Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 534
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 150
  • Countryside
"French Connection" - 50 %, "Stefanel" - 30 % - в София.
къде имат магазин Френч Кънекшън?
В Сити Сентъра.

# 151
  • Countryside
Явно аз съм се объркала. Rolling Eyes
Камамбер, честито.  Simple Smile
Мерсииии, аз и без това друго не си бях заплюла  Mr. Green След като миналата година си купих само една от 2-те рокли които си бях набелязала, реших да не чакам до 50%  Rolling Eyes
Все пак -50% се оказа че има на спалното бельо  Peace

# 152
а случайно някой знае ли за Зара в Солун- има ли вече намаление?

# 153
някой да знае дали има вече намаление в Marks&Spencer's  в МОЛ-а на Хемус?

# 154
  • софия
някой да знае дали има вече намаление в Marks&Spencer's  в МОЛ-а на Хемус?

любими те ми  #2gunfire, разбира се че нямат Joy
серозно сега - нямат намаление

# 155
В Kenvelo сега има -60% ,в One more плащаш едно ,вземаш две, но не е за всичко,примерно панталон 70лв. + тениска, мисля,че видях и в Morgan 30%!

# 156
  • София
В Seven hill 50%,но не можах да разгледам,че не работеше вчера

# 157
Кротко чакам намаленията в "Саламандър" и "Мандарин". Laughing
Май ще има да почакам, а?  Thinking
За Мандарин вече са ти писали, в Саламандър на Витошка също има 30 %. В Geox има 20%. В Мола се завъртях много на бързо за конкретни магазина, но на много витрини имаше надписи за намаления.

# 158
  • София
В ДИКА има около 30% намаление.

# 159
  • София
и аз се интересувам от намаления на обувки в рено в скай ситито! много ми е далече и ще отида само ако знам че има намаления, така че ,момичета..помагайте, като дойде намаление свиркайте   bouquet

# 160
и аз се интересувам от намаления на обувки в рено в скай ситито! много ми е далече и ще отида само ако знам че има намаления, така че ,момичета..помагайте, като дойде намаление свиркайте   bouquet

Днес бях там. Не ми направи впечатление да има обявено намаление на витрината, обаче обувките вътре бяха  намалени с 50 %. Купих си едни за 49 лв.(намалени от 99лв.), които в мола на "Опълченска" вчера бяха намалени от 99лв. на 89лв.

# 161
Искам да питам в Sprider Store има ли намаления?

# 162
  • Countryside
Исайкова, в Рено има намаления. От 20% до около 50% зависи какво търсиш. Има и ненамалена стока. Моите обувчици-цвички си държат цената от 89лв  Crazy (само щото са Сейнт Оливър). По-немарковите неща са намалени около 50%, обаче Есприт, Сейнт Оливър и подобни или не са хич намалени, или около 20лв им е намалението.  Confused
Още за Мола Скай Сити - намаление на Етере, уж 50%, но както винаги реално с по 10-20лв, как не ги е срам тези хора незнам. Има и намаления във Севън Хил -50%, както и Кенвело, ама не видях колко че вътре беше яко фраш. Капаска както казах 30% дрехи, 50% спално бельо. Има намаление и в магазина за обувки на 2ри етаж, все му забравям името. Има добри неша, даже по-добри от Рено-то. Хот Спот-а, Триумф и Скини нямат текущи намаления  Tired
Това от мен, рапорт даден, рапорт приет  Mr. Green

# 163
  • Düsseldorf
Да, в Спрайдър има намаления до 60% от днес.
И в много магазини в мола до Хемус имаше, но Овиес нямат още сериозно, аз заради тях отидох. Но на тоя етап имат по една закачалка с по някоя-друга дрешка на 40%, но са малко....

# 164
някой знае ли дали в МОЛ-варна започнаха намаленията , интересува ме ESPRIT

Общи условия

Активация на акаунт