Отговори
# 75
Искам и аз да се похваля - 121! Simple Smile

# 76
  • София
Ето дойде и моят ред да гласувам и съм много щастлива да се похваля - хемоглобинът ни е 133 (педиатърката всеки път ми подхвърляше: добре, щом искате, захранете го късно, но на 6 м. да не се окаже с анемия, а той хич няма вид на анемично дете). Сори за офф-а.

Последна редакция: пн, 24 окт 2005, 19:15 от Vanya K.

# 77
  • София
123  thumbsup

# 78
Вдигам темата, та и аз да се отчета.
На шест месеца, захранена с няколко лъжици морковено пюре- 106 Grinning

# 79
  • София
При нас 107, подумите на педито- добре.

# 80
  • София
при нас резултата е лош-93.педката ме порица,каза че кърмата ми не била хубава.аз от 1 месец редувам месо с жълтък на обед,но уви-както се вижда не е дало резултат.посъветва ме да го слагам вече на масата с нас,да му даваме да опитва картофче,морковче и други вкусотии,например парченце луканка за смучене #Crazy,децата много обичали и смучели с настървение.предписа ни феронат.фетоната го купих,но луканка не давам!за протокола-захраних на 5м и 10 дни.

# 81
  • Пловдив
При нас беше 109, захранен една седмица преди 6 месеца.

# 82
  • София
130, захранена на 5м навършени. До 6м беше на зеленчуково пюре и отвреме навреме плодово.

# 83
116 но не беше захранена още

# 84
А каква е целта на анкетата?
Ако е за съставяне на научна дисертация, може би бихте използвали къде по достоверни  източници? newsm78

# 85
# 86
  • Стара Загора
Ако е за съставяне на научна дисертация, може би бихте използвали къде по достоверни  източници? newsm78

Хм, аз досега не съм чула някой да е написал дисертация въз основа на форумски статистики.
На теб как ти хрумна?

# 87
  • Overijse, Belgie

Интересно кои ли са тези източници в БГ  newsm78

# 88
....

Последна редакция: вт, 10 яну 2006, 19:34 от donq_Margarita

# 89
  • София
Кое е празни приказки? Колко е бил хемоглобинът на детето ми ли?

Общи условия

Активация на акаунт