Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 147 962
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 765
Колев & Колев в Пловдив имат намаление още преди НГ мисля 50% беше

# 766
  • sofia
Снощи се прибрах от Гърция, в Космос НЯМА намаления, но Зара си е Зара и си напазарувах добре, а за детето какви сладки дрешки взех, много съм доволна

# 767
  • Пловдив
За кой магазин става въпрос точно  newsm78

# 768
 newsm78 Незнам дали някой е споменал в Кенвело -детско в Търново има 70 %

# 769
Да и аз се интересувам за кой по точно - понеже незнам в пловдив да имат фирмен магазин? Naughty

# 770
Да и аз се интересувам за кой по точно - понеже незнам в пловдив да имат фирмен магазин? Naughty
Този, който е на ул. Ген. Заимов след Кукления театър в посока EVN

# 771
  • София
В София в К&К няма намаление и цените са  Sick.Слава богу успях да намеря пак техни топли ботуши,но за мно-о-го по-ниска цена.
Във Фокса наистина продължава намалението,обаче е опоскано до край.Няма да имат друго зареждане,направо новата колекция.Поне голямото ми дете се сдоби със зимно яке за 30 лева.

# 772
  • София
Днес ходих в мол-а и трябва да ви кажа че тези намаления където ги има по магазините са пълна измислица.Във Fox нямаше нищо все едно беше паднало бомба. В Мотиви, Калиопе и Нинка имаше какво да се намери,но това в БГ изобщо не е намаление newsm11

# 773
  • София
В Mango намаленията са до -50%.Има доста неща, но всичко, което си харесах не ми стоеше добре, а други пък нямаше моя номер.Реално само там са сериозните намаления.Във fox наистина все едно е паднала бомба,няма стока.В Esprit -30%.

# 774
Joy ми елате в заралийския Фокс, тук не пазаруват хората, стока на корем има
днес купих на Стефи панталон за 15 лева, сукман за 24,50 и пуловер за 20 лева

иначе в Кенвело е 70% намалението, има намаление в Спортс мания, в Темпо спорт /боти от 209 на 168 си взех на Пума/, в Ливайса е 50% намалението
в Спайдър- 20, 30 и 50%, в Tally Weijl също 50%

# 775
Това за Tally Weijl дали важи и за Mall Varna?Скоро ходих и не видях такова намаление Crossing Arms
Иначе имаше 40% в Oviesse но нищо не си харесах а за момченца в детското нямаше почти нищо като за нас.

# 776
ами като ходихме на 1.01 в Tally Weijl нямаше още намаление, тъкмо ги подготвяха /това за Стара Загора се отнася/, днес вече имаше намаление, но не на всичко де

# 777
А в Левиса на всичко ли е 50%, знаеш ли колко е 501 мъжки модел?

# 778
  • София
В София в К&К няма намаление и цените са  Sick.Слава богу успях да намеря пак техни топли ботуши,но за мно-о-го по-ниска цена.

Би ли споделила къде намери ботушки, че и аз търся за малката от месец и няма нейния номер.

# 779
  • София

Би ли споделила къде намери ботушки, че и аз търся за малката от месец и няма нейния номер.
Само че аз търсих за сина ми,който е с по-голям крак и съответно по-голям номер.
Купих ги от магазина на Драганов,но бяха единствен чифт от стара колекция, с каракул от вътре и му станаха за скромната сума от 35 лева.
Виждам от лентичката ти,че дъщеря ти е по-малка,мисля че имаше по-малки номера,но не съм гледала по-подробно.Само знам че 24-25 нищо интересно нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт