Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 147 903
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 870
по отношение на намалението в Манго, то е 30-70% като -70% почти никакви артикули няма, така че да не се подвеждаме взаимно. пиша така, защото прочетох как вече е -70% и отидох с надежда, но уви...

# 871
по отношение на намалението в Манго, то е 30-70% като -70% почти никакви артикули няма, така че да не се подвеждаме взаимно. пиша така, защото прочетох как вече е -70% и отидох с надежда, но уви...

Отишла си с надежда, но уви, защото вчера, а и онзи ден беше същинска лудница и се изграбваше всичко по-сносно и намалено  Simple Smile

# 872
  • София
дам и аз като прочетох бегом към Манго , но уви нищо не си харесах , но за сметка на това в Бенетон са останали някои хубави нещица Simple Smile

# 873
дам и аз като прочетох бегом към Манго , но уви нищо не си харесах , но за сметка на това в Бенетон са останали някои хубави нещица Simple Smile
От детското или за Големи?

# 874
  • София
за големи

# 875
във Wenice има 30% на бул.България

# 876
  • Countryside
Някъде намаление на мебели и мека мебел? Освен Айко, Лабиринт и Комо?

# 877
Аз пък си търся дълго черно яке /до към коляното/ - по-скоро елегантно, отколкото спортно, каквито се носят сега масово  Laughing Нещо никъде не намирам  Rolling Eyes Някакви идеи?!

# 878
  • Countryside
Аз пък си търся дълго черно яке /до към коляното/ - по-скоро елегантно, отколкото спортно, каквито се носят сега масово  Laughing Нещо никъде не намирам  Rolling Eyes Някакви идеи?!
Гледах такива в Бобо Зандер, Андрюс Уоман и АристонС. Има и в Етере. Кенсол-а имат също, но не вълнени а тафта.

# 879
Аз да попитам ако някой знае в "Etam" и в "Cassidi"( в Мола, а за Етам може и на Витошка) има ли намаление и колко? Или ако знаете кога ще има кажете, защото съм в сесия и нямам време да се разхождам до там напразно, а много искам да си накупя малко бельо и някоя пижамка от Etam.Мерси предварително!

# 880
О,пижамките и аз ги харесвам! Peace

# 881
В Etam има намаление ,мисля че е 50 %,но не съм много сигурна дали е толкова или по- малко

# 882
Ако е 50% ще е супер, защото на 30% все още са ми доста скъпички нещата. Мерси за бързия отговор Simple Smile

# 883
Гледах такива в Бобо Зандер, Андрюс Уоман и АристонС. Има и в Етере. Кенсол-а имат също, но не вълнени а тафта.

Мерси, но аз търся от промазания шушляк, а не палто  Simple Smile

# 884
  • София
От вчера са в сила Гръцките намаления, така че сега е момента за разходка, Peace

Общи условия

Активация на акаунт