Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 099
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 495
Във БЕЙБИ ПЛАНЕТ на бул. Иван Гешов има намаление на бебешки колички - Jane, Inglesina, Giordani, Cosatto. Аз се загледах по една Inglesina espresso намалена на 199 лв. Продавачката каза, че бройките са ограничени. Тъй като много рядко се среща намаление на колички от добри марки реших да споделя, на някой може да му свърши работа информацията.

# 496
Много полезна тема!
Ще следя!

# 497
  • Пловдив Белащица

Затова хората пазаруват по намаления там  Peace. Ето сега има анцугови комплектчета по 15 лв. Освен китайско за тези пари нищо друго не можеш да купиш.

# 498
Тази седмица имаше на промоция във Фокса блузки от тънко трико-дамски и мъжки по 15 лв. Аз не пропуснах да се обзаведа, блузката се оказа страхотно попадение Peace

А детски ранички има ли във Фокса и ако има на каква цена са .
Има, да. Не  съм гледала цената, но според безплатното списание, което си взех на входа са 15 лв.-с глава на кравичка и какво друго животинче бяха (кафяво и бежово) с дръжка са. Аз ги намирам симпатични, но вече купихме от Хиполенд Пловдив на Gabol пак с дръжка за 30 лв. Там имаше голямо разнообразие, и специално раничките от серията с Мечо Пух бяха многопо-евтини отколкото в сайта "играчките", а са много сладурски, но ние искахме с дръжка Grinning

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 19:24 от Avgusta

# 499
А къде е този аутлет в Младост? Само аз май не го знам Simple Smile И какво ма там

# 500
А къде е този аутлет в Младост? Само аз май не го знам Simple Smile И какво ма там

до ХИТ Младост 3
бившият Кореком

казва се Принцес Аутлет, има няколко нелоши детски магазина, Спортмания, Адидас, Хот Спот и други

# 501
Има, да. Не  съм гледала цената, но според безплатното списание, което си взех на входа са 15 лв.-с глава на кравичка и какво друго животинче бяха (кафяво и бежово) с дръжка са. Аз ги намирам симпатични, но вече купихме от Хиполенд Пловдив на Gabol пак с дръжка за 30 лв. Там имаше голямо разнообразие, и специално раничките от серията с Мечо Пух бяха многопо-евтини отколкото в сайта "играчките", а са много сладурски, но ние искахме с дръжка Grinning

Значи са ги намалили. Като ги пуснаха в края на лятото бяха по 30лв. Страшно са сладки!!!

# 502
Къде са 15 лв аз ги чакам цяло лято

# 503
Къде са 15 лв аз ги чакам цяло лято

няма такова нещо като 15лв. раничките са 29лв.

# 504
Да, бе, извинявам се, явно не съм догледала-29 лв. пише под раничките Embarassed

# 505
  • София
На ъгъла на Витошка и Алабин има един магазин Corner Shop или нещо такова.Видях,че от вън пишеше с големи букви пише ЛИКВИДАЦИЯ до 30.10.Вероятно са намалени дрехите в него.Ако някой го интересува може да посети магазина.

# 506
На ъгъла на Витошка и Алабин има един магазин Corner Shop или нещо такова.Видях,че от вън пишеше с големи букви пише ЛИКВИДАЦИЯ до 30.10.Вероятно са намалени дрехите в него.Ако някой го интересува може да посети магазина.
този магазин ми беше любимия до скоро , да не би да го затварят ,

# 507
  • София
Ами нямам представа,бях в трамвая.Може и да го затварят,може и да е рекламен трик да си продадат стоката и да заредят с нова.
Вътре спортни дрехи ли продават или бъркам?

# 508
едва ли го затварят, сигурно просто разчистват стока яко. само предполагам, де  Wink

# 509
  • sofia
Те всяка година му слагат табела Ликвидация, но не го затварят

Ама и аз как го написах

Общи условия

Активация на акаунт