Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 147 970
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Някой има ли инфо дали има вече намаление в Премама?

# 781
А в Левиса на всичко ли е 50%, знаеш ли колко е 501 мъжки модел?

84,99 лв
май всичко е намалено, не съм ги проверявала дреха по дреха  Rolling Eyes
от 3.01 до 31.01 им е намалението

да допълня- Калиопе до 50%, Теранова също до 50% без новата колекция

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 21:46 от mini_79

# 782

http://www.premaman.com/wapr/ms/index.jsp?country=BGR

# 783
това е коледната промоция- до 31.12.2008 в Премама

# 784
Бях на 03.01 все още беше същото намаление  Peace

# 785
  • София
Здравейте, имате ли информация дали има намаления в спортните магазини в Mall-овете (Adidas, Puma и т.н.)?

Благодаря

# 786
Колев & Колев в Пловдив имат намаление още преди НГ мисля 50% беше
За кой магазин става въпрос точно  newsm78
Да и аз се интересувам за кой по точно - понеже незнам в пловдив да имат фирмен магазин? Naughty
Този, който е на ул. Ген. Заимов след Кукления театър в посока EVN
Тазе улица не е ли ХР.Г. Данов ?
Дали има все още нещо интересно останало там интересуваме по точно номер 35 за момче? Thinking

# 787
Мини,   bouquet
За Премама чух че намалението вече е 50%.

# 788
Аз си я знам така, това може да е новото име. newsm78 Не съм гледала за големи номера, но малки имаше

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 19:13 от tedi80

# 789
От днес в HOTSPOT в МОЛ-а до -50% Simple Smile

# 790
  • София
Днес бях в Премама,точно зареждаха дрехите за намалението и се възползвах от него.Не можах всичко да разгледам.Не запомних колко процента е намалението,мисля че 30-40%,не повече.Като цяло цените ми се сториха по-високи в сравнение с друга година по време на намаление.

# 791
Днес бях в Премама,точно зареждаха дрехите за намалението и се възползвах от него.Не можах всичко да разгледам.Не запомних колко процента е намалението,мисля че 30-40%,не повече.Като цяло цените ми се сториха по-високи в сравнение с друга година по време на намаление.

Малко офф но Премама е белгийски магазин , аз живея В Белгия и цените по време на разпродажбите са поне 30-40% по-ниски от тези в България , един пример -количка тук е 130 евро в България същата 380 лв  Shocked

# 792
  • София
Този факт въобще не ме учудва!В БГ цените на повечто марки са многократно завишени.А и в момента ми се струва,че намалението не надвишава 40%.

# 793
  • гр.Варна

Малко офф но Премама е белгийски магазин , аз живея В Белгия и цените по време на разпродажбите са поне 30-40% по-ниски от тези в България , един пример -количка тук е 130 евро в България същата 380 лв  Shocked

А сега ще чакаме какво ще ти отговори госпожата от Премама -Варна-преди година доста поспорихме по точно този въпрос...
Аз там не стъпвам,макар,че приятелките ми ни заливат с техни дрешки а и имам карта на мое име с голяма отстъпка ...

# 794
Ха ,за какво сте спорили , интересно ми е просто , аз силно се възмущавам от подобни цени , ами нека се включи и тя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт