Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 147 940
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Нищо не е останало в Бенетон! Днес ходих, че исках да си взема един панталон, който бях харесала преди ама беше към 130 лв, но днес го нямаше. Само от мъжките дрехи имаше повече останали хубави неща.

В Сисли имаше готини дънки по 70 лв Peace

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 10:47 от illy

# 826
Намаления в Ariston S има ли?

# 827
За Пловдив КиК има в търговския център в Тракия, както и във Вис Виталис. Това магазинче в Кичука е аутлет,  стари колекции и доста избрани номера.
Затвориха го магазина във Форума.

# 828
Варна във Пфое Мол, Бенетон и Сислей имат 30 и 50 % намаление...

# 829
Помолиха ме да напиша в тази тема същото, което отговорих в една друга

На брат ми  жена му е Управител на Crazy Kids - Coccodrillo, и от нея знам, че  в момента от Нова Година насам, след като свършиха Коледните намаления има промоция - при закупуване на дрешки за 200 лв., плащате 100.
Досега имаха някакви отстъпки, но тази промоция е като на Кенвело и дрешките могат да излезат на 1/2 цена.
Промоцията я има за всички магазини в София. За тези в провинцията не знам. При онлайн поръчките от сайта също важи тази промоция.

За повече информация: http://crazykidsbg.com

# 830
  • софия
а обувките почнаха ли вече? Геокс, Екко, Саламандър?

има на геокс са до 40%, има доста нови даже и детски

# 831
  • София
Има ли намаление в Маркс и Спенсър?

# 832
  • София

Аз ходи в понеделник или вторник.Имаше някакво намаление до 50% не на всичко разбира се, но на цените там то е смешно.Какви са тези дрехи в този магазин аз не зная, от къде ги вадят също, имам чувството че са от преди 10 години модели.Аз в чужбина съм виждала малко по-добри модели в Маркс и Спенсър, макар пак да не съм била особено очарована.Какво купувате от там?Аз единствено съм купувала бельо за дъщеря ми, но то май няма намаление newsm78

# 833
  • София

Аз ходи в понеделник или вторник.Имаше някакво намаление до 50% не на всичко разбира се, но на цените там то е смешно.Какви са тези дрехи в този магазин аз не зная, от къде ги вадят също, имам чувството че са от преди 10 години модели.Аз в чужбина съм виждала малко по-добри модели в Маркс и Спенсър, макар пак да не съм била особено очарована.Какво купувате от там?Аз единствено съм купувала бельо за дъщеря ми, но то май няма намаление newsm78

Дамски дрехи не купувам от там,не ми допадат моделите им.Но мъжки и детски да!

# 834
  • София
 Ali&Meli , за момиченца абсолютно нищо нямаше освен пижами, някакви шарени басмени полички и някакви блузки.За момченца сякаш имаше повече неща, но не ми направи впечатление да има голямо намаление на детското.

# 835
Zdraveite mami niakoi pazaruval li e ot Coccodrillo- dovolni li ste ?  imat li niakade magazin ili samo po - neta stava. Az im razgledax inache saita mnogo sa xubavi neshtata.

# 836
Zdraveite mami niakoi pazaruval li e ot Coccodrillo- dovolni li ste ?  imat li niakade magazin ili samo po - neta stava. Az im razgledax inache saita mnogo sa xubavi neshtata.

Бул. Витоша 129 (преди Южния парк)
ул. Солунска 57 (почти до бул. Хр. Ботев)
ул. Бенковски 9 (до Дондуков)

За останалото други да дават мнения... Simple Smile

# 837
  • Countryside
LTB до -50%

# 838
В Дафне в МОЛ София има 50 %.

# 839

Да, напълно съм съгласна с твоето мнение. По всяка вероятност за нашия пазар ги взимат от аутлет на Маркс и Спенсър. От чужбина съм си взимала много хубави техни неща. Тук просто са отврат.

Общи условия

Активация на акаунт