Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 147
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Barbadosa, много си права, винаги може да се намери нещо хубаво. Онзи ден така в Адидас имаше мостри и си взех страхотни маратонки за настъпващия сезон.  Peace
Честито!А каква е цената им?
99 лв.

# 376
в принцес не мога да кажа повечето, но напр има на руканор, но самият магазин май не е еруканор, на адидас голям аутлет, на хот спот,онзи напр, в който видях детски на некст, не се сещам самият магазин как се казва Blush Grinning

# 377
  • Beyond the Frontiers
в принцес не мога да кажа повечето, но напр има на руканор, но самият магазин май не е еруканор, на адидас голям аутлет, на хот спот,онзи напр, в който видях детски на некст, не се сещам самият магазин как се казва Blush Grinning
Аз падам от Луната. Къде е това въобще?????

# 378
май летните намаления приключиха сега по пьтя на логиката трябва да започнат есенните имайки впредвид кога започнаха летните-точно в разгара на лятото. #Crazy

Надявай се  Mr. Green
Надявах се и взе че стана Grinning в kenvelo вече има 200 за 100 и то на есенно зимната колекция, а това са си 50% намаление Grinning

# 379
Аз падам от Луната. Къде е това въобще?????
Mr. Green

точно до ХИТ-Младост Peace

# 380
Някой може ли да ме ориентира за цени на детски маратонки 23 номер в Аутлета Принцес?

# 381
Задаваш малко странен въпрос
Все едно да питаш в Мола или в Сити Центъра колко струват 23 номер маратонки

# 382
Ами не бях достатъчно конкретна може би. Преди са писали мамите, че има адидаски намалени на 60лв. Аз нямам претенции за конкретна марка - дали ще са адидас или някакви други - стига да са свестни. Ще ида утре на място и ще пиша.

# 383
Докладвам - разочарована съм.
На края на новата кооперация до входа на Хит има също магазин на адидас. Там детските бяха 47лв, на втория етаж има Найк - те бяха малко по-скъпи- 60-70лв.
В Принцес детските маратонки бяха пълна скръб - и по скромното ми мнение са фалшиви.
Видях дамски ризи без ръкав намалени от 50лв на 15 - ами абсолютно същата си купих в началото на лятото от Ловеч - точно за 15лв.

# 384
Момичета, случайно да знаете намаленията в ГЕОКС до кога са? ( предполагам ги няма вече, но реших да попитам ).   bouquet

# 385
  • София
ами сега в неделя все още имаше някакви намалени неща в геокс...но общо взето почти нищо(може би не е есотанало много просто)...може да погледнеш за всеки случай...

# 386
  • София
Момичета, случайно да знаете намаленията в ГЕОКС до кога са? ( предполагам ги няма вече, но реших да попитам ).   bouquet
Вчера в мага зина на Геокс на Графа имаше намаление -всичко-50%,но бяха само дамски и мъжки обувки,нямаше детски.
В Паоло Ботичели-до70%,в Пепе Джийнс-също до 50%.

# 387
Благодаря, значи след работа се изстрелвам на там....интересуват ме мъжките, аз миналата събота си купих едни маратонки...но ми се иска да "обуем" и мъжо... Simple Smile

# 388
  • София

В този ред на мисли, като говорим за Геокс - кога правеха намалението всичко по 99лв? Имам спомен, че мъжа ми някъде зимата си купува от зиманата им колекция по 99лв, амас сега за летните?

А, забравих да питам - в ЕССО има ли още намаления?

# 389
Вчера в мага зина на Геокс на Графа имаше намаление -всичко-50%,но бяха само дамски и мъжки обувки,нямаше детски.

Аз там никога не съм виждала детски.

Общи условия

Активация на акаунт