Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 147 894
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 885
От вчера са в сила Гръцките намаления, така че сега е момента за разходка, Peace

Да, нямам търпение вече, аз другата седмица ще ходя до Солун.  Grinning

# 886
  • София
От вчера са в сила Гръцките намаления, така че сега е момента за разходка, Peace

Ох, и аз май ще ходя до там, dollface към коя дата ще ходиш, колко % е намалението им.

# 887

Ох, и аз май ще ходя до там, dollface към коя дата ще ходиш, колко % е намалението им.

Не знам точно, със сигурност ще ходя този месец, но събота и неделя не, защото е много лудница (даже в неделя много магазини не работят), през седмицата е най-добре.
И вероятно само до Космос мола и аутлета след границата, ако остане време може и до центъра да минем.
Миналата година като ходих, пак беше към края на януари, намаленията бяха 50-70%.  Crazy

# 888
В Мадъркеър има ли нещо интересно сега на намалението? Thinking

# 889
В Мадъркеър има ли нещо интересно сега на намалението? Thinking

Ами зависи какво търсиш, аз вчера минах от там нищо не ми хареса, но въпрос на вкус Simple Smile

# 890
във Фокс Стара Загора са заредили новата колекция, има много малко от старата и намалението продължава да е 50% на зимната колекция
в Манго- от 30 до 50% намаление, стока си има на корем

# 891
В Скай Сити - София в Зарата има 50 %, но като цяло запазените неща са разграбени. Останали са по-неугледните. Аз пробвах 3 панталона, чиито ципове бяха разпрани. Същото се отнася и за блузките. Но за тези цени толкова...

# 892
В Tom Tailor има страхотни намеления от 40%.Харесах много неща за дъщеря ми в детската зона.Повечето,с големите намаления са тънки,ватирани блузки,но има и хубави суичъри,които стават и за студено време.

# 893
Народът се юрна по магазините
17 януари 2009 / News.dir.bg
Цените по бутиците са свалени с 50%, а на места отстъпката достига дори до 70%. Жени се хванаха за косите вчера за палта от 70 лева. Марковите дънки паднаха под 100 лева, съобщава вестник “Стандарт“, цитиран от БГНЕС.
Щандовете вече са полупразни. Търговци свалиха одеждите и от манекените.
“Финансова криза ли? Елате, вижте подивелите момичета, които не смогват да носят чантите си с покупки!“, разказа продавачка в столичен мол.
Ако сте скътали някой лев от коледните премии, сега е времето да го инвестирате в качествени стоки на неприлично ниски цени, съветват любители на маркови тоалети.
Култовите пуловери на “Бенетон“ може да се купят в момента за скромната сума от 30 лв. Гумените ботушки, които “Прада“ наложи преди няколко години, вече са с цени между 90 и 110 лв. в магазините на Pepe Jeans и Hush Puppies. Чифт черни ниски ботуши, които винаги са на мода, също са много на сметка - между 60 и 150 лева. Ризите пък са на обидно ниски цени. В “Манго“, “Дика“ и “Бенетон“ ще ги намерите за 40 до 60 лева. За деловите дами всички сака и панталони са намалени наполовина. Малката черна рокля вече не е недостъпно скъпа в Sisley и Mango, а се предлага за 60-80 лв. В Replay цените са редуцирани и вече са по джоба на средностатистическия българин.
Чифт хубави джинси струва около 150 лв., а доскоро бяха с етикети за 350-400 лв. Според любители на намаленията това е находката на януари. В Levi's са още по на сметка, там почти всички дънки са под 100 лв. Можете да си вземете и тишърт от качествени материи оттам, защото цените им са между 40 и 60 лв.
Палтата също поевтиняха, като най-скъпите в момента са 150 лева. Якетата пък струват стотачка. Кожените връхни дрехи са намалени наполовина.

# 894
  • around the world
И в Зара На Солунска и в детската на Ангел Кънчев всичко е -50%.
От детската Зара си купихме много сладки бебешки неща на смешни цени, но за по-големи момчета нямаше почти нищо. За момичета имаше и някои летни неща.
В Бенетон на Витошка от дамското  нищо не е останало. От останалите неща по закачалките забелязах модели от преди поне 1-2г.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 19:56 от Bueno

# 895
А в Премаман?

# 896
Някъде намаление на мебели и мека мебел? Освен Айко, Лабиринт и Комо?

Има и в Mobexpert също.

# 897
ууу, някой май е плащал на Стандарт за тази статия, не съм видяла нито такива намаления, нито такива лудници в магазините.
За пореден път се разочаровам от бг магазините, но не се разстройвам, ще пазарувам в Лондон.

# 898
ууу, някой май е плащал на Стандарт за тази статия, не съм видяла нито такива намаления, нито такива лудници в магазините.
За пореден път се разочаровам от бг магазините, но не се разстройвам, ще пазарувам в Лондон.
Peace

# 899
  • София
В Etam има намаление ,мисля че е 50 %,но не съм много сигурна дали е толкова или по- малко
В Etam намалението на всичко ли е или само на някои неща. Аз ходих началото на миналата седмица и бяха намалени само 2-3 вида пижами, които не ми харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт