Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 150
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 360
в маркс и спенсър дали има избор или мъничко неща са останали? и за детско и за бельото питам - онези сетове бикини по 5бр Flutter

ох, шсъ замъкна утре-вдругиден май Crazy  ако може да ми кажете да не е напразно, че от младост със 76 ooooh! ще намина и през аутлета на доспат - да видим как е там... аз есенни детски неща търся вече, някъде и те са намалени, не само летните Peace

ааа - да кажа, има намаления в принцес аутлета напр в детски я магазин панталонче с вата джинсово е към 25лв, раница в адидас пък е 40лв Peace  а в този спортния има суепр намалени мъжки тенсиски с дълъг ръкав за 10лв Flutter

# 361
  • София
В Маранело има между 35 и 40% намаление на летни дрехи - www.maranello.dir.bg

# 362
  • София
В М&С не са останали много неща,затова и намалението достига до 80%.Много от дрешките са по една-две бройки.Обикаляш гледаш и ако те устройва  размера и цената купуваш.
За бельото нищо не мога да кажа не съм го гледала.
Пуснали са и есенни неща без намаление.

# 363
май летните намаления приключиха сега по пьтя на логиката трябва да започнат есенните имайки впредвид кога започнаха летните-точно в разгара на лятото. #Crazy

# 364
  • София
май летните намаления приключиха сега по пьтя на логиката трябва да започнат есенните имайки впредвид кога започнаха летните-точно в разгара на лятото. #Crazy

Надявай се  Mr. Green

# 365
  • Countryside
Кой купил, купил, следващите намаления - януари  Mr. Green

# 366
  • Berlin
какъв е тоя аутлет на доспат? за ул. доспат до  ндк ли става въпрос? някой да разясни, моля. Grinning
а този аутлет център принцес хубав ли е? все минаваме край него на път за киното и все се чудя. отвън изглежда доста неугледно и запуснато. какви магазини има вътре?
днес ще мина през сити центъра да видя какво що има.

# 367
  • София
а този аутлет център принцес хубав ли е? все минаваме край него на път за киното и все се чудя. отвън изглежда доста неугледно и запуснато. какви магазини има вътре?

Единственото нещо което ми харесва там е външното кафе с възглавнички за сядане на земята Mr. Green

# 368
  • София
какъв е тоя аутлет на доспат? за ул. доспат до  ндк ли става въпрос? някой да разясни, моля. Grinning
днес ще мина през сити центъра да видя какво що има.
На ул.Доспат е аутлет на Бонди.Продават детски дрехи и много малко дамски,но не на Бонди.
Също има и други марки детски дрехи.

А в аутлета Принцес център какви магазини има?

# 369
...а този аутлет център принцес хубав ли е? все минаваме край него на път за киното и все се чудя. отвън изглежда доста неугледно и запуснато. какви магазини има вътре?
...
Винаги имам добри попадения,хубавото на някои от магазините е ,че чистят мостри-демек,ако влезеш в дадената дреха,гаранция е че ще си уникален.Което в никакъв случай не е лошо.Въпросът е да минаваш редовно.Миналата седмица си взех доста неща за 80 лв.,което го оценявам като страхотна покупка.Но всеки има свое виждане.  Peace

# 370
  • Варна
Barbadosa, много си права, винаги може да се намери нещо хубаво. Онзи ден така в Адидас имаше мостри и си взех страхотни маратонки за настъпващия сезон.  Peace

# 371
  • София
Barbadosa, много си права, винаги може да се намери нещо хубаво. Онзи ден така в Адидас имаше мостри и си взех страхотни маратонки за настъпващия сезон.  Peace
Честито!А каква е цената им?

# 372
записче в темата

# 373
Както вече писах в темата за придобивките,в неделя бях в Принцес  и си напазарувах добре,също и хората ,които бяха с мен.Просто е до късмет,също и зависи с какви претенции си.На мен ми харесва. Peace

# 374
  • София
Здравейте, момичета! Някой да има на представа дали има още намаления и дали е останало нещо в Капаска на Витошка. Разбрах, че там на третия етаж продават спални принадлежности - декоративни възглавници, чаршафи, шалтета и други. Ако някой знае нещо по въпроса или други подобни магазини нека да сподели! Hug

Общи условия

Активация на акаунт