Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 147 949
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 810
Мога да ти кажа къде другаде продават обувки К&К и то на доста по-сносни цени. Магазинчето се намира в Кичука и се казва Мечо Пух. Намира се в посока за Нептун, забравих името на този булевард Вапцаров ли беше newsm78
Ботите на малката струваха 22 лв
Да четох тук за това магазинче но дали някой го е посещавал скоро? Може съвсем да е обеднял асортимента щом КК са го ликвидирали в Пловдив... newsm78
Скоро не съм ходила, но знам, че зареждали с пролетна стока. Как няма да закрият този магазин на центъра като там цените бяха двойни

# 811
КК щели да имат магазин в новия МОЛ в Пловдив. Този на Данов май не беше техен, а на някакъв друг партньор. Ще чакаме напролет да видим какъв магзин ще направят в Пловдив и на какви цени ще продават.

# 812
Мъжа ми сега беше в магазина на КК в Кючука, вече няма да зареждали зимна стока. А магазина на центъра бил затворен защото в МОЛ'а КК щели да имат голям магазин.

# 813
А в МАНГО дали има намаление?

# 814
А в МАНГО дали има намаление?
да има на 50 и на 30 процента Peace

# 815
а обувките почнаха ли вече? Геокс, Екко, Саламандър?

# 816
а обувките почнаха ли вече? Геокс, Екко, Саламандър?
Ecco  са с 20 или 30% намаление от коледа (не помня точно). За другите не знам

# 817
  • София
Вчера ходих в мола Бенетон имаха 50 процента.Блузи за деца се намираха от 15,20лв и .....т.н.

# 818
Мъжа ми сега беше в магазина на КК в Кючука, вече няма да зареждали зимна стока. А магазина на центъра бил затворен защото в МОЛ'а КК щели да имат голям магазин.
О ние ходихме днес - нищо не е останало....за съжаление!
В крайна сметка купихме от магазина на Капчица - много са хубави и те!

# 819
  • София
Здравейте,
някой обърнал ли е внимание дали има намаление в Etam?

# 820
Някои дали е ходил в Манго и Бенетон, ама на Витошка. Защото в МОЛа нищо не е останало

# 821
  • around the world
Някои дали е ходил в Манго и Бенетон, ама на Витошка. Защото в МОЛа нищо не е останало
В Бенетон на Витошка нямаше нищо още  от около  Коледа!

# 822
  • Пловдив Белащица
За Пловдив КиК има в търговския център в Тракия, както и във Вис Виталис. Това магазинче в Кичука е аутлет,  стари колекции и доста избрани номера.

# 823
Здравейте мами някой ходил ли е до Бететона тези дни и останало лие нещо от намалението

# 824
Здравейте мами някой ходил ли е до Бететона тези дни и останало лие нещо от намалението
Върни се и прочети само един единствен пост назад  Tired

Общи условия

Активация на акаунт