
115  на 6м. и 2 седмици-захраних я на 6 месеца.

# 129
138. Моят също е бил винаги висок. Докторката каза, че сме идеални Simple Smile

# 130
След вчерашното ходене в лабораторията имаме притеснителни резултати - 91 за Стоян и 89 за Камен, докторката каза да почвам жълтъка!!!! непременно, и след 10 дни контрола... Дали да направя следващия път на друго място изследването?

# 131
  • Стара Загора
Дали да направя следващия път на друго място изследването?

Непременно!
И междувременно може и да прескочиш жълтъка, защото така или иначе дори да го започнеш той няма да ви промени осезателно резултатите за 10 дни (ако наистина са толкова ниски де).

Дано е лабораторна грешка, както се оказа при нас! Ще стискаме палци  Simple Smile

# 132
На 5 месеца и 20 дни хемоглобин 106, незахранена. Педи каза, че е малко нисък, но не е притеснително. Не ми е препоръчвала да захранвам.

# 133
На 6м и 1 седмица - 95 на първо изследване и 89 на второ  Sad
Захраних на 6м и няколко дена. Но ние правихме изследване на желязо и се оказа в норми  Grinning. Така че не пием желязо и не ядем желтък  Grinning

Lu - непременно изследвайте желязото преди да се притесняваш. Моето педи каза контрола на 9 месеца чак(което е логично, защото както ти е казала Jade за 10 дена нищо няма да стане) Той се опасява, че при нас може би е наследствено и ако тогава пак е нисък, ще правим изследване и ние с таткото.

# 134
На 6 месеца - 106. Захраних 10 дни преди това.

Общи условия

Активация на акаунт