Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 165
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Благодаря! Hug
В Кенсол 50%.

# 346
Абе всичко друго добре ,но ,че обувките не са италянски направо гарантирам  Wink

# 347
  • София
И аз да попитам към днешна дата дали още има намаления във Fox Kids и Benetton?

# 348
  • София
В Скай Сити на RENO не е 50% намалението, а и изборът беше доста ограничен,......но на горния етаж в Хипо ленд имаше намаление на Бенетон и Фишер прайс на летните модели с  50% и аз взех много хубави сандалки за 21 лв.  Laughing
благодаря за информацията!
а знаеш ли въобще дали правят 50% на обувки рено или бама /в същият магазин/

# 349

Във Варна все още има,поне миналата седмица имаше,но нещата са вече доста пообрани Whistling

# 350
  • София
Мисля,че до 25.08 беше в Мола във Фокс,но не съм сигурна. Peace
А и нямаше нищо интересно,особено в Бенетон,бяха намалили на 20-30лв някакви парцалчета,  Whistling
за които 2лв. не бих дала.Друг път по-хубави неща съм купувала от там.

# 351
  • София
В Геокс-а на Витошка има нещо останало за момченца 2-3г Praynig Ако някой знае ще ми каже ли да не се разкарвам.................., че съм с 2 "куфара" и един кисел татко Mr. Green

# 352
  • Beyond the Frontiers
В Геокс-а на Витошка има нещо останало за момченца 2-3г Praynig Ако някой знае ще ми каже ли да не се разкарвам.................., че съм с 2 "куфара" и един кисел татко Mr. Green
има един вид маратонки с лепки за 39 лв и още един два вида за 49лв, сандалите бяха само по-големи номера-днес минах Peace

# 353
  • София
има един вид маратонки с лепки за 39 лв и още един два вида за 49лв, сандалите бяха само по-големи номера-днес минах Peace

bowuu Тенкю, Ша ги прослушам тогава Mr. Green

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 22:46 от ketito

# 354
Колко по-големи номера. На мен ми казаха, че 26 и 27-ми номер няма. Това беше миналата седмица.
Още преди две седмици в Бенетон нямаше нищо за момченца в Мола, а на Витошка въобще не видях намаления.

# 355
  • София
Тази вечер в Геокса в Мола на Хемус имаше маратонки за момченца.Може би около 24 номер,защото ставаше въпрос какво имат за дъщеря ми и продавачката ми ги показа,но си бяха за момче,по-убити цветове.
Иначе дъщеря ми се сдоби с техни маратонки,които светят и са атракцията на вечерта.

В Маркс&Спенсър има до 80% намаление.Дъщеря ми се сдоби с много красива блузка за 10 лева,а синът ми с дънков панталон за 15 лева.

# 356
Олее, това с М&S ме уби направо, но при нас първобитните няма такива марки, много искам да си купя ношница и бельо за раждането от там. Cry

# 357
  • София
Тази вечер в Геокса в Мола на Хемус имаше маратонки за момченца.Може би около 24 номер,защото ставаше въпрос какво имат за дъщеря ми и продавачката ми ги показа,но си бяха за момче,по-убити цветове.
Иначе дъщеря ми се сдоби с техни маратонки,които светят и са атракцията на вечерта.

В Маркс&Спенсър има до 80% намаление.Дъщеря ми се сдоби с много красива блузка за 10 лева,а синът ми с дънков панталон за 15 лева.
това наистина е добро намаление за марк и спенсър и за българия въобще, обаче, момичета, сестра ми се върна преди дни от испания и е купувала страхотни неща за дечицата от зара за по 2-3 евро! това от миналата колекция, а при нас в зара аутлет-а дори,/където дрехите са от преди няколко години/ най-много до  12 лева да намалят нещата  #Cussing out това сигурно защото българите са по заможни Crossing Arms

# 358
  • София
това наистина е добро намаление за марк и спенсър и за българия въобще, обаче, момичета, сестра ми се върна преди дни от испания и е купувала страхотни неща за дечицата от зара за по 2-3 евро! това от миналата колекция, а при нас в зара аутлет-а дори,/където дрехите са от преди няколко години/ най-много до  12 лева да намалят нещата  #Cussing out това сигурно защото българите са по заможни Crossing Arms

M&S си продават в БГ,както си искат.Преди време мъжът ми си купи панатлон от там и бяха забравили да махнат цената в паунди.Ами тя по-ниска от тази в левове,явно наистина сме по-богати.
А в UK М&S си е марка за средната класа,а не за богати!
И за Зара си права!Моя приятелка беше във Виена през януари,по време на намаленията.Каза,че Зара там няма нищо общо със Зара в София и се правят реални намаления.

# 359
За съжаление нямаме реални намаления като в чужбина, богати сме и това е.

Общи условия

Активация на акаунт