Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 147 963
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 795
  • гр.Варна
Ха ,за какво сте спорили , интересно ми е просто , аз силно се възмущавам от подобни цени , ами нека се включи и тя  Peace

цитирам : "...ние не сме от търговците, които си позволяват да вдигат цените, до където искат. Можете да проверите и на официалния сайт на Премама, където ще видите че цените в нашите магазини са идентични със тези в Белгия..."

# 796
Ха ,за какво сте спорили , интересно ми е просто , аз силно се възмущавам от подобни цени , ами нека се включи и тя  Peace

цитирам : "...ние не сме от търговците, които си позволяват да вдигат цените, до където искат. Можете да проверите и на официалния сайт на Премама, където ще видите че цените в нашите магазини са идентични със тези в Белгия..."
Joy Joy Joy
Весело а

# 797

добро утро
в Бенетон има ли вече 50% ?

# 798
За тези които питаха за КК в Пловдив, магазина се е затворил преди 2 седмици.

# 799

добро утро

Да, много от нещата са намалени с 50%, но все още има някои с 30%.

# 800
  • София

добро утро

Да, много от нещата са намалени с 50%, но все още има някои с 30%.
От кога това?В неделя бяха все още на 30%.

# 801
В Бенетон не пускат ли 50% след 15 януари.

# 802
Ами написала съм го, не всичко е на 50%, има и 30%.
Снощи бях в мола. Доста обрано ми се стори.

# 803
Къде се е преместил магазина на КК? Какво има на неговото място? Накой ходил ли е след празниците до там?

# 804
За Пловдивския КК ли става дума?
Аз днес бях там, не знам къде се е преместил, на негово място има магазин за дрехи, за възрастни.

# 805
За Пловдивския КК ли става дума?
Аз днес бях там, не знам къде се е преместил, на негово място има магазин за дрехи, за възрастни.
ех да му се не види #Cussing outот кога се гласим да отидем и то какво стана, добре го изчакахме намалението Sick таааа никой ли не знае къде са го преместили newsm78
Все пак благодаря за инфото защото утре щяхме да идваме в П-в /понеже съм от Пз-к/ и... да си останем с разходката

# 806
Мога да ти кажа къде другаде продават обувки К&К и то на доста по-сносни цени. Магазинчето се намира в Кичука и се казва Мечо Пух. Намира се в посока за Нептун, забравих името на този булевард Вапцаров ли беше newsm78
Ботите на малката струваха 22 лв

# 807
А в Левиса на всичко ли е 50%, знаеш ли колко е 501 мъжки модел?

501 мъжки модел е 94,99лв.

# 808
Мога да ти кажа къде другаде продават обувки К&К и то на доста по-сносни цени. Магазинчето се намира в Кичука и се казва Мечо Пух. Намира се в посока за Нептун, забравих името на този булевард Вапцаров ли беше newsm78
Ботите на малката струваха 22 лв
Да четох тук за това магазинче но дали някой го е посещавал скоро? Може съвсем да е обеднял асортимента щом КК са го ликвидирали в Пловдив... newsm78

# 809
в ЛаРедута до 70% от 07.01  Mr. Green  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт