Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 147
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета, случайно да знаете намаленията в ГЕОКС до кога са? ( предполагам ги няма вече, но реших да попитам ).   bouquet

В този ред на мисли, като говорим за Геокс - кога правеха намалението всичко по 99лв? Имам спомен, че мъжа ми някъде зимата си купува от зиманата им колекция по 99лв, амас сега за летните?

А, забравих да питам - в ЕССО има ли още намаления?
Мисля, че вече мина това намаления "99лв". Поне преди месец и половина имаше в бургаския GEOX

# 391
На края на новата кооперация до входа на Хит има също магазин на адидас. Там детските бяха 47лв, на втория етаж има Найк - те бяха малко по-скъпи- 60-70лв.

това не го разбрах къде е - може ли повече инфо?

да не би да говориш за Кауфланд? щото там има такъв магазин и цените са такива горе-долу

# 392
ХИПП , Кауфланд е, нещо съм се разсеяла!  bouquet

# 393
  • София
Мисля, че вече мина това намаления "99лв". Поне преди месец и половина имаше в бургаския GEOX

Аз ги следя от началото на разпродажбите- в началото на август бяхме във Варна и там беше -50%, дойдох си в София и все това виждам по магазините Confused

# 394
  • София
Преди две седмици все още имаше намаление на -50% в Геокс.Тогава купихме маратонки за дъщеря ми.

# 395
Вчера една колежка си купи мокасини за 99 лв. от Геокс.

# 396
Вчера в мага зина на Геокс на Графа имаше намаление -всичко-50%,но бяха само дамски и мъжки обувки,нямаше детски.

Аз там никога не съм виждала детски.

О, имаше доста детски обувчици намалени, но понеже нямам деца и не се задълбочавам...

Когато си купих моите спортни обувки от Геокс, мисля, че беше в сила - 50%, защото бяха намалени значително летните модели...
Стискайте палци, изчезвам на пазар...

# 397
  • София
Стискайте палци, изчезвам на пазар...

Я, сподели сега, къде какво има намалено, какво си купи Wink?

# 398
Жужка, нищо не купих...изобщо не стигнахме до там, мъжо беше супер скапан от работа, заинати се нещо и отпадна цялата схема... Confused Тия мъже ooooh!

# 399
 GrinningЗдравейте,аз не търся намаления а искам да знам да ли новата колекция на Geox ще бъде заредена скоро и ме е яд че няма български сайт на Geox за да знам със сигурност кои точно модели ще има в бг.Ходих на 06.09 в Сити център и все още нямаше нова колекция.За да съм точна говоря за детските модели.Също ходих и до Ecco тъй като имат страхотни модели тази година и ми казаха че до края на тази седмица ще заредят новите неща.Те имат сайт бг.но пък нямат цени имате ли представа майчета горе долу около каква сума са детските обувки и ботуши. Rolling Eyes newsm10 newsm64

# 400
Tada newsm74 ZARA за сега няма но от другата година ще има в новия търговски център м/у печатницата и София Прес и се казва Керфур.Но ZARA ще е абсолютно оригинална newsm81

# 401
  • София
GrinningЗдравейте,аз не търся намаления а искам да знам да ли новата колекция на Geox ще бъде заредена скоро и ме е яд че няма български сайт на Geox за да знам със сигурност кои точно модели ще има в бг.Ходих на 06.09 в Сити център и все още нямаше нова колекция.За да съм точна говоря за детските модели.Също ходих и до Ecco тъй като имат страхотни модели тази година и ми казаха че до края на тази седмица ще заредят новите неща.Те имат сайт бг.но пък нямат цени имате ли представа майчета горе долу около каква сума са детските обувки и ботуши. Rolling Eyes newsm10 newsm64

На ЕССО вече има някои нови модели.Цените са като в Германия обувки над 120 лв,а боти и ботушки от 169 лв нагора!

# 402
  • София

ZARA за сега няма но от другата година ще има в новия търговски център м/у печатницата и София Прес и се казва Керфур.Но ZARA ще е абсолютно оригинална newsm81

Керфур са верига хипермаркети като МЕТРО.Въпросният МОЛ се казва HERMES и аз лично се радвам,че ZARA ще стъпи на бг пазара най-вече заради детските дрешки!

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 15:17 от veka

# 403
Carrefour е френска верига хипермаркети. Peace

# 404
втора в света след wallmart Peace

Общи условия

Активация на акаунт