Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 078
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 510
да стоките са по-скоро спортни , но не анцузи и т.н ами по-спортни панталони , жилетки ,

# 511
Къде в София има магазин на Moschino, че не мога да сетя?

# 512
Къде в София има магазин на Moschino, че не мога да сетя?

В Шератон, в Trend Box.

# 513
На ъгъла на Витошка и Алабин има един магазин Corner Shop или нещо такова.Видях,че от вън пишеше с големи букви пише ЛИКВИДАЦИЯ до 30.10.Вероятно са намалени дрехите в него.Ако някой го интересува може да посети магазина.

Има приятни неща или по-скоро имаше, защото влизах преди седмици и имаше доста народ, та може и да се е поизпразнило. Още ме е яд, защото си харесах страхотни джинси, но нямаше моят номер  Rolling Eyes

# 514
Кенвело определени неща на -50% до 30.11 /и в Пловдив и в Стара Загора/

# 515
  • София
А някой да каже дали е хубава есенно-зимната колекция на Геокс?
Интересувам се за 22-23№,за момче.И какви са цените?

# 516
Има, да. Не  съм гледала цената, но според безплатното списание, което си взех на входа са 15 лв.-с глава на кравичка и какво друго животинче бяха (кафяво и бежово) с дръжка са. Аз ги намирам симпатични, но вече купихме от Хиполенд Пловдив на Gabol пак с дръжка за 30 лв. Там имаше голямо разнообразие, и специално раничките от серията с Мечо Пух бяха многопо-евтини отколкото в сайта "играчките", а са много сладурски, но ние искахме с дръжка Grinning

Значи са ги намалили. Като ги пуснаха в края на лятото бяха по 30лв. Страшно са сладки!!!
Във Фокс-а са намалени от 29лв. на 9,99лв., вчера взехме една, защото от лятото си ги е харесала.
Имаше и сладки гумени ботушки за същата цена, взехме и анцуг за 20лв, но малките номера вече свършиха, аз взех последното за 3г, мисля че другите бяха за 6 и на горе.

# 517
Мишленце , дали можеш да ми купиш и на мен такива ранички защото в Пловдив не са намалени .Ако си съгласна искам 3 две за момче и една за момиче .Ще се разберем допълнително за доставката естественно ще е с наложен платеш , ако някои друг може да ми ги купи нека да ми пише   newsm17 newsm17   мерси на всички ще се надявам

# 518
  • Плевен
а някоя сливенска потребителка да знае случайно, кога предстоят намалиния в Миролио?

# 519
  • London, baby
Някой знае ли дали в магазини SLS има намаление??? Благодаря!

# 520
Намаленията в Миролио са обикновено след 15ти декември

# 521
  • Плевен
Намаленията в Миролио са обикновено след 15ти декември
Мерси за информацията. Винаги намирам нещо страхотно в този магазин.

# 522
  • София

Да, има. В неделя ходих в магазина на бул. "Черни връх" и на повечето марки имаше намаление.

# 523

Да, има. В неделя ходих в магазина на бул. "Черни връх" и на повечето марки имаше намаление.
Къде точно на Черни връх и има ли детски апрески.

# 524
Хаиде няма ли някоя мама да ми помогне като ми купи раничките от Фокса  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт